Yeni sunucuya başlamayacagım sırıtkan eleman, ben kolu olan biriyim senin gibi başka oyuna girdiğinde yeteneksizliğim yüzünden 2 günde uninstall yapmıyorum.Adanalıyım Antepli hayalini sana kim kurdurdu bilmiyorum.Son olarak ben 50 tl için kolumu kaldırmam en az 3 4 klık ticaret yapıyorum oda ihtiyacım oldugundan değil viski param çıksın diye keyfi.hattihumayun yazdı: ↑28 Kas 2025 17:17Karaköy sunucusu başlarında sabaha kadar maden çekip tık üret alaska çubuk asa 50 liradan satan gaziantepli eleman değil misin sen , yeni sunucu kokusunu alınca damladın mı yineParlementxx yazdı: ↑28 Kas 2025 13:28Kendisinin görüşü dışında herkesin görüşünü zırvalık bulan 3 iq kardeşim benim.Adamlar senin gibiler için bilale anlatır gibi anlattı.Oyun sunucularının hepsi tek bir oyun motoruna bağlı Actor.Dolayısıyla bir sunucuya ne eklenti yaparsan diğer sunucularada etki ediyor.Yoksa onlarda biliyor wipe atılmış sunucuyu 39 dan başlatmak daha uzun ömürlü olacak.hattihumayun yazdı: ↑26 Kas 2025 23:29 49 seviye sınırı olan arz ve lodos eklentisine kadar içeriği kapsayan sunucu açılmalı. Bu öneri haricindeki diğer tüm öneriler zırvalıktan ibaret. Ve bence ikv oyuncuları bu görüş etrafında toplanmalı yönetime 49 sunucu açılması yönünde baskı yapmalı çünkü gerçekten başka çıkar yol yok. Böyle bir sunucu açılırsa ne kk'de ne eö'de ne başka sunucuda tek bir oyuncu kalmaz herkes buraya geçer
İKVAdminin yaptığı duyuruda galatadan sonraki sunucunun oyunculardan alınacak yorumlarla geri dönüşler dikkate alınarak açılacağı yazıyor umarım o sunucu böyle olur![]()
kendisi sağlam işsiz kardeşimizdir
yeni sunucuyu dört gözle bekliyor eleman şimdi galata açılınca madende sabahlayıp yine satmaya çalışacak cebine 2 3 kuruş girsin karnı doysun diye![]()
Yeni Sunucu, İçerikler, Kehanetler ve Tavsiyeler. Kısacası Oyuna Karşı Hissedilen Son Gönül Borcu
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: Yeni Sunucu, İçerikler, Kehanetler ve Tavsiyeler. Kısacası Oyuna Karşı Hissedilen Son Gönül Borcu

- Swag
- İskele Babası

- Lonca: Çorak Diyar Muhafızları
Re: Yeni Sunucu, İçerikler, Kehanetler ve Tavsiyeler. Kısacası Oyuna Karşı Hissedilen Son Gönül Borcu
Hayatımda gördüğüm en eğitimsiz en laftan anlamayan sabit fikirli kitleye sahip mmo ikv. Oyunun başında kim olduğu belirsiz sadece sunuculara update atabilen biri var. Şu oyunu ve kendinizi nasıl da ciddiye alıp paragraf paragraf şikayet dilekçesi yazıyorsunuz hayret ediyorum.
- Lighthouse
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Brothership Of Nobility
- Discord: recthaltouche
Arkadaşlar, oyun motoruna bağlılık ile level sınırı ne alaka
her sunucu kendi kaynak dosyasını çalıştıran bağımsız bireylerdir bkz; karaköy'de olup diğer sunucuları etkilemeyen çokça şey gördük...
oyun varsa ki versiyon kontrol sistemi kullanıyorsa; eski bir versiyonu olduğu gibi çalıştıracak oyun versiyonunu yeni sunucuya gömebilir.
ki burada 2017 güncelemesi 8 tılsımın kaldırıldığı karaköy öncesi güncelleme...
bence oyunun en stabil olduğu zamanlar diyebilirim. ddos port saldırısını günümüzde alınan önlemin kolayca merge edileceğini de düşünüyorum.
Ancak şu anda devam eden farklı kopya yöntemleri ki bunlar (karaköy'ü item cennetine çeviren, galata'yı açılmaya item sebep) bunların teşhisi ve önlenmesi sadece ç.t'nin hüküm sürdüğü bir sunucuda oldukça kabul edilebilir olacaktır.
günümüzde tersine mühendislik üzerine yapay-zeka destekli bir çok tool dupe vb. olaylara el ayak oluyor malesef...
her sunucu kendi kaynak dosyasını çalıştıran bağımsız bireylerdir bkz; karaköy'de olup diğer sunucuları etkilemeyen çokça şey gördük...
oyun varsa ki versiyon kontrol sistemi kullanıyorsa; eski bir versiyonu olduğu gibi çalıştıracak oyun versiyonunu yeni sunucuya gömebilir.
bence oyunun en stabil olduğu zamanlar diyebilirim. ddos port saldırısını günümüzde alınan önlemin kolayca merge edileceğini de düşünüyorum.
Ancak şu anda devam eden farklı kopya yöntemleri ki bunlar (karaköy'ü item cennetine çeviren, galata'yı açılmaya item sebep) bunların teşhisi ve önlenmesi sadece ç.t'nin hüküm sürdüğü bir sunucuda oldukça kabul edilebilir olacaktır.
günümüzde tersine mühendislik üzerine yapay-zeka destekli bir çok tool dupe vb. olaylara el ayak oluyor malesef...
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

Biz onların yalanLighthouse yazdı: ↑28 Kas 2025 19:45 Arkadaşlar, oyun motoruna bağlılık ile level sınırı ne alaka![]()

gayette mümkündür. bir karakterin çıkabileceği level sınırı büyük ihtimal database'de tutuluyodur. Knight Online'ın sızan server dosyalarında level atlamak için gerek exp değerleri database'deydi. yaratıkların verdiği de database'deydi (başka nerede olacak). Teknik olarak mümkün olmaması tamamen kolpa.
LEVEL--------EXPERIENCE
1--------------1000
2--------------2000
3--------------3000
4--------------4000
gibi gibi
LEVEL--------EXPERIENCE
1--------------1000
2--------------2000
3--------------3000
4--------------4000
gibi gibi
- BeLCiKLixJoKeR
- FareAdam Düşmanı

BeLCiKLixJoKeR
Bitirici
Anka: MercimekÇorbası / PancarÇorbası
Eminönü: EKİNG / Followfinisher
Psychological Counselor
https://www.youtube.com/watch?v=3QGeeHQUUfA
Bitirici
Anka: MercimekÇorbası / PancarÇorbası
Eminönü: EKİNG / Followfinisher
Psychological Counselor
https://www.youtube.com/watch?v=3QGeeHQUUfA
- VascoDeGama
- İskele Babası

Arkadaşlar bu gün gün içinde bir konu açtım burada forumda karaköyde kopya yapıldığına dair söylentiler üzerine galata sunucusu açılmadan bunun varsa eğer bir gerçekliği engellenmesi ve kontrol altına alınıp öyle galata sunucusu açılması için açtığım konu herhangi bir cevap verilmeden silinmiş. Bu ciddi bir risk anlamına geliyor çünkü söylentiler bir grubun bunu yaptığı yönünde ve eğer olur da galata açıldığında bu yapılır ve devam ederse kısa sürede o grup dehşet bir vurgun yapacak demektir. Çok bel bağlayıp olumlu bir şeyler olacağına inandığım bu oyuna inancım azalıyor çünkü açtığım konunun süratle silinmiş olması bu oyunda yetkili birilerinin de bu işin içinde olduğunu bana hissettirdi.
Kardeşim ne kopyası adam kod yazıyor torbayı alıyor. 2020 filandı o geri saracakta materyal çoğalacak vs. Şuan cemal kod yazıyor materyal geliyorVascoDeGama yazdı: ↑29 Kas 2025 18:42 Arkadaşlar bu gün gün içinde bir konu açtım burada forumda karaköyde kopya yapıldığına dair söylentiler üzerine galata sunucusu açılmadan bunun varsa eğer bir gerçekliği engellenmesi ve kontrol altına alınıp öyle galata sunucusu açılması için açtığım konu herhangi bir cevap verilmeden silinmiş. Bu ciddi bir risk anlamına geliyor çünkü söylentiler bir grubun bunu yaptığı yönünde ve eğer olur da galata açıldığında bu yapılır ve devam ederse kısa sürede o grup dehşet bir vurgun yapacak demektir. Çok bel bağlayıp olumlu bir şeyler olacağına inandığım bu oyuna inancım azalıyor çünkü açtığım konunun süratle silinmiş olması bu oyunda yetkili birilerinin de bu işin içinde olduğunu bana hissettirdi.
Kardeşim ne kopyası adam kod yazıyor torbayı alıyor. 2020 filandı o geri saracakta materyal çoğalacak vs. Şuan cemal kod yazıyor materyal geliyorVascoDeGama yazdı: ↑29 Kas 2025 18:42 Arkadaşlar bu gün gün içinde bir konu açtım burada forumda karaköyde kopya yapıldığına dair söylentiler üzerine galata sunucusu açılmadan bunun varsa eğer bir gerçekliği engellenmesi ve kontrol altına alınıp öyle galata sunucusu açılması için açtığım konu herhangi bir cevap verilmeden silinmiş. Bu ciddi bir risk anlamına geliyor çünkü söylentiler bir grubun bunu yaptığı yönünde ve eğer olur da galata açıldığında bu yapılır ve devam ederse kısa sürede o grup dehşet bir vurgun yapacak demektir. Çok bel bağlayıp olumlu bir şeyler olacağına inandığım bu oyuna inancım azalıyor çünkü açtığım konunun süratle silinmiş olması bu oyunda yetkili birilerinin de bu işin içinde olduğunu bana hissettirdi.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

En son karaköy sunucusunda bir çocugun 1 haftada 60 ipek 60 çip sattıgını duydum ondan sonra inancım kalmadı bu oyuna.15-18 arası çocuklara para kazandırmak için oynayacak oynayan olan.VascoDeGama yazdı: ↑29 Kas 2025 18:42 Arkadaşlar bu gün gün içinde bir konu açtım burada forumda karaköyde kopya yapıldığına dair söylentiler üzerine galata sunucusu açılmadan bunun varsa eğer bir gerçekliği engellenmesi ve kontrol altına alınıp öyle galata sunucusu açılması için açtığım konu herhangi bir cevap verilmeden silinmiş. Bu ciddi bir risk anlamına geliyor çünkü söylentiler bir grubun bunu yaptığı yönünde ve eğer olur da galata açıldığında bu yapılır ve devam ederse kısa sürede o grup dehşet bir vurgun yapacak demektir. Çok bel bağlayıp olumlu bir şeyler olacağına inandığım bu oyuna inancım azalıyor çünkü açtığım konunun süratle silinmiş olması bu oyunda yetkili birilerinin de bu işin içinde olduğunu bana hissettirdi.