ERİŞİME KAPALI ÜRÜN BÖLGEDE KANALINDA !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
WusTy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Gentle Giants
Discord: https://discord.gg/m

ERİŞİME KAPALI ÜRÜN BÖLGEDE KANALINDA !

Mesaj gönderen WusTy »

Merhaba,

Erişe kapalı bir ürün nasıl oluyor da bölge kanalında paylaşılıyor ?
Admin konu ile ilgili ve ayrıca bu oyuncu için yapılacak yaptırımın bilgisini rica edebilir miyim ?

Resim
TILSIM (Since 2009)
EMİNÖNÜ (Since 2014)
KARAKÖY & BÂB-I ÂLİ (Since 2025)

Trevor / Harry / Gaius

Resim
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Re: ERİŞİME KAPALI ÜRÜN BÖLGEDE KANALINDA !

Mesaj gönderen ejedrogl »

Yılbaşı piyangosundan adam Halley asa istemiş. Hiç mi akıl edemiyorsunuz. Yemin ediyorum pimi çekilmiş bomba gibisiniz bir şey olsada yönetime sallasam derdindesiniz 😂
Kullanıcı avatarı
RIPPER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen RIPPER »

Karaköy bölgesinin gelip gelmeyeceği konusunda tek bir gün içinde 7 farklı açıklama yapılmışken, hâlâ forum üzerinde tam manasıyla yapılmış resmî bir açıklama bulunmamaktadır.

Asıl sorulması gereken şudur:

Karaköy bölgesi gelmeyecekse bu oyuncuya neden Halley Asa verilmiş?
Eğer gelecekse, bu bilgi neden hâlâ açık ve net bir şekilde paylaşılmamaktadır?
> RIPPER
> INDAREKO
"Mekanik, sabır ve strateji."
Kullanıcı avatarı
WusTy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen WusTy »

ejedrogl yazdı: 18 Şub 2026 15:22 Yılbaşı piyangosundan adam Halley asa istemiş. Hiç mi akıl edemiyorsunuz. Yemin ediyorum pimi çekilmiş bomba gibisiniz bir şey olsada yönetime sallasam derdindesiniz 😂
Merhaba,

Öncelikle yorumunu ve niyetini gerçekten anlamış değilim.

Sayın Yönetim,

Kesinlikle eğer böyle bir durum (piyango karşılığı) varsa bunu doğru bulmadığımı ve kabul etmediğimi bildirmek isterim.
Kimse bu oyunda mevcut mekaniklerin sahip olmadığı bir değeri taşıma hakkına sahip olamaz buna siz de müdahale etmemelisiniz.

Ve özellikle şunu belirteyim bunun Karaköy bölgesinin açılıp açılmamasıyla da bir ilgisi yoktur ve düşünülmemelidir.
Mevcut sistemin dışında bir desteğin bir oyuncuya sağlanması doğru bir yaklaşım değildir aksine daha farklı değerleri düşünmeye itebilir.

Bu kararınızı oyuncuyu da mağdur etmeyecek biçimde revize etmeni dilerim.
Kesinlikle amacım yapacağınız işi söylemek değil şikayetimi dile getirmek. Bu şekilde anlaşılıyor ise baştan özür dilerim.
TILSIM (Since 2009)
EMİNÖNÜ (Since 2014)

Trevor / Harry / Gaius

Resim
Kullanıcı avatarı
WusTy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen WusTy »

RIPPER yazdı: 18 Şub 2026 15:30 Karaköy bölgesinin gelip gelmeyeceği konusunda tek bir gün içinde 7 farklı açıklama yapılmışken, hâlâ forum üzerinde tam manasıyla yapılmış resmî bir açıklama bulunmamaktadır.

Asıl sorulması gereken şudur:

Karaköy bölgesi gelmeyecekse bu oyuncuya neden Halley Asa verilmiş?
Eğer gelecekse, bu bilgi neden hâlâ açık ve net bir şekilde paylaşılmamaktadır?
Merhaba,

Bu bilgi eğer hazırsa paylaşımda bulunmaları hoş olacaktır elbet.
Fakat ben burada gerçekten şunun farkındalığının net bir şekilde oluşmasını (konunun başka bir konuya kaymaması) istiyorum;
Burada mevzu Halley Asa değil zaten onu kullanmak için 59 seviye olması gerekecek ve yan eşyaları olmadığı için yine belki çoğu oyuncudan hasarı düşük olacak.
Mesele gerçekten aksiyonların etraflıca düşünülmesini istiyorum.
Yeni bir güncelleme yayınlanmadan önce GERÇEKTEN ETRAFLICA düşünülmesi...
Bu durum oyuncuların daha önceden olan ve ölmeye başlamış farklı düşüncelerini tekrardan tetikleyebilir ve bu güvensizlik kaybettirir...

Yani güncel konulardan birisi olan Mühür meselesi mesela... Ben düşünülmeden alınan bir aksiyon için tekrar para harcamak istemiyorum ve hakkıma sahip olmak istiyorum. Bu mesele ne yüzükte, ne gözlükte ne de tılsımda çözülür. Oyun mekaniğine aykırı bir eklenti hiç bir şeyi çözmez beraberinde bir çok şikayeti getirir. Bu konuda da yine ilave 100-150-200 hasar her neyse günü kurtarmayacak olsa olmasa çok bir şeyi değiştirmeyecek, ama NEDEN böyle olsun ki ? asıl soru bu...
TILSIM (Since 2009)
EMİNÖNÜ (Since 2014)

Trevor / Harry / Gaius

Resim
tankut01
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Şehitler Ölmez

Mesaj gönderen tankut01 »

Yanlış anlaşılma diye düşünüyorum . Oyuncuların öncelikle şunu kabul etmesi gerekiyor.
İstanbul kıyamet vakti oyunu 2024 güncellemesi ile Karaköy bölgesi olan, son seviyenin 59. Seviye olduğu gayet güzel bir oyundur.

Her ne kadar 2 yeni sunucu gelmiş olsa da, hatalar ve bug vb diğer sorunlar da düzeltildiği taktirde, zaman sonra Karaköy bölgesinin açılması ( zaman ve bölge içeriği düzeltme çalışmaları ile ) beklenen bir oyun .

Bu yüzden kullanıcıların oyun içerisinde olan bir materyali isteme, elde etme, haklarının olduğunu düşünüyorum.

Eğer dediğiniz gibi Karaköy bölgesi hiç bir zaman açılmayacak olsaydı seviyemiz 49 da kalırdı. 49 üzeri bir etkileşimi oyunda göremezdik AMA her noktada , her karakterde 59 seviye özellikleri var.
Yeni yönetim de ( oyun içerisinde uzun bir süre açılmayacağını) hatalar ve düzenlemeler bittikten sonra açılacağını, plana göre önceliğe göre şuanda olan sorunları çözüp , sonra Karaköy bölgesi için çalışmalara başlayacağını, defalarca biz oyunculara izah ettiler. )

Haklı olarak , bu sınırlama olmadığı , oyun sistemi 59 seviyeye ve içeriklerine izin verdiği bir oyunda kullanıcıların istediklerini ( kurallar çerçevesinde ) yapmaları gayet doğal olsa gerek .

Bu gün itibari ile de ramazan etkinliği var, büyük ihtimal bu etkinlik galibiyeti de istenilen şaheser olacak. Bu durumda oyuncuların geleceğe yatırım yapmamasını bekleyemeyiz.

Karaköy bölgesi gelecek mi ? Bence gelmek zorunda ve bir gün gelecek.
Takılmamanız gereken şey şu ; yarın yada 1 ay için de gelmeyeceğinden eminiz,
Ama sanırım oyuncular net hir tarih istiyor :) iş şu zaman gelecek diye :(
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sonsuzadek45 »

tankut01 yazdı: 18 Şub 2026 16:25 Yanlış anlaşılma diye düşünüyorum . Oyuncuların öncelikle şunu kabul etmesi gerekiyor.
İstanbul kıyamet vakti oyunu 2024 güncellemesi ile Karaköy bölgesi olan, son seviyenin 59. Seviye olduğu gayet güzel bir oyundur.
karaköy oyunun bittişidir karaköy gelecekse oynamaya gerek yoktur yönetim açıklama yapmalıdır bu konu da gelecekse bırakalım

karaköy 2024 te mi geldi oyunu bilmediğinin kanıttıdir :thinking_face: :thinking_face: :thinking_face: :thinking_face: :thinking_face:
Crawel
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Crawel »

sonsuzadek45 yazdı: 18 Şub 2026 16:46
tankut01 yazdı: 18 Şub 2026 16:25 Yanlış anlaşılma diye düşünüyorum . Oyuncuların öncelikle şunu kabul etmesi gerekiyor.
karaköy oyunun bittişidir karaköy gelecekse oynamaya gerek yoktur yönetim açıklama yapmalıdır bu konu da gelecekse bırakalım

karaköy 2024 te mi geldi oyunu bilmediğinin kanıttıdir :thinking_face: :thinking_face: :thinking_face: :thinking_face: :thinking_face:
Kesinlikle yönetimin açıklama yapmasını istiyoruz boşuna emek harcamayacağımızı bilelim. Hali hazırda karaköy zaten aktif olan sunucular mevcut karaköy hasretiyle yanıp tutuşanlar o sunucuda karaköyünü oynayabilir. Biz kesinlikle oyunun dengesini bozan , oyuncuların istemediği bu bölgeyi açmanızı söz konusu bile etmenizi istemiyoruz. Karaköyün açılacağı herhangi bir durumda oyunu lonca olarak bırakacağımızı yönetim bilsin. Sadece bizim loncamız değil çoğu loncada oyunu bırakacaktır yönetim bunu bilmeli.
Kullanıcı avatarı
WusTy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen WusTy »

tankut01 yazdı: 18 Şub 2026 16:25 Eğer dediğiniz gibi Karaköy bölgesi hiç bir zaman açılmayacak olsaydı seviyemiz 49 da kalırdı. 49 üzeri bir etkileşimi oyunda göremezdik AMA her noktada , her karakterde 59 seviye özellikleri var.
Yeni yönetim de ( oyun içerisinde uzun bir süre açılmayacağını) hatalar ve düzenlemeler bittikten sonra açılacağını, plana göre önceliğe göre şuanda olan sorunları çözüp , sonra Karaköy bölgesi için çalışmalara başlayacağını, defalarca biz oyunculara izah ettiler. )
Merhaba,

Öncelikle konum ne Karaköy'ün gelmesi ile ilgili ne de Lv sınırlaması ile... Açıkçası konum çok net ve dağılmasını istemiyordum. Fakat şunu söylemeden edemeyeceğim bu konuda yanıldığını düşünüyorum.
Benim tamamen kendi düşüncem, oyun motorunun bazı kritik eylemlere izin vermemesinden kaynaklı yönetimin değişikliklerde istemsizce pasif kalmasını sağladığını düşünüyorum. Onların da eminim ki zaten tüm çalışmaları bu oyun motorunu anlamak ve kusursuz çalıştırmak üzere olduğunu düşünüyorum. Yoksa zaten 49Lv de tüm kazanımları durdururlardı. Bunun sebebi detayları gerekçesi benim işim değil ve bilemem ama bu konuda ki fikrim budur.

Toparlamam gerekirse esas mesele oyunda adil ve rekabeti korumak adına ve tüm dedikoduları tekrar canlandırmamak için bu tarz eylemlerden en azından bu geçiş süresi boyunca kaçınılmasıydı. Çünkü şahsen benim bu konuda ciddi endişelerim vardı ve bu azalarak oyun şevkim artmaya devam ederken bu tarz görüntülere şahit olmak aksini tekrar yaşatacak.

Konunun dağılmaması ve dikkatin bu yönde olması çok önemlidir.
TILSIM (Since 2009)
EMİNÖNÜ (Since 2014)

Trevor / Harry / Gaius

Resim
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Sufizm »

Yine boşa düşmüş millet. Çekilişten Halley isteyen de oldu tılsım isteyende. Ayrıca kullanması için 59 seviye olmalı eğer bunu kullanacam dese üstü kıyamet set olsa bile hiç bir işe yaramayacak yani item hakkı boşa gitmiş oluyor aslında.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön