Tecrübe Gözlük çalışmıyor
- Cotyora
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Aurora Borealis
Re: Tecrübe Gözlük çalışmıyor
Gözlük şuan çalışıyor mu ? Net bilgi verebilir mi deneyen ?

İmzadaki görsel “Rotary” adlı kullanıcıya aittir. Emeklerine sağlık.
Gözlüğe dair ufak bir fix geçiyoruz yaklaşık 40 dk sonra aktive olur.
Şimdi Türk halkı diyerek bir milleti asaliyamazsin kelimelerini seçici kullan genelleme yapamazsin bir milleti ki bu topraklarda kucumseyemezsin ve toplulugun sıkıntılı olduğunu düşünüyorsan ne işin var burada ?Sufizm yazdı: ↑17 Şub 2026 11:12 Birileri yine boş eleştirilere başlamış 2 ay önce oyun 20 kişi oynuyor oynamıyordu. suan full + sunucular. 2011 de adeks kafede DEV arife toplu satışı önermiştim dinliyor gibi yapıyordu. yıl 2026 bu adamlar çözdü bunu. Türk halkı zaten memnuniyetsiz bir halk içerisinde ki ikv topluluğu daha da sıkıntılı. Adamlar ne yapsa eleştiren beğenmeyen ama oyundan kafayı kaldıramayan da bi kitle var. Sizleri önceki yönetimler takmıyordu bile. IKV Admin ve ekibine teşekkürler.
"sizi önceki yönetimler takmiyordu bile " derken senin öneri verdiğin sıralar benim oyunda ikinci Baharım oluyordu sanırım ki saydığın öneri sunabildigin kişilerle boyboy fotoğraflarım var sadece yorum kasmak için yapılan bu yorumları kınıyorum... Ve İKV admini milleti küçümseyen bu yorum hakkında işlem yapması icin göreve davet ediyorum...
Neyse arkadaşlar gerçekten başta da söylediğim gibi muhalif olmak bişi kazandırmaz yapıcı önerilere Yeni fikirlere ihtiyacı var oyunun
Yeni Game Master pozisyonundaki bulanan arkadaşlar şahsen bir takım değişiklikler yaparak başarabileceklerini inandirdilar beni bende İKV' sever olarak üstüme düşeni yaparak 2007 den beri Eminönü sunucusu oyuncusu olarak yeni sunucuda oynama kararı aldım yönetime saygı duyduğum için gözlüğü de aldım ancak bu konuda bahsettiğim hususlar hala geçerlidir
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
sonsuzadek45 yazdı: ↑17 Şub 2026 13:59Peki klan parası kazanımına yönelik çalışmanız var mıdır 54 seviyeye sabitlemek gibi
- Erronblack
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: La Grande Meran
Hocam eski sunucularda 54e çekme işi olmasın. Millet bu sayede çift maratonlu çarlarla savaştan çekildi. Eski sunuculara yeni gözlük gelmediği sürece kp kazanım şu an ki gibi devam ederse iyi olur. Şu an için 3. en kalabalık sunucu sıkıldıklarında dönerlerse 1. en kalabalık olabilecek eminönünü de düşünerek adım atın..
AnkarasızNamık