Aynı Pc de birden fazla karakter açmanın önüne geçildi sanırım çok sevindim.
Aynı Pc de birden fazla karakter açmanın önüne geçildi sanırım çok sevindim.
Aynı bilgisayar ile birden fazla karakter açmanın önüne geçildi ise bu oyunda şuan ilerleme var diyebilirim. anlık olarak sandbox gibi 2. parti uygulamaların çalışmadığı bilgisi alındı. Eğer böyle ise bu oyuna emek harcanıyor diyebilirim ve çok sevindiğimi belirtmek isterim.
sEuLmaNyAk
Re: Aynı Pc de birden fazla karakter açmanın önüne geçildi sanırım çok sevindim.
Oyun açılırken bilinmeyen nedenle başlatılmadı uyarısı veriyor bende şuan neden pencere modunda açıyorum sandbox yok
Re: Aynı Pc de birden fazla karakter açmanın önüne geçildi sanırım çok sevindim.
Oyun açılırken bilinmeyen nedenle başlatılmadı uyarısı veriyor bende şuan neden pencere modunda açıyorum sandbox yok
- zkocalioglu
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Asarın Evlatları
Helal olsun doğruysa gerçekten
oyun 1 2 saniye geriden geliyor
Sandbox gibi 2. parti uygulamalar çalışıyor gibi onda sorun yokmuş, Farklı sunucularda aynı anda 2-3 karakter açabilen arkadaşlar mevcut sadece aynı sunucuya 2. karakteri açamıyorlar bu da sunucu bazlı güvenlik sistemi getirdiklerini gösteriyor yazılım vb. işlerle bunun önüne geçilemez ise çok güzel olur.
sEuLmaNyAk
- Lighthouse
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Brothership Of Nobility
- Discord: recthaltouche
sandbox engellediyse, çağ açılıp çağ kapanır.manyak53 yazdı: ↑12 Ara 2025 10:19 Sandbox gibi 2. parti uygulamalar çalışıyor gibi onda sorun yokmuş, Farklı sunucularda aynı anda 2-3 karakter açabilen arkadaşlar mevcut sadece aynı sunucuya 2. karakteri açamıyorlar bu da sunucu bazlı güvenlik sistemi getirdiklerini gösteriyor yazılım vb. işlerle bunun önüne geçilemez ise çok güzel olur.
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
öyle bir çalışmaları vardı maalesef
Öyle gözüküyor şu anLighthouse yazdı: ↑12 Ara 2025 10:20sandbox engellediyse, çağ açılıp çağ kapanır.manyak53 yazdı: ↑12 Ara 2025 10:19 Sandbox gibi 2. parti uygulamalar çalışıyor gibi onda sorun yokmuş, Farklı sunucularda aynı anda 2-3 karakter açabilen arkadaşlar mevcut sadece aynı sunucuya 2. karakteri açamıyorlar bu da sunucu bazlı güvenlik sistemi getirdiklerini gösteriyor yazılım vb. işlerle bunun önüne geçilemez ise çok güzel olur.