Oyuncu düşüklüğü hakkinda

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Anka

Re: Oyuncu düşüklüğü hakkinda

Mesaj gönderen hattihumayun »

daha önce ölçüp biçip yorum yapmıştım tekrar cevapları okudum ; konudaki görüş bildiren arkadaşlara katılıyorum çt'ye takılı kalmanın bir manası yok önce karaköy gelir ardından takıların düşeceği küçük bir grup bölgesi eklenir oyun böyle devam eder su akar yolunu bulur , sürekli çt at at nereye kadar her gün gaffar kabak tadı vermeye başladı ,

ayrıca ; çt girmek isteyen arkadaşların elinden tutan girme diyen yok , oyuna yenilik gelse karaköy aktif edilse bile tec yüzük kolyelerini çıkarmayıp çt atmaya devam edebilirler , size zorla gelin karaköye girin hakir kesin asa basın diyen yok siz yüzük kolyenizi çıkarmadan meteorda beklemeye devam edebilirsiniz :')
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Ematek
Discord: recthaltouche

Re: Oyuncu düşüklüğü hakkinda

Mesaj gönderen Lighthouse »

hattihumayun yazdı: 02 Nis 2026 19:24 daha önce ölçüp biçip yorum yapmıştım tekrar cevapları okudum ; konudaki görüş bildiren arkadaşlara katılıyorum çt'ye takılı kalmanın bir manası yok önce karaköy gelir ardından takıların düşeceği küçük bir grup bölgesi eklenir oyun böyle devam eder su akar yolunu bulur , sürekli çt at at nereye kadar her gün gaffar kabak tadı vermeye başladı ,

ayrıca ; çt girmek isteyen arkadaşların elinden tutan girme diyen yok , oyuna yenilik gelse karaköy aktif edilse bile tec yüzük kolyelerini çıkarmayıp çt atmaya devam edebilirler , size zorla gelin karaköye girin hakir kesin asa basın diyen yok siz yüzük kolyenizi çıkarmadan meteorda beklemeye devam edebilirsiniz :')
Resim
İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali

“Genel Etkileşim” sayfasına dön