İKV 18 YAŞINDA!
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: İKV 18 YAŞINDA!
Bütün çocukluğumun geçtiği oyunu böyle görmek istemiyorum. Çok isterdim bu vaktimi metin 2 ye harcamak orada hiç olmazsa hatalar hileler olsa bile sürekli bir gelişim sürekli bir içerik var insanları sürekli canlı tutuyor. Biz bu oyuna çocukken harçlıklarımızı biriktirerek plus almanın heyacanı ile başladık para harcamaya ilk para verek aldığım içerik bu oyundaydı şu gün gelişecek bir tarafı olsa ve güncelleme gelse okadar güzel paralar yatırırım ve oynamak isterim ama hiç bir zaman olmayacak bir hayal gibi geliyor artık.
- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !
sadece old tayfa bilir teşekkürler ikv,,,
bu dahi paylaşılmadı o kadar yetim ve öksüz. kapatılsın artık bu çocuğumuzu bu şekilde görmek istemiyoruz. türkiyenin ilk mmorpg oyunu İKV!
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
ez*k seniveym2 yazdı: ↑05 Nis 2025 17:35 Bütün çocukluğumun geçtiği oyunu böyle görmek istemiyorum. Çok isterdim bu vaktimi metin 2 ye harcamak orada hiç olmazsa hatalar hileler olsa bile sürekli bir gelişim sürekli bir içerik var insanları sürekli canlı tutuyor. Biz bu oyuna çocukken harçlıklarımızı biriktirerek plus almanın heyacanı ile başladık para harcamaya ilk para verek aldığım içerik bu oyundaydı şu gün gelişecek bir tarafı olsa ve güncelleme gelse okadar güzel paralar yatırırım ve oynamak isterim ama hiç bir zaman olmayacak bir hayal gibi geliyor artık.
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG