İKV 18 YAŞINDA!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Re: İKV 18 YAŞINDA!

Mesaj gönderen veym2 »

Bütün çocukluğumun geçtiği oyunu böyle görmek istemiyorum. Çok isterdim bu vaktimi metin 2 ye harcamak orada hiç olmazsa hatalar hileler olsa bile sürekli bir gelişim sürekli bir içerik var insanları sürekli canlı tutuyor. Biz bu oyuna çocukken harçlıklarımızı biriktirerek plus almanın heyacanı ile başladık para harcamaya ilk para verek aldığım içerik bu oyundaydı şu gün gelişecek bir tarafı olsa ve güncelleme gelse okadar güzel paralar yatırırım ve oynamak isterim ama hiç bir zaman olmayacak bir hayal gibi geliyor artık.
Kullanıcı avatarı
bymehmett
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !

Mesaj gönderen bymehmett »

sadece old tayfa bilir teşekkürler ikv,,,
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sufizm »

bu dahi paylaşılmadı o kadar yetim ve öksüz. kapatılsın artık bu çocuğumuzu bu şekilde görmek istemiyoruz. türkiyenin ilk mmorpg oyunu İKV!
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

veym2 yazdı: 05 Nis 2025 17:35 Bütün çocukluğumun geçtiği oyunu böyle görmek istemiyorum. Çok isterdim bu vaktimi metin 2 ye harcamak orada hiç olmazsa hatalar hileler olsa bile sürekli bir gelişim sürekli bir içerik var insanları sürekli canlı tutuyor. Biz bu oyuna çocukken harçlıklarımızı biriktirerek plus almanın heyacanı ile başladık para harcamaya ilk para verek aldığım içerik bu oyundaydı şu gün gelişecek bir tarafı olsa ve güncelleme gelse okadar güzel paralar yatırırım ve oynamak isterim ama hiç bir zaman olmayacak bir hayal gibi geliyor artık.
ez*k seni
WONKA
WANCHOPE
GINSENG

“Genel Etkileşim” sayfasına dön