Oyunda Yaşanan Problemlere Öneriler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
toutestalle
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Oyunda Yaşanan Problemlere Öneriler

Mesaj gönderen toutestalle »

Oyunda ki problemlerin en başı son tier itemların bosslarının açık dünyada olması.
Bildiğiniz gibi boss kaçırmalar sıra kavgaları yüzünden oyun iyice oynanmaz hale geldi.

Ayakkabıyı getirebildiğiniz gibi alternatif setler de oyuna getirerek yeni bir kapalı grup alanı getirmek bana mantıklı geliyor. Eğer bunu yapacak bir ekip veya oyun motoru yeterliliği dahi yoksa en azından Meteor Arz kalede ki Çemberlitaş portalından Çemberlitaş ı kopyalayarak can ve hasar değerlerinia arttırarak Çemberlitaş (55) tarzı zorlaştırılmış versiyonuna yeni eşyaları ekleyebilirsiniz.
Tabii ki bu tüm grup bölgelerinin (Zor) şekilde gelmesi dahi olabilir.

Bahsi geçen zorlaştırılmış grup bölgeleri Sis tarzı NPCler veya Akçe Dükkanı bölümünde giriş lisansı satılarak fonlanabilir.

Açık dünya bosslarında ki yığılmayı alabilir, insanların hasımlıktan oyun oynayamamasımı azaltabilir.

Çoğu kişinin özlediği Meteor Bölgesini canlandırabilir bu da Meteor Klan savaşlarını olumlu etkilerse 55 seviye gözlükler için Klan Parası kasmak için güzel bir zemin hazırlayabilir.

Bir çok arkadaş gelişim yönünde umutsuz fakat bu tarz ufak önerileri gördüklerini düşünüyorum, az maliyetli ufak öneri ve düzeltmelerinizi ekleyip tartışabiliriz.
Kullanıcı avatarı
BLITZKRIEG
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Oyunda Yaşanan Problemlere Öneriler

Mesaj gönderen BLITZKRIEG »

toutestalle yazdı: 11 Eyl 2025 21:30 Oyunda ki problemlerin en başı son tier itemların bosslarının açık dünyada olması.
Bildiğiniz gibi boss kaçırmalar sıra kavgaları yüzünden oyun iyice oynanmaz hale geldi.

Ayakkabıyı getirebildiğiniz gibi alternatif setler de oyuna getirerek yeni bir kapalı grup alanı getirmek bana mantıklı geliyor. Eğer bunu yapacak bir ekip veya oyun motoru yeterliliği dahi yoksa en azından Meteor Arz kalede ki Çemberlitaş portalından Çemberlitaş ı kopyalayarak can ve hasar değerlerinia arttırarak Çemberlitaş (55) tarzı zorlaştırılmış versiyonuna yeni eşyaları ekleyebilirsiniz.
Tabii ki bu tüm grup bölgelerinin (Zor) şekilde gelmesi dahi olabilir.

Bahsi geçen zorlaştırılmış grup bölgeleri Sis tarzı NPCler veya Akçe Dükkanı bölümünde giriş lisansı satılarak fonlanabilir.

Açık dünya bosslarında ki yığılmayı alabilir, insanların hasımlıktan oyun oynayamamasımı azaltabilir.

Çoğu kişinin özlediği Meteor Bölgesini canlandırabilir bu da Meteor Klan savaşlarını olumlu etkilerse 55 seviye gözlükler için Klan Parası kasmak için güzel bir zemin hazırlayabilir.

Bir çok arkadaş gelişim yönünde umutsuz fakat bu tarz ufak önerileri gördüklerini düşünüyorum, az maliyetli ufak öneri ve düzeltmelerinizi ekleyip tartışabiliriz.
Selamlar,
Önerilerinizi dikkatle okudum. Gerçekten önemli noktalara değinmişsiniz. Emeğinize sağlık.

Fakat oyunun daha temel bir problemi var, Endgame senaryoları boss'lara bağlı. Bu şu demek, oyunun kazanabileceğiniz maksimum seviyedeki eşyalarını kazanabilmeniz için belli boss'ları sürekli kesmek durumundasınız. Bu da oyuncuların farm yapmaktan ziyade boss'lara mahkum olması demek.

Mevcut senaryoda kurulu iskelete göre boss'lardan alınacak belli sayıdaki materyallerin, endgame item'larını üretebilmek için yeterli olması temel konuydu. Fakat developerlar bunun ayarını kaçırdılar. Drop rate'leri bu kadar düşük olan çip, vb materyallerin eşya üretimi için gerekli olan adedini çok fazla yaptılar. İnsanlar boss kesmeye mahkum oldu. Haliyle de bu boss'ların kesimi ile ilgili her detay bir problem haline geldi. (boss'ların açık alanda olması vb.)

Oyunun iskeletinin bu kadar çarpık kurulmuş olması vesilesiyle maalesef beklentilerinizin hiçbirinin karşılanacağını düşünmüyorum.
It is always darkest before the dawn.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön