ben de bunu diyorum yani 3 çar 2 çar açmak yasak niye anlaşılmıyor bu? Varsa 2 laptopun vs aç çarını. Lakin aynı pc üzerinden sayısız çar açılabiliyor sanal pcler. ile Bazı oyunlar da yasak açamıyorun varsa laptop oradan acıyorsun. Aktarım yapacak sana yardım edecek kimse de yoksa oynama kardeşim bu kadar basit sen item aktaracaksın diye sayısız sıkıntıya yol açacak şey tercih edilmez. alt tab al tankla çek alt tab el büyüyle kes alt tab al şifacın ile kaldır. ee? söyler misin o zaman kimseye ihtiyaç yoksa sosyal şekilde oynayamayacaksan niye ikv tercih ediyorsun? Vakit geçirebilecek yüzlerce oyun vardır. Yani ikv grafik olarak zaten keyif veren bir oyun değil ki? Hiç bir karakterin keyifli bir yeteneği ve görseli yok. Maksat muhabbet cocukluk sevgisi. 2004 yapımı knight online oyununda bile magelerden nova düştüğü zaman keyif veriyor görsel olarak. E metroit buz yada siyah bir şey giden zihin yeteneği keyif vermiyor ki? Kesinlikle ikv admin taviz vermemeli çift çarlara. aç laptopundan 2. çar oyna ama aynı pc kesinlikle olmamalı.VicTorY yazdı: ↑15 Ara 2025 15:10 Trafik yoksa çevrede araç yoksa ben kırmızı ışıkta geçerim sonuçta illegal ama mantıklı mantığıyla hareket eden oyuncular hala anlamadı.
3-4 tane çar açıp birini oraya birini buraya birini oraya koyup item tılsım veya adı her ne ise onu kasmak " YASAK " ve oyunun temel mantığına eşitlik ilkesine aykırı.
Neden anlamak yerine çözüm üret diyorsunuz onu da anlamıyorum. Çok basit bir mantık bu oyunun temeline doğasına aykırı ve olmaması gerekiyor keşke hiç olmasaydı veya baştan beri sağlam takip edilseydi.
Kopya gibi yasak olan bir şey bu da kopya yapılmasaydı keşke diyerek kopya yapan veya kopya yapılmış şekilde sunucu piyasasını yerle bir eden oyunculardan bir farkı yok.
" Yasak " " Uygun Değil " " Saçma "
ANLAMADAN OYUNUN FİŞİNİ ÇEKİYORSUNUZ !
Re: ANLAMADAN OYUNUN FİŞİNİ ÇEKİYORSUNUZ !
- TheWesTSooNN
- İskele Babası

- Sunucu: Kuklacı
Çok boş yapıyorsun birader madem sevmiyorsun sen açma o zaman, en fazla 200Sufizm yazdı: ↑15 Ara 2025 15:33ben de bunu diyorum yani 3 çar 2 çar açmak yasak niye anlaşılmıyor bu? Varsa 2 laptopun vs aç çarını. Lakin aynı pc üzerinden sayısız çar açılabiliyor sanal pcler. ile Bazı oyunlar da yasak açamıyorun varsa laptop oradan acıyorsun. Aktarım yapacak sana yardım edecek kimse de yoksa oynama kardeşim bu kadar basit sen item aktaracaksın diye sayısız sıkıntıya yol açacak şey tercih edilmez. alt tab al tankla çek alt tab el büyüyle kes alt tab al şifacın ile kaldır. ee? söyler misin o zaman kimseye ihtiyaç yoksa sosyal şekilde oynayamayacaksan niye ikv tercih ediyorsun? Vakit geçirebilecek yüzlerce oyun vardır. Yani ikv grafik olarak zaten keyif veren bir oyun değil ki? Hiç bir karakterin keyifli bir yeteneği ve görseli yok. Maksat muhabbet cocukluk sevgisi. 2004 yapımı knight online oyununda bile magelerden nova düştüğü zaman keyif veriyor görsel olarak. E metroit buz yada siyah bir şey giden zihin yeteneği keyif vermiyor ki? Kesinlikle ikv admin taviz vermemeli çift çarlara. aç laptopundan 2. çar oyna ama aynı pc kesinlikle olmamalı.VicTorY yazdı: ↑15 Ara 2025 15:10 Trafik yoksa çevrede araç yoksa ben kırmızı ışıkta geçerim sonuçta illegal ama mantıklı mantığıyla hareket eden oyuncular hala anlamadı.
3-4 tane çar açıp birini oraya birini buraya birini oraya koyup item tılsım veya adı her ne ise onu kasmak " YASAK " ve oyunun temel mantığına eşitlik ilkesine aykırı.
Neden anlamak yerine çözüm üret diyorsunuz onu da anlamıyorum. Çok basit bir mantık bu oyunun temeline doğasına aykırı ve olmaması gerekiyor keşke hiç olmasaydı veya baştan beri sağlam takip edilseydi.
Kopya gibi yasak olan bir şey bu da kopya yapılmasaydı keşke diyerek kopya yapan veya kopya yapılmış şekilde sunucu piyasasını yerle bir eden oyunculardan bir farkı yok.
kişinin oynadığı oyun için bu kadar kasmaya ne gerek var bırakın açsın adamlar çarlarını
WesTSooN
- yeCs
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Tantuni
VicTorY yazdı: ↑15 Ara 2025 15:10 Trafik yoksa çevrede araç yoksa ben kırmızı ışıkta geçerim sonuçta illegal ama mantıklı mantığıyla hareket eden oyuncular hala anlamadı.
Kardeşim kime ne ya? Benim 8 tane full büyüm var ve her bölgede bir karakter ile oynamak istiyorum. Benim imkanım var, zaten evimde 4 tane laptop 'um da var. Gerekirse masaya yan yana koyar 4 karaktere girerim. Ama enayi gibi oradan kalk buraya otur yapmak istemiyorum. Tek ekranda rahat rahat oynamak istiyorum. Ve birçok oyuncu da bunu istiyor. Anket yapsalar da görsek.
Evinde 4 tane aynı model arabası olan bir aileye " hayır kardeşim 4'ü ile birlikte trafiğe çıkamazsın, biri trafiğe çıkacaksa öbürünün kontağını çeviremezsin" demek gibi bir şey.
Ee o zaman insanlar neden 4 araba alsın ki? 3 araba direkt çöp olacak.
Ee insanlar diğer hesaplarına plus almayınca oyunun geliri yarı yarı, hatta belki daha fazla azalacak.
Ee şirketlerin temel amacı kazanç sağlamak değil mi? Kazanç oranı düşünce şirket oyunun fişini çekecek.
Ne gerek var bunlara? Bırak adamın şifacısı ve savaşçısı varsa şifacısı ile savaşçısına can bassın. Kime ne zararı var bu durumun?

Sevgili İKV admin teşekkür ederiz fakat arkadaşımızın konu başlığı kesinlikle haklı gözüküyor. Özellikle belirtmek isterimki yenilik sistem getireceğiz diye oyuncuları soğutmayın şu anlamda diyorum arkadaşımızın dediği her şeye eski bir oyuncu olarak katılıyorum şöyle düşünün hadi çift çarı geçtim söylemeden önce şunu anlatayım adam gene 5 hesapla bir şekilde girmiş çift oynuyor kaldıki çifti kapattıktan sonra oyuncu sayısı düştü yani herkese kapattıktan sonra bazıları hala devam ediyorsa bu sefer gene onların işine yarayacak kaldı ki zengin bir insan komple kapattınız diyelim 3 tane bilgisayarı olsun gene çift oynar eşitlik bunun neresinde ? adam gene yapacağını yapıyor girin bakın ikv facebook sayfalarını araştırın adamlar hala kp kasıyor makro ben normal hile bilmeyen normal düzgün oyuncuyum ve çift çarı yıllarca arkadaşlarıma yardım etmek oyunculara yardım etmek için tank artı y2 kullanarak oynadım makro yapmadım hile yapmadım bence oyunda 3 sınıf için aynı anda 3 hesap açmayı getirin lütfen onlar kp kasacak gene VE KALDIKİ BENCE KESİNLİKLE YENİ GÖZLÜKLER GELECEKSE BURAYI OKUYUN ÇOK ÖNEMLİ KESİNLİKLE KP İLE GÖZLÜK ALINMASIN NEDENMİ ? ADAMLARIN ELİNDE KİM BİLİR KAÇ KPLİ ÇARLAR KASTILAR BUGÜNE KADAR DEPOLARINDA SAKLIYORLAR BENCE BOSTAN KESEREK TORBAYLA VE İKV DÜKKANA ŞANS ARTTIRICIYLA DÜŞÜREBİLECEĞİMİZ GÖZLÜK SİSTEMİNİ MUTLAKA GETİRMENİZ LAZIM HAH İŞTE OZAMAN EŞİTLİK ADALET OLUR ama diğer türlü yaparsanız ben oyunu bırakırım size söyleyeyim ikv ADMİN SEVGİLERIKVAdmin yazdı: ↑15 Ara 2025 11:28 Merhaba Arkadaşlar,
Bu konu başta olmak üzere, farklı mecralarda dile getirdiğiniz görüş ve eleştirilerin hepsini yakından takip ediyoruz.
Özellikle 3. parti yazılımlara (Sandboxie vb.) getirilen kısıtlamanın, hesap güvenliği ve adil oyun yapısını korumak adına alınması gereken zorunlu bir teknik önlem olduğunu tekrar hatırlatmak isteriz. Ancak, bu durumun özellikle hesaplar arası aktarım gibi konularda, bugüne kadar alıştığınız düzeni değiştirdiğinin ve sizlere zorluk çıkardığının da farkındayız.
Sizlerin bu işlemleri daha kolay yapabilmesi adına oyunun mevcut dinamikleri içinde neler yapılabileceğini kendi içimizde konuşuyoruz. Teknik ekibimizle birlikte; oyunun altyapısı ve sistemin yapısı elverdiği ölçüde, bu süreci kolaylaştıracak ne gibi iyileştirmeler veya eklemeler yapılabilir, bunları değerlendirme aşamasındayız.
Henüz netleşen bir özellik olmamakla birlikte, oyunun teknik sınırları dahilinde hayatınızı kolaylaştıracak çözümler üretmek için incelemelerimiz sürüyor.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
multicileri 10 karakterli oyuncuları bossları madenleri her seyi çift yapanları engellediğin için teşekkürler bir kısım istemeyecektir. ekmekleri engelleniyor ama çoklu hesaplar bu oyunu çekilmez hale getiriyor. geri adım atmamak lazım. Tüm sorunların kaynaklarından biri de budur. Multi hesaplar.
sen cok boş yapıyorsun. 200 kişi oynuyorsa yardımlaşma böyle olacak tank şifa büyü herkesin bir karakteri olur. cok mu baska sınıf istiyorsun cıkar kasarsın ondan cıkar diğerine girersin. multi hiç bir oyunda desteklenmez, yasaktır. niye yasağı anlamıyorsunuz? büyücünü aç yanına tank arkadasını al şifacını al enotim kas. ne o öyle 5 car tek ben kasacam hesabıTheWesTSooNN yazdı: ↑15 Ara 2025 16:09Çok boş yapıyorsun birader madem sevmiyorsun sen açma o zaman, en fazla 200Sufizm yazdı: ↑15 Ara 2025 15:33ben de bunu diyorum yani 3 çar 2 çar açmak yasak niye anlaşılmıyor bu? Varsa 2 laptopun vs aç çarını. Lakin aynı pc üzerinden sayısız çar açılabiliyor sanal pcler. ile Bazı oyunlar da yasak açamıyorun varsa laptop oradan acıyorsun. Aktarım yapacak sana yardım edecek kimse de yoksa oynama kardeşim bu kadar basit sen item aktaracaksın diye sayısız sıkıntıya yol açacak şey tercih edilmez. alt tab al tankla çek alt tab el büyüyle kes alt tab al şifacın ile kaldır. ee? söyler misin o zaman kimseye ihtiyaç yoksa sosyal şekilde oynayamayacaksan niye ikv tercih ediyorsun? Vakit geçirebilecek yüzlerce oyun vardır. Yani ikv grafik olarak zaten keyif veren bir oyun değil ki? Hiç bir karakterin keyifli bir yeteneği ve görseli yok. Maksat muhabbet cocukluk sevgisi. 2004 yapımı knight online oyununda bile magelerden nova düştüğü zaman keyif veriyor görsel olarak. E metroit buz yada siyah bir şey giden zihin yeteneği keyif vermiyor ki? Kesinlikle ikv admin taviz vermemeli çift çarlara. aç laptopundan 2. çar oyna ama aynı pc kesinlikle olmamalı.VicTorY yazdı: ↑15 Ara 2025 15:10 Trafik yoksa çevrede araç yoksa ben kırmızı ışıkta geçerim sonuçta illegal ama mantıklı mantığıyla hareket eden oyuncular hala anlamadı.
kişinin oynadığı oyun için bu kadar kasmaya ne gerek var bırakın açsın adamlar çarlarını
- hattihumayun
- Cin Avcısı

- Sunucu: Anka
aktarım yapamayanlar için üzücü durum ama sandboxie genellikle ve hatta %95 oranında boss gruplarına çift charla girmek için kullanılıyordu ve bu oyunun oyuncuları köylü kurnazı kafasında olduğu için gruba çift char sokayım iki chara aynı anda eşya düşüreyim iki char dizeyim sinsiliği içindelerdi o açıdan iyi oldu , üstelik çift char oynayamıyorlar da bir charı oynuyor diğerini grupta afk bırakıyorlardı kesim yavaşlıyordu
- Externorum
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
Multi Client ile 20-30 çar açanların hâlâ o kadar çar açabildiğini YT'a girdiğinizde göreceksiniz. Burada boş boş "multicileri engellediniz, ekmeklerine taş koydunuz; ondan konuşuyorlar" diyemezsin, çünkü onlara hiçbir şey olmadı. Artık ana yoldan değil, yan yoldan gidip işlerine bakıyorlar. Olan normal şekilde bu oyunu oynayanlara oldu, sandboxie kullanmıyorlar ve kendi işlerini tek başına göremiyorlar. En basit örneği; normal oynayan adam tek başına tılsım, parfüm, pençe ve alaşım kasamıyor. Zaten oyuncu sayısı bu kadar azalmış bir oyunda tabii ki 20-30 çar açanları engellemen gerekir ama normal oynayan oyuncuya 3.parti yazılım kullanmadan oyunun kendi özelliği olarak 3 client açmasına izin vermelisin. Bu oyun normal bir mmorpg değil, İKV kendine has bir oyun. Bu oyunda 2 veya 3 client oynanması artık şart, tek başına yan çar bile kasamıyorsun ama kesinlikle 3'ten fazla client kullanılmamalı. Bu kadar bariz bir duruma sırf bir şey demiş olmak için karşı çıkmayın.
Sancak | KADIOĞLU | Türk İstihbarat Teşkilatı | TiTxKüRŞaT
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
- yeCs
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Tantuni
Kardeşim çift çar sadece belirli kişilere gelsin demiyoruz. Sen de bir yandan ofans aç bir yandan şifa aç. İki karakteri birden idare edemeyecek kadar yetenek yoksunu değilsindir. Yani oyunda yüzlerce kombinasyon yok. Hani oyunda çok büyük çeşitlilikler olur, bir karakterle doya doya oynarsın, değişik şeyler denersin falan anlarım.Sufizm yazdı: ↑15 Ara 2025 17:12 multicileri 10 karakterli oyuncuları bossları madenleri her seyi çift yapanları engellediğin için teşekkürler bir kısım istemeyecektir. ekmekleri engelleniyor ama çoklu hesaplar bu oyunu çekilmez hale getiriyor. geri adım atmamak lazım. Tüm sorunların kaynaklarından biri de budur. Multi hesaplar.
Ama oyun zaten durağan bir oyun. Benim mesela oyundaki en büyük hobim, düşük seviye efsunları biriktirmek. Bunlardan set yapmak.
Labirent veya kurt mağarasında bol bol kasıyorum bunun için.
Ama bu bölgeler ölü bölgeler. Burada item kasarken oyundan soyutlanıyoruz. Bir yandan item kasarken, ara ara da canlı bölgelerin sohbet kanallarını takip ediyorum. Düşen itemleri boş kasa çarlarıma aktarıp, hangi karakterde hangi item var diye de bir tabloya işliyorum.
Setlerden eksik parçalarımı düşürmeye çalışırken bir yandan da eö ve kk bölgelerinde afk karakterlerimle " xx alınır" diye yazıyorum. Veya bölgeden satış için yansıtılan itemlerin ticaretini yapıyorum.
Oyun bu şekilde gayet zevkli ilerliyor yıllardır. Dün gece girdin labirente, 10 dakika geçti ya da geçmedi sıkıldım. Çıkış yapıp karaköy bölgesine geçtim, birkaç item aradım. Ses soluk yok kimseden. Ondan da sıkıldım. Sonra eö ye geçtim orada yazdım, birkaç dk cevap bekledim ve kimse bir şey yazmayınca ondan da sıkıldım.
Sonuç olarak oyundan sıkılıp konsolda efootball 'ın başına geçtim. Bunun bir çözümü olmalı. Yoksa insanlar kopacak oyundan yavaş yavaş.

- hattihumayun
- Cin Avcısı

- Sunucu: Anka
adam 3 char açıp parfüm tılsım kasamıyorum diye yakınmış resmen , aynen yönetim multiye izin versin 3 charla parfüme tılsıma çök , herkes 3 char açıp dev ananın başında beklesinExternorum yazdı: ↑15 Ara 2025 18:11 En basit örneği; normal oynayan adam tek başına tılsım, parfüm, pençe ve alaşım kasamıyor.