ANLAMADAN OYUNUN FİŞİNİ ÇEKİYORSUNUZ !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Tantuni

ANLAMADAN OYUNUN FİŞİNİ ÇEKİYORSUNUZ !

Mesaj gönderen yeCs »

Merhabalar ;

2007 yılından beri bu oyunu oynayan ; 2009'dan bu yana Sandboxie kullanan ve İKV'yi çift ekranda oynamak için Sandboxie kurulumunu ilk kez Youtube'den anlatan kişi olarak ( 12 yıl önce ) şu an oyuna giresim gelmiyor. Sadece labirent'e girip item düşürmeye çalışmak çok yavan geliyor.

Bir karakterle kurt mağarasında ; bir karakterle Labirentte item kasarken ; bir karakterle Karaköy Bankada ; bir başka karakterle EÖ bankada oturup ticaret yapan birisine " Tek karakterle girebilirsin oyuna " demek , " Sil oyunu , daha girme " demekle eş değer.

Çoklu karakterle girmenin dezavantajları vardır ; buna katılırım. Mesela 6 kişi bir grup bölgesine girecekse ; 3 kişi , 2'şer hesapla bunu yapabilir. Bu da bazı kişilerin grupsuz kalmasına neden olur vs.

Ama inanın uzun vadede kaybeden İKV olacak. Tek karakter hiç bir şeye yetmiyor. Ben mesela her ay 6-7 hesaba plus yüklerken, şu an tek hesaba plus yükleyeceğim. Şu an birden fazla hesaba plus yüklemenin hiç bir avantajı yok.

Benim bir hesapta madenler ; bir başka hesapta üretilmiş madenler ; bir başka hesapta reçetelerim ; bir başka hesapta da kurk kürkü, denim, pamuk ipliği gibi materyallerim vardı. Üretim yapacaksam 4 hesaba giriş yapıp malzemeleri birleştirirdim bir hesapta.

Şu an hiç birini yapamıyorum. Gerçekten ben bile oyuna giriş yapmak istemiyorsam diğer kullanıcıları hayal bile edemiyorum.

Lütfen İKV'nin kendi içine 3 hesapla giriş yapabilme yetkisi tanımlayın. En kötü ihtimalle 2 hesapla giriş yapılabilmeli. İsterseniz bir anket açın ve kullanıcılara fikirlerini sorun.
Resim
Kullanıcı avatarı
TestereNecmi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ahbap

Re: ANLAMADAN OYUNUN FİŞİNİ ÇEKİYORSUNUZ !

Mesaj gönderen TestereNecmi »

Şuan saat 02.21 oyunda in cin top oynuyor ve gerçekten şuanda yapacak hiçbir şey yok. 50 seviye şifacı karakterim var mısır meteor ada üçgeninde 2 tur atıp dedim bari grup bölgelerine gireyim sıkıntıdan. Tabi o da yok.. 5 dk içinde geri kapadım oyunu.
Kullanıcı avatarı
Alicavus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen Alicavus »

yeCs yazdı: 15 Ara 2025 01:25 Merhabalar ;

2007 yılından beri bu oyunu oynayan ; 2009'dan bu yana Sandboxie kullanan ve İKV'yi çift ekranda oynamak için Sandboxie kurulumunu ilk kez Youtube'den anlatan kişi olarak ( 12 yıl önce ) şu an oyuna giresim gelmiyor. Sadece labirent'e girip item düşürmeye çalışmak çok yavan geliyor.

Bir karakterle kurt mağarasında ; bir karakterle Labirentte item kasarken ; bir karakterle Karaköy Bankada ; bir başka karakterle EÖ bankada oturup ticaret yapan birisine " Tek karakterle girebilirsin oyuna " demek , " Sil oyunu , daha girme " demekle eş değer.

Çoklu karakterle girmenin dezavantajları vardır ; buna katılırım. Mesela 6 kişi bir grup bölgesine girecekse ; 3 kişi , 2'şer hesapla bunu yapabilir. Bu da bazı kişilerin grupsuz kalmasına neden olur vs.

