ANLAMADAN OYUNUN FİŞİNİ ÇEKİYORSUNUZ !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Tantuni

Re: ANLAMADAN OYUNUN FİŞİNİ ÇEKİYORSUNUZ !

Mesaj gönderen yeCs »

VicTorY yazdı: 17 Ara 2025 15:08
yeCs yazdı: 16 Ara 2025 23:26
VicTorY yazdı: 16 Ara 2025 21:36
yeCs yazdı: 15 Ara 2025 16:37
VicTorY yazdı: 15 Ara 2025 15:10 Trafik yoksa çevrede araç yoksa ben kırmızı ışıkta geçerim sonuçta illegal ama mantıklı mantığıyla hareket eden oyuncular hala anlamadı.

3-4 tane çar açıp birini oraya birini buraya birini oraya koyup item tılsım veya adı her ne ise onu kasmak " YASAK " ve oyunun temel mantığına eşitlik ilkesine aykırı.

Neden anlamak yerine çözüm üret diyorsunuz onu da anlamıyorum. Çok basit bir mantık bu oyunun temeline doğasına aykırı ve olmaması gerekiyor keşke hiç olmasaydı veya baştan beri sağlam takip edilseydi.

Kopya gibi yasak olan bir şey bu da kopya yapılmasaydı keşke diyerek kopya yapan veya kopya yapılmış şekilde sunucu piyasasını yerle bir eden oyunculardan bir farkı yok.

" Yasak " " Uygun Değil " " Saçma "

Kardeşim kime ne ya? Benim 8 tane full büyüm var ve her bölgede bir karakter ile oynamak istiyorum. Benim imkanım var, zaten evimde 4 tane laptop 'um da var. Gerekirse masaya yan yana koyar 4 karaktere girerim. Ama enayi gibi oradan kalk buraya otur yapmak istemiyorum. Tek ekranda rahat rahat oynamak istiyorum. Ve birçok oyuncu da bunu istiyor. Anket yapsalar da görsek.

Evinde 4 tane aynı model arabası olan bir aileye " hayır kardeşim 4'ü ile birlikte trafiğe çıkamazsın, biri trafiğe çıkacaksa öbürünün kontağını çeviremezsin" demek gibi bir şey.

Ee o zaman insanlar neden 4 araba alsın ki? 3 araba direkt çöp olacak.

Ee insanlar diğer hesaplarına plus almayınca oyunun geliri yarı yarı, hatta belki daha fazla azalacak.

Ee şirketlerin temel amacı kazanç sağlamak değil mi? Kazanç oranı düşünce şirket oyunun fişini çekecek.

Ne gerek var bunlara? Bırak adamın şifacısı ve savaşçısı varsa şifacısı ile savaşçısına can bassın. Kime ne zararı var bu durumun?
Kimse 4 aracı olan kişi kullanmasın demiyor 4 karakterin varsa 4 ünü de hatta 30 tane varsa 30 tane de kullanabilirsin bunda hiçbir sorun yok.

Fakat verdiğin örnek çok güzel sen 4 aracını da aynı anda kullanabiliyor musun? Örneğin tek direksiyon ile hop öbür arabaya hop öbür araban atlayabiliyor musun?

Hayatın doğal akışına aykırı verdiğin örnekte çok güzel olmuş cuk oturmuş tabiri caizse.

Aynı anda kullanmadan istediğin kadar kullanabilirsin sorun yok :)
Araç benim aracım, istersen tamamını aynı anda trafiğe çıkarabilirim. Sürücü koltuğunda ben oturmak zorunda değilim. Eşime, dostuma verebilirim. Veya bir çılgınlık yapıp, bir aracı diğerinin arkasına bağlayıp ikisini birden sürebilirim. Çünkü araç benim aracım :) Eğer aynı anda trafiğe çıkaramazsın derlerse, o zaman ikinci aracı kimse satın almaz. Bu da piyasaya zarar verir.

Bazı fakirler " Devlet 2+ evi olan herkesten yüksek miktarda vergi alsın" diyor ya bazen. İşin ucunun kendilerine dokunacağını farkedemiyorlar. Siz de şu an bu kafayla düşünüyorsunuz. Umarım iş işten geçmeden hatanızın farkına varırsınız.

Örneği sen verdin ben de çok iyi örnek dedim hala kendinle çelişiyorsun evet karakterlerini eşine dostuna verip aynı anda kullanabilirsin tıpkı araç gibi.

Fakat arka arkaya bağlayıp kullanmak istersen bu kanunlara aykırı olur ve ceza yersin.

Hala aynı şeyi savunmaya devam ediyorsun bırak bu zorlamayı.

Örneğin çok doğru aynı anda sürücüsü olarak 1 araç kullanabilirsin öbür türlüsü hayatın doğal akışına aykırı ve ceza gerektiren bir yasak.

Aynı anda bir karakter ile oynayabilirsin öbür türlüsü yasak. :)

iyi günler diliyorum sana.
Benim verdiğim örnekle yola çıkıp, kendince haklı olduğunu düşünüyorsun.

Ben burada aynı anda trafiğe çıkışın yasak olduğunu vuruluyorum.

Şu anda bir kasaya 6 tane monitör takıp gerekli programları kurup 6 ekranla oynayabiliyorsun. Hatta onu geçtim, VM kurup tek pc 'de 6 ekranla oynayabilirsin. Biraz zahmet olur ama yaparsın.

Trafikte bir araca 6 direksiyon takıp araba süremiyorsun ama.

Benim istediğim şey, bunun yasal yollarla halledilmesi. Şimdi ben VM ile 6 karaktere girerim ( ki denemek için girdim) ama yarın bir gün gelip de benim 17-18 yıllık karakterim banlanırsa, adamlar da " kardeşim kusura bakma, birden çok karakter ile giriş yasaktı, VM'yi tespit ettik" derse yalandan keyfim kaçacak.

Bu nedenle yasal yollarla izin verilsin istiyorum. Bunun mücadelesini veriyorum. Ha yasal yollarla gerekli izin verilmezse VM ile devam edeceğim zaten.
Resim
Kullanıcı avatarı
VicTorY
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: ANLAMADAN OYUNUN FİŞİNİ ÇEKİYORSUNUZ !

Mesaj gönderen VicTorY »

yeCs yazdı: 17 Ara 2025 18:45
VicTorY yazdı: 17 Ara 2025 15:08
yeCs yazdı: 16 Ara 2025 23:26
VicTorY yazdı: 16 Ara 2025 21:36
yeCs yazdı: 15 Ara 2025 16:37

Kardeşim kime ne ya? Benim 8 tane full büyüm var ve her bölgede bir karakter ile oynamak istiyorum. Benim imkanım var, zaten evimde 4 tane laptop 'um da var. Gerekirse masaya yan yana koyar 4 karaktere girerim. Ama enayi gibi oradan kalk buraya otur yapmak istemiyorum. Tek ekranda rahat rahat oynamak istiyorum. Ve birçok oyuncu da bunu istiyor. Anket yapsalar da görsek.

Evinde 4 tane aynı model arabası olan bir aileye " hayır kardeşim 4'ü ile birlikte trafiğe çıkamazsın, biri trafiğe çıkacaksa öbürünün kontağını çeviremezsin" demek gibi bir şey.

Ee o zaman insanlar neden 4 araba alsın ki? 3 araba direkt çöp olacak.

Ee insanlar diğer hesaplarına plus almayınca oyunun geliri yarı yarı, hatta belki daha fazla azalacak.

Ee şirketlerin temel amacı kazanç sağlamak değil mi? Kazanç oranı düşünce şirket oyunun fişini çekecek.

