KP Kazanımını 55’e Yükselttik… Peki Savaş Neden Çıksın?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Thestory
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: KP Kazanımını 55’e Yükselttik… Peki Savaş Neden Çıksın?

Mesaj gönderen Thestory »

Lighthouse yazdı: 16 Ara 2025 22:05
IDorianGray yazdı: 16 Ara 2025 18:43 Ticket'e gelen cevapta aynı şu yazıyor:
Önerdiğiniz 1-49 sunucu fikri, anlaşılır şekilde oyuncu kazanımı açısından mantıklı görünüyor. Ancak yeni düzenleme oyun içi denge unsurlarını etkileyen bir çok parametreyi beraberinde getiriyor. Mevcut sistemde seviyeyi kısıtlamak oyundaki tüm dengeyi bozar. Mevcut yapı ve oyun kurgusu nedeniyle mümkün değildir. Bu sebeple bu şekilde bir sınırlama getirmeyi planlamıyoruz.

Bu senaryoda bende oynamayacağım.
Oyunda düzeltilmeyi bekleyen bir çok açık ve eksik var iken, bunları aşıp ilerlemek yerine geriye dönme isteği neden ? Yıllarca aynı yerlerde aynı şeyler ile debelenip durmak yetmedi mi, sonunu bildiğiniz bir yolda yürümek ne kadar mantıklı? 49 seviyeye dönüş fikri saçmalıktan başka bir şey değil. Yıllardır yerinde sayan oyuna bir şeyler eklenmesini bekliyoruz, bu gerçekleşirse herkes destek olsun ki hep beraber ayağa kaldıralım şu oyunu.
WesTSooN

IWesTSooNI

IIWesTSooNII

xWesTSooNx
Kullanıcı avatarı
Hunxemrehan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Hunxemrehan »

Evet kardeşim. Youtube videonu da izledim ve her söylediğine katılıyorum. Özellikle de
Örnek Reçete: Cilveli Pantolon

Mevlana Pant x1
Cilveli Pantolon Kroması x1
Meteor Altını x50

=> Üretim sonucu: Cilveli Pantolon

Bu reçete olayına.

Karaköy sunucusu ilk geldiği zamanlar bu konu hakkında bir konu açmıştım foruma. "Karaköy'den sonra bölgeler(Sığınak, Migrat, Yeraltı, Meran, Sivri ada) öldü, ÇT itemleri çöp oldu. Bunları ayakta tutmanız lazım insanlar tek bir bölgeye toplandı, bu oyunun sonunu hazırlıyor." demiştim. O zamanlar kimse oralı olmamıştı.

• Eskiden kullandığımız itemler kasalarda çürüyüp gitmesin bunları bazı reçeteler istesin. Halley asa reçetesi kıyamet asa istesin. Geriden gelen ya da yeni başlayan adam da rahatça grup bulabilsin dedim.
  • Yeraltında Hidra gibi, İflis gibi güzel boss'lar var bunların drop rate'ini açın, insanlar tekrar tekrar çar açıp kasmak zorunda kalmasın. Tekrar tekrar farmlansın bu boss'ları, geride kalan oyuncu da bu boss'ları kesmek için zorlanmasın dedim. Onlar Dev ana ve philothoes'u tercih ettiler.
  • Mavi topaz, Budaksız abanoz, çıban çiçeği gibi madenler çöp oldu reçetelerde Mavi kaya, Karbon çeliği, Çıban yoğurdu istemeye devam etsin. İnsanlar tekrar madene yeraltına gitmek için sebep bulsun dedim.

Fakat yönetim ya görmedi ya oralı olmadı ya da teknik sebeplerden dolayı yapamadılar, yapmak istemediler.
2009 [Kuklacı] Yakamoz Lonca Başkan Yardımcısı
Nightwalker
Küheylan

2010 [Kuklacı] Hunx Lonca Kurucu Başkanı
Hunxemrehan
Hunxküheylan
Kullanıcı avatarı
makale34
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen makale34 »

aşırı mantıklı umarım yönetim bunu görür
Kullanıcı avatarı
zkocalioglu
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Asarın Evlatları

Mesaj gönderen zkocalioglu »

1-49 arası bir sunucunun belirlenip hazırlanması gerçekten güzel olabilirdi. Bu öneri olsa güzel olur tadında. Muhakkak herkes bir çar kasardı.
Ancak ne yazık ki tickettan da anlaşılacağı üzere maliyeti çok. Adamlar ileri gitmek bir şeyler eklemek yerine neden şimdi çıkarmaya uğraşalım modunda.
Olaya olumlu yanından bakıp adminin bunları görüp ilerleyen zamanda aksiyonlar alacağını düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
Galette
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos
Lonca: Ottoman Nobility

Mesaj gönderen Galette »

Sonuna kadar geçerli bir çözüm önerisi.
+1
FERASET
zahH
Kullanıcı avatarı
kapol
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: X İSTANBUL X

Mesaj gönderen kapol »

Kesinlikle destekliyorum. Gerçekten arkadaşın anlattığı her kelimenin altının çizilmesi gerektiği kanaatindeyim. Yeni sunucuların açılacak olması dikkatimi çekmişti gerçekten kayda değer bir yenilik gelecekse uzun yıllar sonra tekrar başlama niyetindeyim.
Şifa KaPoLLoX[/list]
Büyü KaPoLLo
Savaşçı Şehitkadir
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Brothership Of Nobility
Discord: recthaltouche

Mesaj gönderen Lighthouse »

makale34 yazdı: 17 Ara 2025 07:51 aşırı mantıklı umarım yönetim bunu görür
Umarım bakalım, yaşayıp göreceğiz oyunu ve oyuncunun ne istediği gayet net umarım bu yönde aksiyon alırlar. Sadece etkinliklerle olacak iş değil...
zkocalioglu yazdı: 17 Ara 2025 08:12 1-49 arası bir sunucunun belirlenip hazırlanması gerçekten güzel olabilirdi. Bu öneri olsa güzel olur tadında. Muhakkak herkes bir çar kasardı.
Ancak ne yazık ki tickettan da anlaşılacağı üzere maliyeti çok. Adamlar ileri gitmek bir şeyler eklemek yerine neden şimdi çıkarmaya uğraşalım modunda.
Olaya olumlu yanından bakıp adminin bunları görüp ilerleyen zamanda aksiyonlar alacağını düşünüyorum.
1-49 sunucu olmayacak ama, kademeli açılış insanları mutlu edebilir. Knight online bunu her seferinde yapıyor. Umarım görürler.

Galette yazdı: 17 Ara 2025 08:52 Sonuna kadar geçerli bir çözüm önerisi.
+1
Desteğin için teşekkürler..

kapol yazdı: 17 Ara 2025 09:07 Kesinlikle destekliyorum. Gerçekten arkadaşın anlattığı her kelimenin altının çizilmesi gerektiği kanaatindeyim. Yeni sunucuların açılacak olması dikkatimi çekmişti gerçekten kayda değer bir yenilik gelecekse uzun yıllar sonra tekrar başlama niyetindeyim.
Desteğin İçin teşekkürler bu konuyu ticket ile yönetime iletebilirsiniz. Bu aralar okuyorlar...
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
Kullanıcı avatarı
xamento
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xamento »

Güzel öneriler. Videonu da izledim emeğine sağlık. Bunları yapabilirler mi emin değilim ama diyelim yapamadılar, bana göre en kurtarıcı çözüm, Karaköy bosslarının geçici süre kaldırılması. Sarı ve mavi itemlee ile ticaretin dönmesi. Aslında bu bile, klan savaşının erkenden başlamasına imkan tanır.
INQUISITOR
InquisitoR
Xament

Barış yapmak için önce savaşılmalı. Bu yüzden Barışın ensesindeki sıcak nefesim.
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

xamento yazdı: 17 Ara 2025 11:11 Güzel öneriler. Videonu da izledim emeğine sağlık. Bunları yapabilirler mi emin değilim ama diyelim yapamadılar, bana göre en kurtarıcı çözüm, Karaköy bosslarının geçici süre kaldırılması. Sarı ve mavi itemlee ile ticaretin dönmesi. Aslında bu bile, klan savaşının erkenden başlamasına imkan tanır.
Farklı bir bakış açısı saygı duydum. Ancak buda pek mümkün değil...
50. seviyede direk Mor Asa oyunu bozuyor bu mantıkta...

Ayrıca geriye dönük güncelleme yapacaklarını düşünmüyorum. Dengeleme odaklı olacaktır diye umuyorum.
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Konu güncel....
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy

“Genel Etkileşim” sayfasına dön