Aynı Pc de birden fazla karakter açmanın önüne geçildi sanırım çok sevindim.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
manyak53
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Karaköy

Aynı Pc de birden fazla karakter açmanın önüne geçildi sanırım çok sevindim.

Mesaj gönderen manyak53 »

Aynı bilgisayar ile birden fazla karakter açmanın önüne geçildi ise bu oyunda şuan ilerleme var diyebilirim. anlık olarak sandbox gibi 2. parti uygulamaların çalışmadığı bilgisi alındı. Eğer böyle ise bu oyuna emek harcanıyor diyebilirim ve çok sevindiğimi belirtmek isterim.
sEuLmaNyAk
kachovvv
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Re: Aynı Pc de birden fazla karakter açmanın önüne geçildi sanırım çok sevindim.

Mesaj gönderen kachovvv »

Oyun açılırken bilinmeyen nedenle başlatılmadı uyarısı veriyor bende şuan neden pencere modunda açıyorum sandbox yok
kachovvv
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Aynı Pc de birden fazla karakter açmanın önüne geçildi sanırım çok sevindim.

Mesaj gönderen kachovvv »

Oyun açılırken bilinmeyen nedenle başlatılmadı uyarısı veriyor bende şuan neden pencere modunda açıyorum sandbox yok
Kullanıcı avatarı
zkocalioglu
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Asarın Evlatları

Mesaj gönderen zkocalioglu »

Helal olsun doğruysa gerçekten
Kullanıcı avatarı
RayBey
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Riv Riv Etma

Mesaj gönderen RayBey »

oyun 1 2 saniye geriden geliyor
Kullanıcı avatarı
manyak53
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen manyak53 »

Sandbox gibi 2. parti uygulamalar çalışıyor gibi onda sorun yokmuş, Farklı sunucularda aynı anda 2-3 karakter açabilen arkadaşlar mevcut sadece aynı sunucuya 2. karakteri açamıyorlar bu da sunucu bazlı güvenlik sistemi getirdiklerini gösteriyor yazılım vb. işlerle bunun önüne geçilemez ise çok güzel olur.
sEuLmaNyAk
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Brothership Of Nobility
Discord: recthaltouche

Mesaj gönderen Lighthouse »

manyak53 yazdı: 12 Ara 2025 10:19 Sandbox gibi 2. parti uygulamalar çalışıyor gibi onda sorun yokmuş, Farklı sunucularda aynı anda 2-3 karakter açabilen arkadaşlar mevcut sadece aynı sunucuya 2. karakteri açamıyorlar bu da sunucu bazlı güvenlik sistemi getirdiklerini gösteriyor yazılım vb. işlerle bunun önüne geçilemez ise çok güzel olur.
sandbox engellediyse, çağ açılıp çağ kapanır.
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
IIMUCKII
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen IIMUCKII »

öyle bir çalışmaları vardı maalesef
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Lighthouse yazdı: 12 Ara 2025 10:20
manyak53 yazdı: 12 Ara 2025 10:19 Sandbox gibi 2. parti uygulamalar çalışıyor gibi onda sorun yokmuş, Farklı sunucularda aynı anda 2-3 karakter açabilen arkadaşlar mevcut sadece aynı sunucuya 2. karakteri açamıyorlar bu da sunucu bazlı güvenlik sistemi getirdiklerini gösteriyor yazılım vb. işlerle bunun önüne geçilemez ise çok güzel olur.
sandbox engellediyse, çağ açılıp çağ kapanır.
Öyle gözüküyor şu an
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
buse1
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka
Lonca: Paha Biçilmez

Mesaj gönderen buse1 »

Böyle bişey ?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön