Yine sorunlar.. Oyuna giremiyoruz
Yine sorunlar.. Oyuna giremiyoruz
Türk telekom internet kullanıyorum. Sunucu listesi gelmiyor ve kullanıcı şifre yazma yerı bembeyaz olarak kalıyor denemediğim yöntem kalmmdı. Modeme reset attım, ip değiştirdim hiçbir şey fayd etmedi. Yardımcı olur musunuz ?
- zkocalioglu
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yine sorunlar.. Oyuna giremiyoruz
Telefon internetiyle giriliyor, ev interneti bağlanmıyor.
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Melekler
Re: Yine sorunlar.. Oyuna giremiyoruz
Türk Telekom kullanıcıları uzun süredir oyuna girişte sorun yaşıyor daha giremiyor 10 dk boyunca. Bunu defalarca dile getirdim. Özellikle Türk Telekom kullanan oyuncular oyuna giremiyor.sonsuzadek45 yazdı: ↑15 Nis 2026 21:05 Bu hatanın doğrudan oyunla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Daha çok altyapı taraflı, örneğin veri merkezi kaynaklı bir durum olabilir. Özellikle Türk Telekom veri merkezi tarafında anlık senkronizasyon veya gecikme kaynaklı bir sorun yaşanmış olabilir diye düşünüyorum.
Geçmişte de benzer şekilde Çemberlitaş bölgesinde karakter düşüşleri yaşanıyordu ve tekrar giriş yapılamıyordu. Bu durumu forumda da konu açarak detaylı şekilde anlattım.
Ancak maalesef gerekli önlemlerin alınmadığını görüyoruz.
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”
Oyunun. hatalarını eleştiririm, tavrım yönetime veya oyunculara değildir.
Bab-ı Âli’den selamlar.
Oyunun. hatalarını eleştiririm, tavrım yönetime veya oyunculara değildir.
Bab-ı Âli’den selamlar.