İKV KARAKÖY- para HİLESİ SİLMEYİN !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
akif99
İskele Babası
İskele Babası

Re: İKV KARAKÖY- para HİLESİ SİLMEYİN !

Mesaj gönderen akif99 »

WusTy yazdı: 03 Eyl 2024 14:39
GoDIsNoWHeRe yazdı: 03 Eyl 2024 13:21
SnooW yazdı: 03 Eyl 2024 11:38 sen sormadın mı adama 1 aylık sunucuda 100m parayi nerden buldun diye
mikrocip 70-80m ( ki kac tane halley asa basildi)
cift efsunlu 50 level alaska yüzük 45-50m
karamuk cift efsun zirhlar 45-50m
dün bir grupta 650m oyun parasini satmaya calisan birisini gördüm.
tanidigim birisi 250m oyun parasi satmaya calisiyor.
1 saat kassaniz 1mden daha fazla para kasiliyor sadece cöplerle. 100m e neden bu kadar sasirdiniz?
Para şimdi sadece o çöpler dediğimiz eşyaların satışıyla ve yaratık kesilerek kazanıldığı için şöyle bir hesap;
1000 kişi oyunu her gün 10 saat oynasa ve bunu 30 gün boyunca devam ettirse;
1000x10x30x1m : 300T para yapar. Bu en uç rakam. Bu kadar oyuncu bu kadar aktif bu sunucuda bu oyunu oynamıyor. (Öyle düşünüyorum.)
Bazı şeylerin bu oyunda ters gittiği belli oluyor ama ne olduğu belli değil ve kimse bir şeye şahit değil.
Anlayamıyorum.

Yönetim inşallah kısa bir süre içerisinde oyuncuların içini rahatlatacak bir hamle gerçekleştirir.
Yani oyundan zevk almaya çalışıyoruz akşam 1-2 saat hoş vakit olsun. Ama bu gibi detaylar çok önemli.
Bono kaldırıldı. Acaba bono mu kopyalandı?
Kaç tane Halley Asa, diğer Zırh eşyalar üretildi deniyor. Madenler mi kopyalanıyor? Yoksa çok kişi birden bunun için çalışıyor veya piyasada çok uyguna (piyasayı bilmemesi sebebiyle) satış yapan kişilerden mi ticaret yapıldı?

Ne oluyor?

Kopya oldu mu olmadı bilmem ama şu oldu eminim: Bundan yaklaşık 1-2 hafta önceydi oyuna bir sürü 1 level hesaplarla giriş yapıp bankacıyla konuşup 3 level olup para ve item aktarıp oyundan çıkıyorlardı. Bu şekilde oyun parası kasıldı ve piyasaya sürüldü ve bunu Allah bilir kaç gün yaptılar. Yapanları ve kasa çarını desteğe ilettim ama iş işten geçti bu bir de yakalanabilir bir şeydi göze battı, peki göze batmayanlar? Yapacak hiçbir şey yok kaç yıllık oyun hile olmama gibi bir durum söz konusu değil kısaca
Lorkelorke
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Lorkelorke »

++++
Lorkelorke
İskele Babası
İskele Babası

DİKKAT EDİN YAYGINLAŞMAYA BAŞLADI !!!

Hala yapanlar var.
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Epey bir zamandır denk gelmemiştim, dün akşam saatlerinde holde bir arkadaşın daha bu açıktan muzdarip olduğunu öğrenmiş oldum. Alışveriş yaparken dikkatli olmakta fayda var demek istiyorum ama nereden bileceğiz ki karşımızdakinin açığı kullanıp kullanmadığını.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Lorkelorke
İskele Babası
İskele Babası

Dikkatli olun .

bu tip olaylarda hemen desteğe yazıp destek veriyorlar.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Ben her ticaret öncesi onaya basmadan önce bir ss alırım, hem kim olduğu hem de neler verildiği falan belli olsun ki desteğe atarken seri bir sonuç alabileyim.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Windowss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Parallax Phenomenon

Mesaj gönderen Windowss »

TOLGARDA yazdı: 17 Eyl 2024 11:12 Ben her ticaret öncesi onaya basmadan önce bir ss alırım, hem kim olduğu hem de neler verildiği falan belli olsun ki desteğe atarken seri bir sonuç alabileyim.
kesinlikle ticaret yaparken ekran görüntüsü ya da video kaydı alın
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Kullanıcı avatarı
Darkxfearless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Darkxfearless »

Ben, İKV Yönetimi'nin materyal kopyalanması ve çoğaltılması konusunda büyük bir başarı elde ettiğini düşünüyorum, ancak bu başarının kısa sürdüğüne inanıyorum.

Şuan ki süreçte oyun geri sarma gibi bir olayın olmasına şahit olmadım . Forumda veya Discord kanallarında hileyi yapan kişi veya yapılmış görsel videolarda şahit olmadım.

Fakat ;

Oyun içerisinde ne yazık ki yönetiminde önüne geçemediği bir hile var.

1- Alışveriş Hilesi
2- Alışveriş üzerinden para kopyalama

14 Gün önce 1M 25 - 27 ₺ tekabül ediyordu.

Şimdi ise 15 - 17₺ 'den M satan oyuncular var.

Bundan Sonra Ne Olacak ?

1- 15 20 Gün içerisinde oyun parası tamamen değersizleşecek.

2- Oyuncular itemleri , madenleri , tılsımları vs sadece reel para üzerinden satışını sağlayacak.
( Bunun nedeni ise şuanda herhangi bir mataryel kopyalaması olmaması )

3- Ben sunucudaki mevcut oyuncu sayısına göre oyun parasının x50 katı fazla olduğunu düşünüyorum. Örneğin şuan ki süreçte genel sunucudaki para 5T olması gerekirken şuanda 30 40T'lerde.

( Bunun Sebebi Para Hilesi Kesinlikle )

4- Oyun parasını eritebilecek oyun içerisinde seçenekler az ;
- Arz Lodos Bayrak
- Topkapıda satılan reçeteler & itemler.

Böyle giderse Karaköy sunucusu tamamen bir kobay sunucuya dönüşecek , yeni gelecek sunucu projesi öncesi oyunda oluşabilecek yeni ve eski tüm hileler karaköy sunucusunda fixlenmesi sağlanacak.
Gündüz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Gündüz »

Darkxfearless yazdı: 18 Eyl 2024 19:58 Ben, İKV Yönetimi'nin materyal kopyalanması ve çoğaltılması konusunda büyük bir başarı elde ettiğini düşünüyorum, ancak bu başarının kısa sürdüğüne inanıyorum.

Topkapıda dağıtılan meran mucevherlerinden haberin var mı adamlar bir sürü dağıttılar 2 dk içinde kaç kişi ban yedi . Orti bile kopya var dedi arkadaş hala yok diyor
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Darkxfearless yazdı: 18 Eyl 2024 19:584- Oyun parasını eritebilecek oyun içerisinde seçenekler az ;
- Arz Lodos Bayrak
- Topkapıda satılan reçeteler & itemler.
Buna kesinlikle katılıyorum oyunda böyle bir sorun var ve bunun için npc'lere para harcamayı gerektiren daha çok adım atılmalı.

Topkapı'daki tılsım reçeteleri evet olabilir ama arz lodos bayrağı alacak adam zaten son parasıyla almayacaktır o çok keyfi bir ürün. Bu, durumu daha da kötü hale getiriyor.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön