İKVADMİN
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
İKVADMİN
Yeni görevler için Necmi bey ve GBM Anı'dan görevleri aldım. Kısa bir güncelleme için oyun yeniden başlatılacak dendi oyuna tekrar girdim hesabım bloklanmış. Sadece ben değil bir çok kişi aynı sebepten bloklanmış, ve halen açılmadı yardımcı olabilir misiniz ?
- sonsuzadek45
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Melekler
Re: İKVADMİN
Sorunun 1–2 gün içinde çözüleceğini düşünüyorum. Daha önce de benzer durumlar yaşandı; görev silinirken teknik bir hatadan dolayı sistem ban atabiliyorsonsuzadek45 yazdı: ↑13 Nis 2026 11:58 Bu durum aslında ban değil, teknik bir hatadan kaynaklı sistemin otomatik ban atması. Karaköy sunucusu ilk geldiğinde görev alındığında da aynı sorun yaşanıyordu. güncelleme sonrası hata oluşabilir
Daha sonra müdahale edilip düzeltilmişti, yine benzer bir durum olabilir.
yayında çok kişi görev aldığında ban yediğini iddia ediliyor
Bazen de yönetim görev silinirken bu banları kaldırmayı unutabiliyor, birkaç kez başımıza geldi. Muhtemelen yine aynı durumdur.
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”
Oyunun. hatalarını eleştiririm, tavrım yönetime veya oyunculara değildir.
Bab-ı Âli’den selamlar.
Bab-ı Âli’den selamlar.
- Lighthouse
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ematek
- Discord: recthaltouche
Hocam söylentiler şu yönde, fare hilesi döneminde YÖNETİCİ permine sahip olmayan karakterler envanterinde 120=(?) level item bulundurduğunda otomatik sistem ban yiyormuş.
Bugun gelen döküman'da 120 Level bu sebepten dolayı birçok kişinin ban yediği düşünülüyor. Bu ilk oyunun kapanıp açılmasıyla düzeltildi ancak, banlı hesapları henüz açmadılar sanırım..
Bugun gelen döküman'da 120 Level bu sebepten dolayı birçok kişinin ban yediği düşünülüyor. Bu ilk oyunun kapanıp açılmasıyla düzeltildi ancak, banlı hesapları henüz açmadılar sanırım..
İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı

Oyunda 30 saniye bile durmamışımdır. Oyuna girdim Necmi ve Anı ile konuşup 2 görev aldım. Kısa bir güncelleme duyurusu geldi tekrar girdim ve blok yemişim parşömen bile düşürecek vaktim olmadıLighthouse yazdı: ↑13 Nis 2026 16:36 Hocam söylentiler şu yönde, fare hilesi döneminde YÖNETİCİ permine sahip olmayan karakterler envanterinde 120=(?) level item bulundurduğunda otomatik sistem ban yiyormuş.
- scorper
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
IFonQzrail yazdı: ↑13 Nis 2026 16:41Oyunda 30 saniye bile durmamışımdır. Oyuna girdim Necmi ve Anı ile konuşup 2 görev aldım. Kısa bir güncelleme duyurusu geldi tekrar girdim ve blok yemişim parşömen bile düşürecek vaktim olmadıLighthouse yazdı: ↑13 Nis 2026 16:36 Hocam söylentiler şu yönde, fare hilesi döneminde YÖNETİCİ permine sahip olmayan karakterler envanterinde 120=(?) level item bulundurduğunda otomatik sistem ban yiyormuş.
Bugun gelen döküman'da 120 Level bu sebepten dolayı birçok kişinin ban yediği düşünülüyor. Bu ilk oyunun kapanıp açılmasıyla düzeltildi ancak, banlı hesapları henüz açmadılar sanırım..![]()
Yav işteyiz biri şunu anlatsan ne geldi oyuna görev ne düşen şey ne ne ne ne merak ettik anlatın detaylı
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı

