sayın İKVAKDMİN
13.04.2026 tarihinde görevleri almak için oyuna girdik tabiki bunları yaparken meteor bölgesinde 1 tane ganoderma çektim ve bunu kasa karakterime aktardım bu sırada da güncelleme yapmışsınız ve bunu biz nereden bilelim görevleri aldım çıktım şimdi tekrar almaya çalışıyorum lakin 3 senelik blok atmışsınız hem büyücüme hem de şifacıma
siz işlem yaparken kayıtlara bakmıyormusunuz madeni meteor bölgesinde çektim kayıtlar vardır 1 tane gano kopya yada x bir program kullanmıyorum 2 laptop var ve 2 karakter açıyorum neye göre atıyorsunuz
cezai itirazda bulunduk bakalım ne zmn dönüş yapacaksınız HAKSIZ YERE BLOKLUYORSUNUZ
oyunda o kadar uğraşan var kopya yapan var program kullanan var ama 1 aktarım yaptık diye bak çabamla çektiğim maden blok alıyoruz hemde 3 sene 1 günde değil ?
İKVADMİN acil ilgilenir misin
haksız atılan blok hakkında
- sonsuzadek45
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Melekler
Re: haksız atılan blok hakkında
Bu durum aslında ban değil, teknik bir hatadan kaynaklı sistemin otomatik ban atması. Karaköy sunucusu ilk geldiğinde görev alındığında da aynı sorun yaşanıyordu. güncelleme sonrası hata oluşabilir
Daha sonra müdahale edilip düzeltilmişti, yine benzer bir durum olabilir.
yayında çok kişi görev aldığında ban yediğini iddia ediliyor
Daha sonra müdahale edilip düzeltilmişti, yine benzer bir durum olabilir.
yayında çok kişi görev aldığında ban yediğini iddia ediliyor
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”
Oyunun. hatalarını eleştiririm, tavrım yönetime veya oyunculara değildir.
Bab-ı Âli’den selamlar.
Oyunun. hatalarını eleştiririm, tavrım yönetime veya oyunculara değildir.
Bab-ı Âli’den selamlar.
Bende oyuna gireyim dedim. Mısır çarşısındaydım. Güncelleme diye oyun sunucusu bağlantısı gitti. Oyuna girdim bugta gibi hiç bir şey yok. Sonra çıktım tekrar girdim bloklandınız yazısı.
İnsanın parasıyla rezil olduğu tek oyun İKV diyebilirim.
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Bir çok kişi aynı sebepten blok yemiş. 1 saat oyun keyfi yapalım dedik düştüğümüz duruma bak bari akşama açsanız bloğu