Yine sorunlar.. Oyuna giremiyoruz

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
kankam222
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Yine sorunlar.. Oyuna giremiyoruz

Mesaj gönderen kankam222 »

Türk telekom internet kullanıyorum. Sunucu listesi gelmiyor ve kullanıcı şifre yazma yerı bembeyaz olarak kalıyor denemediğim yöntem kalmmdı. Modeme reset attım, ip değiştirdim hiçbir şey fayd etmedi. Yardımcı olur musunuz ?
Kullanıcı avatarı
zkocalioglu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yine sorunlar.. Oyuna giremiyoruz

Mesaj gönderen zkocalioglu »

Telefon internetiyle giriliyor, ev interneti bağlanmıyor.
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Melekler

Re: Yine sorunlar.. Oyuna giremiyoruz

Mesaj gönderen sonsuzadek45 »

sonsuzadek45 yazdı: 15 Nis 2026 21:05 Bu hatanın doğrudan oyunla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Daha çok altyapı taraflı, örneğin veri merkezi kaynaklı bir durum olabilir. Özellikle Türk Telekom veri merkezi tarafında anlık senkronizasyon veya gecikme kaynaklı bir sorun yaşanmış olabilir diye düşünüyorum.
Türk Telekom kullanıcıları uzun süredir oyuna girişte sorun yaşıyor daha giremiyor 10 dk boyunca. Bunu defalarca dile getirdim. Özellikle Türk Telekom kullanan oyuncular oyuna giremiyor.

Geçmişte de benzer şekilde Çemberlitaş bölgesinde karakter düşüşleri yaşanıyordu ve tekrar giriş yapılamıyordu. Bu durumu forumda da konu açarak detaylı şekilde anlattım.

Ancak maalesef gerekli önlemlerin alınmadığını görüyoruz.
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”

Oyunun. hatalarını eleştiririm, tavrım yönetime veya oyunculara değildir.

Bab-ı Âli’den selamlar. 🫡

“Genel Etkileşim” sayfasına dön