- Lighthouse
- Demirci Çırağı

scorper yazdı: ↑13 Nis 2026 16:52IFonQzrail yazdı: ↑13 Nis 2026 16:41
Yav işteyiz biri şunu anlatsan ne geldi oyuna görev ne düşen şey ne ne ne ne merak ettik anlatın detaylı
Sahaf Necmiye yeni görev geldi. Döküman topluyorsun; Çt, migo veya sığınaktan rastgele düşüyor.
- İlk görev toplam 800 tane döküman istiyor.
-- sığınakta 1 turda 2,3 tane, migratta 1 tur 4,5 tane çt'de 1 turda 7-8 tane düştüğü iddaa ediliyor.
- İlk görevi tamamladıktan sonra Necmi 2 yeni göreve yönlendiriyorç
1. Reçine görevi; Aktar Şevket veriyor. 300 ceviz yaprağı ve 50 Zamk
2. Şahiyan görev,; Terzi Fahri veriyor. 100 tane Meran Derisi(Meran Şehrinden Düşüyor) ve 50 tane Pamuk İpliği(37-38-39 Level yaratıklardan düşüyor)
Şimdilik bildiklerimiz bu kadar.
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
Peki öyle bir durum zamanında gerçekleştiyse bunun üzerine yönetimi 120 de durduran ne oldu, 99 100 60 seviye gibi bir seviyesi de olabilirdi. 120 Level olmasının eski bir konuyla alakası olabilir mi ?Lighthouse yazdı: ↑13 Nis 2026 16:36 Hocam söylentiler şu yönde, fare hilesi döneminde YÖNETİCİ permine sahip olmayan karakterler envanterinde 120=(?) level item bulundurduğunda otomatik sistem ban yiyormuş.
- Lighthouse
- Demirci Çırağı

Hocam oyundaki (?) olan level seviyesi 120'ye eşit.LadyGAGA yazdı: ↑13 Nis 2026 16:59Peki öyle bir durum zamanında gerçekleştiyse bunun üzerine yönetimi 120 de durduran ne oldu, 99 100 60 seviye gibi bir seviyesi de olabilirdi. 120 Level olmasının eski bir konuyla alakası olabilir mi ?Lighthouse yazdı: ↑13 Nis 2026 16:36 Hocam söylentiler şu yönde, fare hilesi döneminde YÖNETİCİ permine sahip olmayan karakterler envanterinde 120=(?) level item bulundurduğunda otomatik sistem ban yiyormuş.
Gorgar bir yayında söylemişti. Eskiden bir limit yoktu o yüzden çarı kel kalmıştı. Bu sebeple 120'ye sabitlediler.
GM'lerin edit item'larınında çoğu 120 seviye oldugunu düşünüyorum.
İllegal yollarla gm eşyalarını ele geçirseler bile giyemesinler diye böyle bir önlem oldugunu düşünüyorum.
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
- sonsuzadek45
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Melekler
İlk görevi aldığımda aklıma şu geldi: Bu görev aslında ileride Karaköy açılırsa boss kaçırmanın önüne geçmek için yapılmış olabilir.Lighthouse yazdı: ↑13 Nis 2026 16:58
Sahaf Necmiye yeni görev geldi. Döküman topluyorsun; Çt, migo veya sığınaktan rastgele düşüyor.
- İlk görev toplam 800 tane döküman istiyor.
-- sığınakta 1 turda 2,3 tane, migratta 1 tur 4,5 tane çt'de 1 turda 7-8 tane düştüğü iddaa ediliyor.
- İlk görevi tamamladıktan sonra Necmi 2 yeni göreve yönlendiriyorç
1. Reçine görevi; Aktar Şevket veriyor. 300 ceviz yaprağı ve 50 Zamk
2. Şahiyan görev,; Terzi Fahri veriyor. 100 tane Meran Derisi(Meran Şehrinden Düşüyor) ve 50 tane Pamuk İpliği(37-38-39 Level yaratıklardan düşüyor)
Şimdilik bildiklerimiz bu kadar.
Yani sistem öyle bir hale getirilecek ki kimse ayrı bir ‘boss kaçırma çarı’ kasamayacak. 800 dökünman için boss kaçırma çarı kasamaz
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”
Bab-ı Âli’den selamlar.
Bab-ı Âli’den selamlar.