Ne gerek var bunlara? Bırak adamın şifacısı ve savaşçısı varsa şifacısı ile savaşçısına can bassın. Kime ne zararı var bu durumun?
Kimse 4 aracı olan kişi kullanmasın demiyor 4 karakterin varsa 4 ünü de hatta 30 tane varsa 30 tane de kullanabilirsin bunda hiçbir sorun yok.

Fakat verdiğin örnek çok güzel sen 4 aracını da aynı anda kullanabiliyor musun? Örneğin tek direksiyon ile hop öbür arabaya hop öbür araban atlayabiliyor musun?

Hayatın doğal akışına aykırı verdiğin örnekte çok güzel olmuş cuk oturmuş tabiri caizse.

Aynı anda kullanmadan istediğin kadar kullanabilirsin sorun yok :)
Araç benim aracım, istersen tamamını aynı anda trafiğe çıkarabilirim. Sürücü koltuğunda ben oturmak zorunda değilim. Eşime, dostuma verebilirim. Veya bir çılgınlık yapıp, bir aracı diğerinin arkasına bağlayıp ikisini birden sürebilirim. Çünkü araç benim aracım :) Eğer aynı anda trafiğe çıkaramazsın derlerse, o zaman ikinci aracı kimse satın almaz. Bu da piyasaya zarar verir.

Bazı fakirler " Devlet 2+ evi olan herkesten yüksek miktarda vergi alsın" diyor ya bazen. İşin ucunun kendilerine dokunacağını farkedemiyorlar. Siz de şu an bu kafayla düşünüyorsunuz. Umarım iş işten geçmeden hatanızın farkına varırsınız.

Örneği sen verdin ben de çok iyi örnek dedim hala kendinle çelişiyorsun evet karakterlerini eşine dostuna verip aynı anda kullanabilirsin tıpkı araç gibi.

Fakat arka arkaya bağlayıp kullanmak istersen bu kanunlara aykırı olur ve ceza yersin.

Hala aynı şeyi savunmaya devam ediyorsun bırak bu zorlamayı.

Örneğin çok doğru aynı anda sürücüsü olarak 1 araç kullanabilirsin öbür türlüsü hayatın doğal akışına aykırı ve ceza gerektiren bir yasak.

Aynı anda bir karakter ile oynayabilirsin öbür türlüsü yasak. :)

iyi günler diliyorum sana.
Benim verdiğim örnekle yola çıkıp, kendince haklı olduğunu düşünüyorsun.

Ben burada aynı anda trafiğe çıkışın yasak olduğunu vuruluyorum.

Şu anda bir kasaya 6 tane monitör takıp gerekli programları kurup 6 ekranla oynayabiliyorsun. Hatta onu geçtim, VM kurup tek pc 'de 6 ekranla oynayabilirsin. Biraz zahmet olur ama yaparsın.

Trafikte bir araca 6 direksiyon takıp araba süremiyorsun ama.

Benim istediğim şey, bunun yasal yollarla halledilmesi. Şimdi ben VM ile 6 karaktere girerim ( ki denemek için girdim) ama yarın bir gün gelip de benim 17-18 yıllık karakterim banlanırsa, adamlar da " kardeşim kusura bakma, birden çok karakter ile giriş yasaktı, VM'yi tespit ettik" derse yalandan keyfim kaçacak.

Bu nedenle yasal yollarla izin verilsin istiyorum. Bunun mücadelesini veriyorum. Ha yasal yollarla gerekli izin verilmezse VM ile devam edeceğim zaten.
Konu çoook uzadı ama yasak olan bir şeyi yapıp yapmamak senin özgür iradene kalmış bir durum emin ol hayatta her şeyi yapabileceğin bir yol vardır kimi zor kimi kolay sana esenlikler ve kolaylıklar diliyorum.

Fakat sen de biliyorsun bu sistem yanlış ve yasak.

Aynı zamanda oyun dinamiklerine de aykırı.

Keşke tamamen önüne geçilebilse fakat yapacak bir şey yok. :)
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !

“Genel Etkileşim” sayfasına dön