Arz lar Köşkte Tarih Yazdı ....

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SAZOBALII
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Arz lar Köşkte Tarih Yazdı ....

Mesaj gönderen SAZOBALII »

Kadim arşları çağırıyor.Bu kadar beceriklisiniz hünerinizi orda gösterin.Engin naracı olarak kadima gel demenizden(arşlar) bıktım bölgem fısıltım dahi kapalı.
Bilmiyorlarki arz var arş var.Engin arşları umursamıyor.Arşlar şimdi yorum yapacak.
Handan'a ulaşıp Handan'ı 47 enerjiye indirmek bile yeterli bizim için.
Çünkü çok daha önemli şeylere imzamızı attık.

Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
DaRKNiqHT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DaRKNiqHT »

biz ARŞ tayız.ama lodoşlar hala lodoş
Kullanıcı avatarı
Burhanxbizans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Clash Ofthe Titans

Mesaj gönderen Burhanxbizans »

iskar43 yazdı:
Burhanxbizans yazdı:dostum teb. etmek isterdim tüm kalbimle ancak gerçekten haksızlık oluyor ismeti o kadar muhafızın arasından çekip 2 muhafızı kesip köşede kesmek koaly olsa gerek olabildiğinden fazla kabiliyetli olmak o değildir kaleye normal girip onu yerinde kesmektir.... Bizim böyle bir şansımız yok hem sizi kesip hem tüm muhafızları kesip handana ulaşıp üstüne üstelik onuda orda kesmek kabiliyet ister biz en azından 4-5 defa handanı kesmeye yeltendik(canını indirdik ve narindirki kestik) kendine yerine gidip handanı bizde çağrısak(böyle bir şansımız yok) bizde keseriz ;) terkar söylüyorum tüm kalbimle isterdim sizi tebrik etmeyi ancak kaleye normal girerek kesin fotosunu koyun emin olun herkes helal, valla teb, teb ederiz gibi mesajlar yağdırcaklar size :) çağır kesle olmuyor içerdeki muhafızlar yok sayılıyor bizim öyle şansımız yok tekrar dile getirmiş olayım böylelikle.....
Burhanxbizans yazdı:
TAYFA yazdı:Hep aynı bahane :D Bir tanesi daha farklı bir şey söylemedi :D ula sizin bahanenize inat handanı lodos olarak keseriz ;)

o zaman merak ediyorum ne diyeceksiniz :D
bende sana şunu söyleyim kessemezsniz köşke neyi borçlanacaksınız... boş konuşmayın lütfen handanı kestimiz zamanlar ABURA kestirdi O bile muhafızları kesmeden çıkmadı siz ki 15 kiyşle kaleye girin tamam derim kapişş ;)
Yarası olan gucunur 15 kişi kesmiş terbikler demek çokmu zor ;) Lodoslardan genelde bu konuya yorum yapanlar hep böle dio ++ Lodoslar arzlara göre çoğunlukda toplaşın kesin

yorumumu yaptım ben anlayana ... kolaysa kalenin içinde kesmek buyur ilk lodosun kalesine girin daha sonra ldoos oldun handana girin lafla yürüseydi peynir gemisi herkes olurdu GM delisi boş konuşmayın girin icratınızı yapın deil 15 kişyile kaleye girmek 10 metrede inersiniz aşağı emin olun kapiş...
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Dabbe
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Dabbe »

Bizim için önemli olan Lodos kaleyi basıp muhafız Kesmek değil. Bizim için Önemli olan İsmet'in Kelini Yere değdirtmektir. Kalenin içinde veya dışında ölmüş sorun olmaz. İsmet yeri öpsün yeter...
Dabbee & Uaxlider & SooNN & Cappucino

Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.
Kullanıcı avatarı
Burhanxbizans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Clash Ofthe Titans

Mesaj gönderen Burhanxbizans »

tamam işte o zmn orda ip kopuyor TARİH YAZMIŞ OLMUYORSUNUZ sadece OYUNUN AÇIĞINDAN FAYDALANARAK TARİH YAZDIK HAVASINA GİRİYORSUNUZ AMA UNUTMAYIN HER ATILAN HAVA BİR GÜN YA SÖNER YA UNUTULUR ::: :roll:
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
TAYFA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen TAYFA »

Dabbe yazdı:Bizim için önemli olan Lodos kaleyi basıp muhafız Kesmek değil. Bizim için Önemli olan İsmet'in Kelini Yere değdirtmektir. Kalenin içinde veya dışında ölmüş sorun olmaz. İsmet yeri öpsün yeter...
:D
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.

Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.

“Genel Sohbet” sayfasına dön