İKV KARAKÖY- para HİLESİ SİLMEYİN !
-
Lorkelorke
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
-
Lorkelorke
- İskele Babası

Re: İKV KARAKÖY- para HİLESİ SİLMEYİN !
DİKKAT EDİN YAYGINLAŞMAYA BAŞLADI !!!
Hala yapanlar var.
Hala yapanlar var.
Epey bir zamandır denk gelmemiştim, dün akşam saatlerinde holde bir arkadaşın daha bu açıktan muzdarip olduğunu öğrenmiş oldum. Alışveriş yaparken dikkatli olmakta fayda var demek istiyorum ama nereden bileceğiz ki karşımızdakinin açığı kullanıp kullanmadığını.
-
Lorkelorke
- İskele Babası

Dikkatli olun .
bu tip olaylarda hemen desteğe yazıp destek veriyorlar.
bu tip olaylarda hemen desteğe yazıp destek veriyorlar.
Ben her ticaret öncesi onaya basmadan önce bir ss alırım, hem kim olduğu hem de neler verildiği falan belli olsun ki desteğe atarken seri bir sonuç alabileyim.
- Windowss
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
kesinlikle ticaret yaparken ekran görüntüsü ya da video kaydı alın
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
- Darkxfearless
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
Ben, İKV Yönetimi'nin materyal kopyalanması ve çoğaltılması konusunda büyük bir başarı elde ettiğini düşünüyorum, ancak bu başarının kısa sürdüğüne inanıyorum.
Şuan ki süreçte oyun geri sarma gibi bir olayın olmasına şahit olmadım . Forumda veya Discord kanallarında hileyi yapan kişi veya yapılmış görsel videolarda şahit olmadım.
Fakat ;
Oyun içerisinde ne yazık ki yönetiminde önüne geçemediği bir hile var.
1- Alışveriş Hilesi
2- Alışveriş üzerinden para kopyalama
14 Gün önce 1M 25 - 27 ₺ tekabül ediyordu.
Şimdi ise 15 - 17₺ 'den M satan oyuncular var.
Bundan Sonra Ne Olacak ?
1- 15 20 Gün içerisinde oyun parası tamamen değersizleşecek.
2- Oyuncular itemleri , madenleri , tılsımları vs sadece reel para üzerinden satışını sağlayacak.
( Bunun nedeni ise şuanda herhangi bir mataryel kopyalaması olmaması )
3- Ben sunucudaki mevcut oyuncu sayısına göre oyun parasının x50 katı fazla olduğunu düşünüyorum. Örneğin şuan ki süreçte genel sunucudaki para 5T olması gerekirken şuanda 30 40T'lerde.
( Bunun Sebebi Para Hilesi Kesinlikle )
4- Oyun parasını eritebilecek oyun içerisinde seçenekler az ;
- Arz Lodos Bayrak
- Topkapıda satılan reçeteler & itemler.
Böyle giderse Karaköy sunucusu tamamen bir kobay sunucuya dönüşecek , yeni gelecek sunucu projesi öncesi oyunda oluşabilecek yeni ve eski tüm hileler karaköy sunucusunda fixlenmesi sağlanacak.
Şuan ki süreçte oyun geri sarma gibi bir olayın olmasına şahit olmadım . Forumda veya Discord kanallarında hileyi yapan kişi veya yapılmış görsel videolarda şahit olmadım.
Fakat ;
Oyun içerisinde ne yazık ki yönetiminde önüne geçemediği bir hile var.
1- Alışveriş Hilesi
2- Alışveriş üzerinden para kopyalama
14 Gün önce 1M 25 - 27 ₺ tekabül ediyordu.
Şimdi ise 15 - 17₺ 'den M satan oyuncular var.
Bundan Sonra Ne Olacak ?
1- 15 20 Gün içerisinde oyun parası tamamen değersizleşecek.
2- Oyuncular itemleri , madenleri , tılsımları vs sadece reel para üzerinden satışını sağlayacak.
( Bunun nedeni ise şuanda herhangi bir mataryel kopyalaması olmaması )
3- Ben sunucudaki mevcut oyuncu sayısına göre oyun parasının x50 katı fazla olduğunu düşünüyorum. Örneğin şuan ki süreçte genel sunucudaki para 5T olması gerekirken şuanda 30 40T'lerde.
( Bunun Sebebi Para Hilesi Kesinlikle )
4- Oyun parasını eritebilecek oyun içerisinde seçenekler az ;
- Arz Lodos Bayrak
Böyle giderse Karaköy sunucusu tamamen bir kobay sunucuya dönüşecek , yeni gelecek sunucu projesi öncesi oyunda oluşabilecek yeni ve eski tüm hileler karaköy sunucusunda fixlenmesi sağlanacak.
-
Gündüz
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Darkxfearless yazdı: ↑18 Eyl 2024 19:58 Ben, İKV Yönetimi'nin materyal kopyalanması ve çoğaltılması konusunda büyük bir başarı elde ettiğini düşünüyorum, ancak bu başarının kısa sürdüğüne inanıyorum.
Topkapıda dağıtılan meran mucevherlerinden haberin var mı adamlar bir sürü dağıttılar 2 dk içinde kaç kişi ban yedi . Orti bile kopya var dedi arkadaş hala yok diyor
Buna kesinlikle katılıyorum oyunda böyle bir sorun var ve bunun için npc'lere para harcamayı gerektiren daha çok adım atılmalı.Darkxfearless yazdı: ↑18 Eyl 2024 19:584- Oyun parasını eritebilecek oyun içerisinde seçenekler az ;
- Arz Lodos Bayrak
Topkapı'daki tılsım reçeteleri evet olabilir ama arz lodos bayrağı alacak adam zaten son parasıyla almayacaktır o çok keyfi bir ürün. Bu, durumu daha da kötü hale getiriyor.
- VicTorY
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Maalesef bir online oyun düşünün oyun içi paranın hiçbir değeri yok...
Karaköy dışında tüm sunucularda Tılsım veya Maden takası üzerinden işleyiş sürmekte böyle saçmalık mı olur?
Oyun parasının hiçbir değerinin olmayışı piyasayı bozuyor ha kopya olduğu sürece anlamsız bir oyun o ayrı...
Karaköy dışında tüm sunucularda Tılsım veya Maden takası üzerinden işleyiş sürmekte böyle saçmalık mı olur?
Oyun parasının hiçbir değerinin olmayışı piyasayı bozuyor ha kopya olduğu sürece anlamsız bir oyun o ayrı...
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !