Kadim arşları çağırıyor.Bu kadar beceriklisiniz hünerinizi orda gösterin.Engin naracı olarak kadima gel demenizden(arşlar) bıktım bölgem fısıltım dahi kapalı.
Bilmiyorlarki arz var arş var.Engin arşları umursamıyor.Arşlar şimdi yorum yapacak.
Handan'a ulaşıp Handan'ı 47 enerjiye indirmek bile yeterli bizim için.
Çünkü çok daha önemli şeylere imzamızı attık.
Arz lar Köşkte Tarih Yazdı ....
- SAZOBALII
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Arz lar Köşkte Tarih Yazdı ....
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
biz ARŞ tayız.ama lodoşlar hala lodoş
- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Clash Ofthe Titans
iskar43 yazdı:Burhanxbizans yazdı:dostum teb. etmek isterdim tüm kalbimle ancak gerçekten haksızlık oluyor ismeti o kadar muhafızın arasından çekip 2 muhafızı kesip köşede kesmek koaly olsa gerek olabildiğinden fazla kabiliyetli olmak o değildir kaleye normal girip onu yerinde kesmektir.... Bizim böyle bir şansımız yok hem sizi kesip hem tüm muhafızları kesip handana ulaşıp üstüne üstelik onuda orda kesmek kabiliyet ister biz en azından 4-5 defa handanı kesmeye yeltendik(canını indirdik ve narindirki kestik) kendine yerine gidip handanı bizde çağrısak(böyle bir şansımız yok) bizde keserizterkar söylüyorum tüm kalbimle isterdim sizi tebrik etmeyi ancak kaleye normal girerek kesin fotosunu koyun emin olun herkes helal, valla teb, teb ederiz gibi mesajlar yağdırcaklar size
çağır kesle olmuyor içerdeki muhafızlar yok sayılıyor bizim öyle şansımız yok tekrar dile getirmiş olayım böylelikle.....
Yarası olan gucunur 15 kişi kesmiş terbikler demek çokmu zorBurhanxbizans yazdı:bende sana şunu söyleyim kessemezsniz köşke neyi borçlanacaksınız... boş konuşmayın lütfen handanı kestimiz zamanlar ABURA kestirdi O bile muhafızları kesmeden çıkmadı siz ki 15 kiyşle kaleye girin tamam derim kapişşTAYFA yazdı:Hep aynı bahaneBir tanesi daha farklı bir şey söylemedi
ula sizin bahanenize inat handanı lodos olarak keseriz
![]()
o zaman merak ediyorum ne diyeceksinizLodoslardan genelde bu konuya yorum yapanlar hep böle dio ++ Lodoslar arzlara göre çoğunlukda toplaşın kesin
yorumumu yaptım ben anlayana ... kolaysa kalenin içinde kesmek buyur ilk lodosun kalesine girin daha sonra ldoos oldun handana girin lafla yürüseydi peynir gemisi herkes olurdu GM delisi boş konuşmayın girin icratınızı yapın deil 15 kişyile kaleye girmek 10 metrede inersiniz aşağı emin olun kapiş...

Bizim için önemli olan Lodos kaleyi basıp muhafız Kesmek değil. Bizim için Önemli olan İsmet'in Kelini Yere değdirtmektir. Kalenin içinde veya dışında ölmüş sorun olmaz. İsmet yeri öpsün yeter...
Dabbee & Uaxlider & SooNN & Cappucino
Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.
Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.
- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Clash Ofthe Titans
tamam işte o zmn orda ip kopuyor TARİH YAZMIŞ OLMUYORSUNUZ sadece OYUNUN AÇIĞINDAN FAYDALANARAK TARİH YAZDIK HAVASINA GİRİYORSUNUZ AMA UNUTMAYIN HER ATILAN HAVA BİR GÜN YA SÖNER YA UNUTULUR ::: :roll:

- TAYFA
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
Dabbe yazdı:Bizim için önemli olan Lodos kaleyi basıp muhafız Kesmek değil. Bizim için Önemli olan İsmet'in Kelini Yere değdirtmektir. Kalenin içinde veya dışında ölmüş sorun olmaz. İsmet yeri öpsün yeter...
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.
Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.