Karaköy Sunucusu Aşırı Birlik Beraberlik İçerir :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Re: Karaköy Sunucusu Aşırı Birlik Beraberlik İçerir :)

Mesaj gönderen IFonQzrail »

Tek sebebi açık bölge olması. İyi günler.

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
ikizler92
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ikizler92 »

Aslında en büyük problem açık bölge olmasından ziyade özel eşyaların bosslardan düşmesidir. Meteor bölgesi sivri ada ve yer altı eklentilerinde böyle bir uygulama yoktu. İnsanlar sizden açık bölge istedi grub bölgelerinden rahatsız olduğu için siz daha beterini getirdiniz. Koydunuz oraya 1 er tane boss ee ne oldu millet birbirine girdi tabi. Hadi önceden kopya felan vardı herkes bi şekil yolunu buldu ama şimdi mevzu patlak verdi. Yani ne vardı şu sistemi meteor-yer altı gibi sistemi yapsanız ne insanları bosslara mahkum ediyorsunuz anlamış değilim oyunun prime dönemleri o dönemlerdi inadına tersine gidiyorsunuz.

Böyle bir sistem getiriyorsunuz madem grub bölgesi temalı getirseydiniz ya kardeşim grub bölgelerinde
böyle sorunlar yaşanmıyordu. Oynamayı bilen kolu olan herkes hak ettiği gibi pastadan payını alıyordu.
Şimdi oynamayı bilmekte yetmiyor bir loncaya dahil olacan sonra diğer loncalarla sabahtan akşama kadar boss kavgasına tutuşucan. Adres istemelerle asıp kesmelerle bossları kaçırmalarıyla uğraşacan.
Kardeşim bakın artık bu oyunu 25 30 yaşın altında oynayan yok yani artık siz çalışan kesime hitap ediyorsunuz. Bu insanlar ortaokul lise çağında ki gibi bu stresle bu yaşta uğraşmaz. Ben işten yorgun argın gelip boss kavgasına mı tutuşucam çoluk çocuk tayfasıyla ? Tabi ki hayır ne yaptım bıraktım sunucuyu hemde 2050 buz hasarlı büyücüm olmasına rağmen çünkü ileri gidemeyeceğimi anladım

Tekrar söylüyorum bu sistem tutmaz bunca zaman şikayetler kısıtlı kaldıysa sebebi kopya ile herkesin bir yere gelmesiydi. Eğer düzeltmezseniz çok değil 1 2 aya anca bu 3 4 tane lonca kalır kendiniz çalar kendiniz oynarsınız
Kullanıcı avatarı
tugcmert12
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen tugcmert12 »

Mad z kadar şu oyunda boş bir lonca kendisi düne kadar masivaya yalvaran er meydanlarında magazini çarlarina sokan hayatını ikv gibi boş bir oyunla geçiren 4 tane aptal buradaki loncalarin hepsi 3.4 sene önceye kadar birbirini yalayan tiplerdi Bi boss için düşman oldular ...
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen maxwell1337 »

Parlementxx yazdı: 14 Eyl 2024 10:57 Rekabetten bu kadar şikayetçiyseniz, gidin Sims yada Rdr falan oynayın MMORPG`nin doğası budur.Çoğu bu tarz oyunda belirli bir bölgeyi hakimiyeti altına alan klan veya loncanın diğer tüm oyunculardan vergi kestiğinide hatırlatırım.
ikvdeki rekabet sistemi tamamen çirkeflik üzerine , herhalde sistem kim daha çok çirkeflik rezillik yapacak fanatik usta patlatacak onu ölçüyor :')
mmorpg'lerde rekabet sistemi güç üzerine kurulur kimin hasarı fazlaysa eşyası iyiyse daha zenginse rekabeti kazanır ama ikv'de kesinlikle öyle bir durum yok , alaska çatal asalı biri oyunun en yüksek eşyası full halley dizili adamı slot ya da boss rekabetinde yenebilir mesela , ya da 50 lv karaköye yeni girmiş savaşçı nara atarak rekabeti kazanabilir

ikv'de rekabet kim discord'da seste daha çok daha hızlı şekilde küfür edebilecek , kimin boss kaçırıp banlatmayı göze alabilecek fazla karakteri var onun üzerine kurulu :')
Kullanıcı avatarı
xstreetglowx06
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xstreetglowx06 »

Abicim sen ne anlatıyorsun ?
Bizim karakterlerimize adam sokmaya ihtiyacımız var mı sence?
Herkes gibi bizde oyunu sıfırdan oynamanın heyecanını tadını çıkarmak gayesiyle başladık taa ki Karaköy sunucusunda sizin gibi kendini oyuncu sanan vasıfsız 3 4 loncanın kalabalık hallerine güvenip sunucuyu sahiplenme içerisine girdiklerini sezdik ve bu sunucuda kesinlikle barış içerisinde bir şey olmayacağı kanaatine vardık iş işten geçti kimse ağlamasın bu sunucu ne teşkilata ne kuklacıya ne başka bir sunucuya benzemeyecek izleyip göreceğiz...
tugcmert12 yazdı: 14 Eyl 2024 15:15 Mad z kadar şu oyunda boş bir lonca kendisi düne kadar masivaya yalvaran er meydanlarında magazini çarlarina sokan hayatını ikv gibi boş bir oyunla geçiren 4 tane aptal buradaki loncalarin hepsi 3.4 sene önceye kadar birbirini yalayan tiplerdi Bi boss için düşman oldular ...
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Darkxfearless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Darkxfearless »

Tarafsız bir oyuncu olarak , oyunda rekabetin olmasını savunmaktayım. Fakat mevcut oyundaki rekabet sistemini dengede tutacak bir takım kurallar olmalı.

Yeni sunucu projesi gelmeden önce , İKV Yönetim Ekibinin oluşabilecek senaryoları önceden belirleyip hızlı aksiyonlar alması gerekirdi.

Şuanki süreçte baktığımızda ;

1- BOSS Kaçıran & Sabote eden birinin moderasyona tabi tutulması en az 3 hafta sürüyor.

2- Güçlü olarak bahsedilen X loncalar Çemberlitaş bölgesinde boss kaçırmak için savaşçı karakterleri kasıyorlar

3- Moderasyon cezaları kesinlikle caydırıcı değil. Kesinlikle bu cezalar haftalık & aylık olmamalı.

4- En büyük sorun oyunun açık bölge olması. Son zamanların en yüksek online oyuncu sayısına ulaşılmış sunucuda , açık bölgede 12 milyon canı olan bir BOSS var. 1 tane 49 level Karaköy’e giren bir savaşçı ile Hakire rahatça ambargo koyabiliyorsunuz.

5- Yönetim ekibine yeni alımlar Referans sistemi ile olması.

O kadar gereksiz sadece oyunu beta döneminden oynadığı için yönetime dahil olmuş , akabinde İKV ve Yönetime zarar vermiş bir çok örnekler yaşandı.

Bir çok MMORPG oyununda yönetici alımları , farklı yetenek ve faktörlere dayalı alınıyor,
Bizim oyunumuzda ise Referans ve STATİK İP yeterli oluyor.

Bu oyunda normal bir insan bulma dropları sıfırın altında , olanlar ise köreltiyor.

Karaköy sunucusu bir zombi adasına dönüşmüş. İçerisindeki virüsü temizleyecek basit ama yapılmayan şeyler var.
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Sufizm »

Çok basit, o 3 loncaya karşı da diğer geride kalan loncalar kesim yaptırmayacak. Paşası da ayanı da doğal olarak kesmeyecek. Ayrıca ikv gayet basit oyun. Hastalıklı tipler oyunda güçlü olmasının sebebi hayatının gayesiz olması ve oyuna ciddi real para yatırması. Real hayatta basit olan kişilik bozuklukluğu taşıyanlar sanal hayatta güç ararlar. Onun için elinden bir slot veya boss alındığında çılgına döner. Real hayatta silik tipler oyun varlığında kişilik kazanmak ister. Paşa, Madz, meclis ve Ready or not bunlarla doludur. Kendi adlarına üzgünüm bitik gelişmeyen bir oyun. Maksimum 6 veya 1 yıl sonra bomboş sunucu olucak.
Kullanıcı avatarı
adimihatirla
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen adimihatirla »

şuanda bireysel oyuncu olarak ikv oynamak demek, şu parlement isimli eleman gibi 30 iq'lu maymuncuklara prim yaptırmak demektir. 10 gündür girmiyorum forumu takibe devam şimdilik...
Karaköy bölgesinin yapısı gereği maalesef hiçbir şekilde eğlencesi yok. Çemberlitaş mesela aşırı zevkliydi solo oyuncu olmama rağmen discord üzerinden yeni insanlarla tanışıp, keyifli bir şekilde boss kesebiliyorduk. (oyundan atmalar haricinde.) çok zevkli oluyordu konuşarak, talimatlaşarak boss kesmek v.s.
ama bu karaköy bölgesi maalesef ki tam olarak bu maymunların prim yapmasına müsait bir bölge. Ben kendilerinin de eğlendiğini zevk aldıklarını düşünmüyorum sırf işsiz maymunlar oldukları için bağımlı gibi oynamaya devam ediyorlar :D

bi de buraya gelmiş ''MMORPG YOPOSONDO BO VOR ROKOBOT HOHOHOH'' yazıyor beyin yoksunu :D
çok çok ikv oynamak istersem beyaz köşk'te oynarım kafa rahat.
Kullanıcı avatarı
ApolloBrown
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ApolloBrown »

Oyun benim için finale gelmiş durumda. Bir şekilde Karaköy bölgesine girdim. Para kasayım desen fanatiklerde aklını yersin 5 slotla tüm sunucu yetinmeye çalışıyor. Milis keserek nereye kadar ki orası bile çoğu zaman dolu.

Boss kesmekten bahsetmiyorum bile. Bir arkadaşın dediği gibi bir loncaya gireceksin, sonra loncalar arası kavgaya küfüre dayanacaksın da ohoo...

Evet hepimiz açık bölge istedik ama açık bölge bossundan item atsın demedik. Grup bölgesi bile buna göre daha mantıklı bir sistemdi. Bu kadar insanın çip barut ipek ihtiyacı birer boss üzerinden nasıl karşılanacak hiç hesap edilmiyor mu?

Öyle sanıyorum ki artık oyunda benim için yapacak bir şey kalmadı. Benim gibi orta halli, solo takılan birisi için oyun bitmiş sayılır. Son 4 gündür izindeydim ve hep boş boş takıldım. Arada görevi olanlara yardım ettim. Muhtemelen bir süre sonra hiç girmem.
Kullanıcı avatarı
tugcmert12
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen tugcmert12 »

xstreetglowx06 yazdı: 14 Eyl 2024 19:03 Abicim sen ne anlatıyorsun ?
Bizim karakterlerimize adam sokmaya ihtiyacımız var mı sence?
Herkes gibi bizde oyunu sıfırdan oynamanın heyecanını tadını çıkarmak gayesiyle başladık taa ki Karaköy sunucusunda sizin gibi kendini oyuncu sanan vasıfsız 3 4 loncanın kalabalık hallerine güvenip sunucuyu sahiplenme içerisine girdiklerini sezdik ve bu sunucuda kesinlikle barış içerisinde bir şey olmayacağı kanaatine vardık iş işten geçti kimse ağlamasın bu sunucu ne teşkilata ne kuklacıya ne başka bir sunucuya benzemeyecek izleyip göreceğiz...
tugcmert12 yazdı: 14 Eyl 2024 15:15 Mad z kadar şu oyunda boş bir lonca kendisi düne kadar masivaya yalvaran er meydanlarında magazini çarlarina sokan hayatını ikv gibi boş bir oyunla geçiren 4 tane aptal buradaki loncalarin hepsi 3.4 sene önceye kadar birbirini yalayan tiplerdi Bi boss için düşman oldular ...
Neden klana geçmeye korkuyorsun 4 kişi aldınız alayiniza oyunu bıraktırdık başta gulfinaz adlı oyuncunuza erken öten horozun kafası kesilir.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön