Erişe kapalı bir ürün nasıl oluyor da bölge kanalında paylaşılıyor ?
Admin konu ile ilgili ve ayrıca bu oyuncu için yapılacak yaptırımın bilgisini rica edebilir miyim ?

Merhaba,

Merhaba,RIPPER yazdı: ↑18 Şub 2026 15:30 Karaköy bölgesinin gelip gelmeyeceği konusunda tek bir gün içinde 7 farklı açıklama yapılmışken, hâlâ forum üzerinde tam manasıyla yapılmış resmî bir açıklama bulunmamaktadır.
Asıl sorulması gereken şudur:
Karaköy bölgesi gelmeyecekse bu oyuncuya neden Halley Asa verilmiş?
Eğer gelecekse, bu bilgi neden hâlâ açık ve net bir şekilde paylaşılmamaktadır?

karaköy oyunun bittişidir karaköy gelecekse oynamaya gerek yoktur yönetim açıklama yapmalıdır bu konu da gelecekse bırakalım
Kesinlikle yönetimin açıklama yapmasını istiyoruz boşuna emek harcamayacağımızı bilelim. Hali hazırda karaköy zaten aktif olan sunucular mevcut karaköy hasretiyle yanıp tutuşanlar o sunucuda karaköyünü oynayabilir. Biz kesinlikle oyunun dengesini bozan , oyuncuların istemediği bu bölgeyi açmanızı söz konusu bile etmenizi istemiyoruz. Karaköyün açılacağı herhangi bir durumda oyunu lonca olarak bırakacağımızı yönetim bilsin. Sadece bizim loncamız değil çoğu loncada oyunu bırakacaktır yönetim bunu bilmeli.sonsuzadek45 yazdı: ↑18 Şub 2026 16:46karaköy oyunun bittişidir karaköy gelecekse oynamaya gerek yoktur yönetim açıklama yapmalıdır bu konu da gelecekse bırakalım
karaköy 2024 te mi geldi oyunu bilmediğinin kanıttıdir![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Merhaba,tankut01 yazdı: ↑18 Şub 2026 16:25 Eğer dediğiniz gibi Karaköy bölgesi hiç bir zaman açılmayacak olsaydı seviyemiz 49 da kalırdı. 49 üzeri bir etkileşimi oyunda göremezdik AMA her noktada , her karakterde 59 seviye özellikleri var.
Yeni yönetim de ( oyun içerisinde uzun bir süre açılmayacağını) hatalar ve düzenlemeler bittikten sonra açılacağını, plana göre önceliğe göre şuanda olan sorunları çözüp , sonra Karaköy bölgesi için çalışmalara başlayacağını, defalarca biz oyunculara izah ettiler. )