IKVAdminin 1-49 Önergesine cevabı; "planlarımız arasında YOK!"

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IDorianGray
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

IKVAdminin 1-49 Önergesine cevabı; "planlarımız arasında YOK!"

Mesaj gönderen IDorianGray »

Ticket'e gelen cevapta aynı şu yazıyor:
Önerdiğiniz 1-49 sunucu fikri, anlaşılır şekilde oyuncu kazanımı açısından mantıklı görünüyor. Ancak yeni düzenleme oyun içi denge unsurlarını etkileyen bir çok parametreyi beraberinde getiriyor. Mevcut sistemde seviyeyi kısıtlamak oyundaki tüm dengeyi bozar. Mevcut yapı ve oyun kurgusu nedeniyle mümkün değildir. Bu sebeple bu şekilde bir sınırlama getirmeyi planlamıyoruz.

Yeni serüveninizde size başarılar dileyelim. Zaten "karaköy" sunucusundan bir farkı olmayacaksa yeni sunucunun ben napayım, yeni sunucuda ufak tefek fark yaratacak şeyler yapın dedik burda bir insanı bile dinlemediniz yalandan 2-3 KP düzenlemesi yaptığınızı ilan ettiniz bu da benim sunucuya başlamam için yeterli değil.
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Re: IKVAdminin 1-49 Önergesine cevabı; "planlarımız arasında YOK!"

Mesaj gönderen hattihumayun »

mevcut teknik altyapıda seviye sınırlaması getirmek mümkün değil altyapı izin vermiyor deniliyordu , şimdi ise getirebiliyoruz ama getirsek oyun içi denge bozulur'a döndü iş...
Kullanıcı avatarı
IDorianGray
İskele Babası
İskele Babası

hattihumayun yazdı: 16 Ara 2025 18:48 mevcut teknik altyapıda seviye sınırlaması getirmek mümkün değil altyapı izin vermiyor deniliyordu , şimdi ise getirebiliyoruz ama getirsek oyun içi denge bozulur'a döndü iş...
Bir kaç cümle eksik yazdım önemli kısımlar bunlardı.Dediğine göre; "Mevcut sistem oturmuş bunla devam etmemiz daha sağlıklı 49 koyarsak bir çok dengeleme getirmemiz" lazıma getiriyor sonucu.
Bence uğraşmak istemiyor yani koskoca İKVAdmin uğraşmakta çekiniyorsa bende oynamak çekiniyorum.
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Brothership Of Nobility
Discord: recthaltouche

Mesaj gönderen Lighthouse »

IDorianGray yazdı: 16 Ara 2025 18:43 Ticket'e gelen cevapta aynı şu yazıyor:
Önerdiğiniz 1-49 sunucu fikri, anlaşılır şekilde oyuncu kazanımı açısından mantıklı görünüyor. Ancak yeni düzenleme oyun içi denge unsurlarını etkileyen bir çok parametreyi beraberinde getiriyor. Mevcut sistemde seviyeyi kısıtlamak oyundaki tüm dengeyi bozar. Mevcut yapı ve oyun kurgusu nedeniyle mümkün değildir. Bu sebeple bu şekilde bir sınırlama getirmeyi planlamıyoruz.

Yeni serüveninizde size başarılar dileyelim. Zaten "karaköy" sunucusundan bir farkı olmayacaksa yeni sunucunun ben napayım, yeni sunucuda ufak tefek fark yaratacak şeyler yapın dedik burda bir insanı bile dinlemediniz yalandan 2-3 KP düzenlemesi yaptığınızı ilan ettiniz bu da benim sunucuya başlamam için yeterli değil.

1-49 yapma zaten, kademeli olarak haritayı genişlet..
Kademeli olmazsa zaten bende oynamayı pek düşünmüyorum ne yazık ki...
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Büyük Hol Kaşifi
Büyük Hol Kaşifi

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Bir şey diyeyim mi bence bu olay 1 yıl sonranın stratejisi. Her yıl yeni sunucu açmak belki saçmalık olabilir. Geçen yıl Karaköy geldi, bu yıl iki yeni sunucu geliyor. İnsanlar ikinci kez başlamaya heveslenecektir ancak 3. kez bu olay kurtarmaz. İşte 3. kez (seneye) sunucu açarken 1-49 arasını açıyoruz derse oyun bir kez daha canlanır ve yine ömrü uzar.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
IDorianGray
İskele Babası
İskele Babası

Lighthouse yazdı: 16 Ara 2025 19:16
IDorianGray yazdı: 16 Ara 2025 18:43 Ticket'e gelen cevapta aynı şu yazıyor:

1-49 yapma zaten, kademeli olarak haritayı genişlet..
Kademeli olmazsa zaten bende oynamayı pek düşünmüyorum ne yazık ki...
Benim önerimde o'ydu zaten patch patch verin dedim güncellemeleri ama böyle yazdı kanka pek uğraşası yok gibi ya boşu boşunada 2 sunucu açılıyor zaten 1 sunucu bile dolmaz sanmıyorum
mustafa55
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen mustafa55 »

knight metin2 gibi oyunlarda 1 ayda bir 2 ayda bir sürekli yeni server açılıyor bu normal birşey ama ikv gibi bir oyunda yeni sunucu açılması biraz sıkıntılı oluyor çünkü oyunun ilerleme şekli craft sistemi sıkıntılı çok uzun soluklu oynama gerektiriyor bu noktada şunu yapabilirler dropları oyunun belli saatlerinde arttırabilirler veya sallıyorum saat 23:00 la 00:00 arası %100 exp bonusu gibi şeyler olabilir ilk etapta.
Kullanıcı avatarı
BLITZKRIEG
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BLITZKRIEG »

Öyleyse biz de yeni serverlara başlamayı planlamıyoruz.

Ben kendi oyunuma döneyim en iyisi.
It is always darkest before the dawn.
Musa0411
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Musa0411 »

Kaç gündür heyecanla formu takip edip olası yeni açıklamaları bekliyorum ki bu kadar önerilerin olduğu zamanda yeni sunucu açılımında güzel bir farklılık olur da oyuna tekrar başlarım diye.. sanırım Karaköy sunucusu gibi aynı formatta aynı düzende çıkacak gibi duruyor.. bu sebepten dolayı oyuna tekrar başlamayı bırak 10 seviye karakter bile kasmam... Son 10 gündür Eski İKV geri gelecek hayali düşüncesi bile heyecanlandırdı. benden bu kadar.. yarışmacı arkadaşlara yeni sunucuda başarılar dilerim..
Kullanıcı avatarı
Empatie
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Day of Death
Discord: BayBarlas

Mesaj gönderen Empatie »

Gerçekten yeşeren umutlarımın, yükselen heyecanlarımın hepsi malesef bu crvaptan sonra söndü gitti.

Bu kadar herkesin dilinde olan bir konu hakkında nasıl çözüm bulunamaz aklım almıyor. Yani tamam kaynak kodlarını görmüyoruz ama sonuçta belli başlı prosedürler var yazılım için. Değiştirilen bir kod satırın tüm düzenleri altüst edemez. Nitekim oyuncuların bu kadar dilinde olan bir konu için en azından adım atılıp dengeler yeniden sağlanabilir.

Durum böyle devam ederse ben de buruk heveslerimle birlikte eski oyunlarıma doğru yol alacağım gibi.
2015 - 2021 Sancak
IHeRaI - IeReSBoSSI

2024 - Karaköy
Barlas-|BaRLaSI"

İKV Topluluk Discord Kanalı : https://discord.gg/8W5QmFU

“Genel Etkileşim” sayfasına dön