Ama inanın uzun vadede kaybeden İKV olacak. Tek karakter hiç bir şeye yetmiyor. Ben mesela her ay 6-7 hesaba plus yüklerken, şu an tek hesaba plus yükleyeceğim. Şu an birden fazla hesaba plus yüklemenin hiç bir avantajı yok.

Benim bir hesapta madenler ; bir başka hesapta üretilmiş madenler ; bir başka hesapta reçetelerim ; bir başka hesapta da kurk kürkü, denim, pamuk ipliği gibi materyallerim vardı. Üretim yapacaksam 4 hesaba giriş yapıp malzemeleri birleştirirdim bir hesapta.

Şu an hiç birini yapamıyorum. Gerçekten ben bile oyuna giriş yapmak istemiyorsam diğer kullanıcıları hayal bile edemiyorum.

Lütfen İKV'nin kendi içine 3 hesapla giriş yapabilme yetkisi tanımlayın. En kötü ihtimalle 2 hesapla giriş yapılabilmeli. İsterseniz bir anket açın ve kullanıcılara fikirlerini sorun.
Aynen katılıyorum kardeşim, multi hesapla tırtılı kesenlere engel olmak için bir sistem getiriliyor ama kendi halinde kasanlara da çok büyük bir engel oluşturuluyor. İkv asistan vardı 2 hesapla girebiliyordun onu bile engellemişler.
Madem böyle bir sistem getiriyorsunuz bari maksimum 6 karakter açabilecek bir İKV sistemi getirin ki kendi kendine kasabilen veya madenlerini kimseye muhtaç olmadan aktarma şansımız olsun.

Ama ne yazarsak yazalım yönetim yine kendi bildiğinden şaşmayacak tıpkı her hesaba telefon zorunluluğu getirildiği gibi bu da öylece devam edecektir.

Yönetim; mantıklı iş yapmaya çalışıyorsunuz gibi görünüyor ama ezbere iş yapılmaz.

Bende 18 yıllık oyuncuyum bütün birikimimi ve envanterlerimi 10 hesabın kasasında anca toplayabildim gel gör ki buna da engel oldunuz. AFERİM çok iyi çalışıyorsunuz.
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...

Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.

Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.

ALİÇAVUŞ

Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Kullanıcı avatarı
Fabre
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Fabre »

Selam.

Büyücümü açamadığım için 50 seviye şifacı karakterimle beraber meteor bölgesinde boş boş dolanıyoruz. Zira hidra ve meran görevlerim var fakat yardım edecek kimse yok. Kendi işimi kendimde göremiyorum..

Akşam saat 20:00 civarında ise şifacımın görevi olan latexleri aktarmak için kimseyi bulamadım. Evet evet kimseyi bulamadım. Zira insanlar aktarım yapmaktan çekiniyor.

Buna bir çözüm bulunmalı.
Kullanıcı avatarı
Alicavus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen Alicavus »

Fabre yazdı: 15 Ara 2025 03:49 Selam.

Büyücümü açamadığım için 50 seviye şifacı karakterimle beraber meteor bölgesinde boş boş dolanıyoruz. Zira hidra ve meran görevlerim var fakat yardım edecek kimse yok. Kendi işimi kendimde göremiyorum..

Akşam saat 20:00 civarında ise şifacımın görevi olan latexleri aktarmak için kimseyi bulamadım. Evet evet kimseyi bulamadım. Zira insanlar aktarım yapmaktan çekiniyor.

Buna bir çözüm bulunmalı.
Hangi sunucudasınız yardımcı olayım ama her zaman bu şekilde birini bulmaya çalışmak nasıl bir çözüm olacak bilinmez.

Ayrıca bu tırtılı kesen adam zaten sand gibi bir program kullanmadığı bariz ortada gibi farklı bir şey yapılıyor ama yönetim onu bulamadığı için önce İKV asistan gibi güzelim bir yerli programı devre dışı bıraktı, şimdi de sand devre dışı bırakıldı.

Gerçekten güzel çalışıyorlar AFERİM
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...

Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.

Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.

ALİÇAVUŞ

Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Kullanıcı avatarı
Externorum
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat

Mesaj gönderen Externorum »

Alicavus yazdı: 15 Ara 2025 03:38 Aynen katılıyorum kardeşim, multi hesapla tırtılı kesenlere engel olmak için bir sistem getiriliyor ama kendi halinde kasanlara da çok büyük bir engel oluşturuluyor. İkv asistan vardı 2 hesapla girebiliyordun onu bile engellemişler.
Madem böyle bir sistem getiriyorsunuz bari maksimum 6 karakter açabilecek bir İKV sistemi getirin ki kendi kendine kasabilen veya madenlerini kimseye muhtaç olmadan aktarma şansımız olsun.

Ama ne yazarsak yazalım yönetim yine kendi bildiğinden şaşmayacak tıpkı her hesaba telefon zorunluluğu getirildiği gibi bu da öylece devam edecektir.

Yönetim; mantıklı iş yapmaya çalışıyorsunuz gibi görünüyor ama ezbere iş yapılmaz.

Bende 18 yıllık oyuncuyum bütün birikimimi ve envanterlerimi 10 hesabın kasasında anca toplayabildim gel gör ki buna da engel oldunuz. AFERİM çok iyi çalışıyorsunuz.
6 karakter çok absürt bir istek ama clientler maksimum 3 hesap açması şart. Bu oyun yıllar önce kaybetti tek karakterle oynanabilme özelliğini, tabii ki 3.parti yazılımlar ile yapılan multi cliente engel olunması şart; bir kişi 12/24 çar açmamalı ama her oyuncuya 3 karakter açma imkanı tanınmalı.
Sancak | KADIOĞLU | Türk İstihbarat Teşkilatı | TiTxKüRŞaT
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
HastaRuh
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen HastaRuh »

hiçbir mmo nun kitabında yoktur multi. metin 2 kendisi sunuyor diyebilirsiniz ama doğru bir davranış değil kesinlikle.
mmo ruhunda rekabet vardır. herkes 5 10 karakter oynamak zorunda değil oyun bu. insanlar zevk almak için giriyor.
tek karakter en iyisi ikv yönetimine binlerce kez teşekkür ederim umarım ip kontrol de eklerler.
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Brothership Of Nobility
Discord: recthaltouche

Mesaj gönderen Lighthouse »

HastaRuh yazdı: 15 Ara 2025 09:56 hiçbir mmo nun kitabında yoktur multi. metin 2 kendisi sunuyor diyebilirsiniz ama doğru bir davranış değil kesinlikle.
mmo ruhunda rekabet vardır. herkes 5 10 karakter oynamak zorunda değil oyun bu. insanlar zevk almak için giriyor.
tek karakter en iyisi ikv yönetimine binlerce kez teşekkür ederim umarım ip kontrol de eklerler.
doğru. zaten grup-bölgesi merkezli bir oyunda multiclient'in hiçbir hükmü yoktur.

Kendine güvenen varsa *lost-ark* 'ta multi-client oynasınlar :D
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
Kullanıcı avatarı
THEXPOWER
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: TEŞKİLAT

Mesaj gönderen THEXPOWER »

Saçmalıktan ibaret makrodur hızlı giristir bunları kapatirsin amenna ama sandboxie kapatmak saçmalık. İtem aktarımı olmaz yan karakter kasilmaz/kasilamaz . Tekrardan açılması gerekiyor
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen scorper »

yeCs yazdı: 15 Ara 2025 01:25 Merhabalar ;

KARDEŞİM SANA AYNEN KATILIYORUM BENCEDE KESİNLİKLE DOĞRU SÖYLÜYORSUN EN AZINDAN 3 HESAP AÇILMALI VALLAHİ BEN OYUNU BIRAKTIM GİRESİM GELMİYOR O KADAR DOĞRU Kİ DEDİKLERİN YAHU HADİ BİZ NORMAL HIRSIZLIK YAPMAYAN OYUNCULARIN NE SUÇU VAR GİREN GENE BİR ŞEKİLDE GİRECEK BU SEFER HİÇ GİREMEYEN OYUNCULAR OLACAK YİNE TEKELLEŞECEK BEN BU ADAMIN DEDİKLERİNİN HEPSİNE İMZAMI ATARIM

“Genel Etkileşim” sayfasına dön