Tecrübe Gözlük çalışmıyor
Tecrübe Gözlük çalışmıyor
Exp Gelmeye devam ediyor 17.02.2025 .
Re: Tecrübe Gözlük çalışmıyor
Arkadaşlar Konu 2000 akçe değil
Eşya yok edilemiyor olması
Seçenekler arasında olsaydı eminimki oyuncular şimdilik gözlük alıcakti ✓
Bende gözlük alicam şimdi tekrardan...
2 tane tecrübe eşyasını napicam ben ?
Sole bir durumda var kp geldiği zaman slot ceviremedikten sonra gözlüğü napayım ben ?
yeni bir ürün alıp 2000 akçe mi vericem
craftlama gelmedikçe sorun giderek büyür banka maden İtem koymak için zaten kısıtlı reçete getirilip craftlama yapalım veya geri çekilmesi şimdilik makul . Dün cevapladım konuyu tekrarlıyorum.
Sole bir durumda var kp geldiği zaman slot ceviremedikten sonra gözlüğü napayım ben ?
craftlama gelmedikçe sorun giderek büyür banka maden İtem koymak için zaten kısıtlı reçete getirilip craftlama yapalım veya geri çekilmesi şimdilik makul . Dün cevapladım konuyu tekrarlıyorum.
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
Reis, gözlük yoğun istek üzerine getirildi; yoksa zaten getirilmezdi. İsteyen yüzük alır, isteyen gözlük alır. Bunun neresi sorun, anlamıyorum.Kronic yazdı: ↑17 Şub 2026 09:22 Arkadaşlar Konu 2000 akçe değil
Satılmıyor olabilir, bu normal. Örneğin ben yüzük aldım, gözlük almaya ihtiyacım yok. Herkes kendi ihtiyacına göre tercih yapar.
Ayrıca burası Metin2 değil; craftlayıp deneme-yanılma yapacağımız bir sistem yok. Zorunlu bir meta da değil. Alan alır, almayan almaz.
- nisanyagmurum
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ülkü
Daha saçma ne olabilir dedikçe daha saçma öneri sunulması...Kronic yazdı: ↑17 Şub 2026 09:22 Arkadaşlar Konu 2000 akçe değil
- Orionxxxaiakos
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Önce yüzük,kolye dendi. Getirdiler.
Sonra gözlük dendi. Getirdiler.
Şimdi craft, site üzerinden aktif-pasif diyorlar. Onu da getirirler.
Bu seferde başka birşey yapalım derler.
Derler, derler…
Yapmasan da, yaptı derler!
Sonra gözlük dendi. Getirdiler.
Şimdi craft, site üzerinden aktif-pasif diyorlar. Onu da getirirler.
Bu seferde başka birşey yapalım derler.
Derler, derler…
Yapmasan da, yaptı derler!
Arkadaşlar yorum kasmak için yorum yapıyorsunuz bir büyücü için bir slot boşa gitmemesi önemli
Bir savaşçı için zırh direnç tek bir slot önemli yanı neye göre bu bilinçsizce eleştiri yapıp kisitliyoruz şimdi ?
Yani Metin 2 değil derken bir metin 2 olamıyor muyuz bumudur yani ?
Yorumun başında yazdim mesele 2000 akçe değil
2. Tecrube eşyası atilamiyor satılmıyor kullanmıyorum veya işlevini yitiriyor bankada çantada boşa yer tutucak napicam bu itemi ben şimdi yarın klan savaşları başladığında itemli gözluk alicaz slot ceviremedikten sonra bu defa elektirik veya maraton gözlük napicaz biraz sistemli yorum yaparsanız sevinirim sizin öz elestirinize açmadım bu konuyu düşüncelerimi belirttim keza gözlük çalışmıyor dediğim gibi exp karakter taksaniz dahi exp geliyor yol yakınken bir düzenleme yapılması şart muhalif olmak yerine yapıcı öneriler sunabilirsiniz
Bir savaşçı için zırh direnç tek bir slot önemli yanı neye göre bu bilinçsizce eleştiri yapıp kisitliyoruz şimdi ?
Yani Metin 2 değil derken bir metin 2 olamıyor muyuz bumudur yani ?
Yorumun başında yazdim mesele 2000 akçe değil
2. Tecrube eşyası atilamiyor satılmıyor kullanmıyorum veya işlevini yitiriyor bankada çantada boşa yer tutucak napicam bu itemi ben şimdi yarın klan savaşları başladığında itemli gözluk alicaz slot ceviremedikten sonra bu defa elektirik veya maraton gözlük napicaz biraz sistemli yorum yaparsanız sevinirim sizin öz elestirinize açmadım bu konuyu düşüncelerimi belirttim keza gözlük çalışmıyor dediğim gibi exp karakter taksaniz dahi exp geliyor yol yakınken bir düzenleme yapılması şart muhalif olmak yerine yapıcı öneriler sunabilirsiniz
En başından beri gözlük dedik, sonradan yapılması ve takaslanmaması hadi buna da akçe harcasınlardan başka bir şey değil.
Birileri yine boş eleştirilere başlamış 2 ay önce oyun 20 kişi oynuyor oynamıyordu. suan full + sunucular. 2011 de adeks kafede DEV arife toplu satışı önermiştim dinliyor gibi yapıyordu. yıl 2026 bu adamlar çözdü bunu. Türk halkı zaten memnuniyetsiz bir halk içerisinde ki ikv topluluğu daha da sıkıntılı. Adamlar ne yapsa eleştiren beğenmeyen ama oyundan kafayı kaldıramayan da bi kitle var. Sizleri önceki yönetimler takmıyordu bile. IKV Admin ve ekibine teşekkürler.
@IKVAdmin, hadi abi hadi heyecanla bekledik hadi. 
- turkneferi
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Konuyu açan arkadaş ne anlatıyor siz ne anlatıyorsunuz. Böyle devam edin 2 ay önceki 20 kişilik günlerinize dönersiniz 1 sene sonra. Bir daha da kimse uğramaz.Sufizm yazdı: ↑17 Şub 2026 11:12 Birileri yine boş eleştirilere başlamış 2 ay önce oyun 20 kişi oynuyor oynamıyordu. suan full + sunucular. 2011 de adeks kafede DEV arife toplu satışı önermiştim dinliyor gibi yapıyordu. yıl 2026 bu adamlar çözdü bunu. Türk halkı zaten memnuniyetsiz bir halk içerisinde ki ikv topluluğu daha da sıkıntılı. Adamlar ne yapsa eleştiren beğenmeyen ama oyundan kafayı kaldıramayan da bi kitle var. Sizleri önceki yönetimler takmıyordu bile. IKV Admin ve ekibine teşekkürler.