Karaköy sunucusu bu tip oluşumlar yüzünden çok yakın zamanda fazlasıyla kan kaybetmeye başlayacak. Yönetimin bir an önce el atması gereken bir durum kendini Mafya sanan loncalara ağır yaptırımlar uygulamak. Birçok oyuncu bu loncalar yüzünden boss kesemiyor
fotoda bi tane bireysel kendi halinde oyuncu yok , oyunun psikopatı haline gelmiş 3- 4 tane lonca ve üyeleri durmadan oyunda kedi köpek gibi birbirini yiyor
Loncalar istedikleri bölgelere ambargo koyabiliyorlar. İşin garibi biriyle iyi anlaşalım desen düşmanları tarafından mimleniyorsun. Sıkmaya başladı iyice bu durum. Tangriss te kasayım diyorsun büyük bir lonca 12 saati kapatmış. Benden sonra şu var ondan sonra bu var falan filan
katılıyorum bu mayfacılık işleri oyundan öyle böyle soğutmuyor. E.ö de yunanistan diye bir lonca, burda madz vs.. hergün soruyorum onca normal insanın bedduasını alıp nasıl bişey olmadan hayatlarına devam ediyorlar. Çıkar birgün elbet.. Acil önlem ve yaptırım bekliyorum yönetimden..
Neyin önlemi? Neyin yaptırımı hocam.Kusura bakmada orda 150 tane adam birbiriyle rekabet halindeyken,birbirini yerken hesaplarını ban cezası uğruna feda ederken rahat rahat hakir mi keseceksiniz bırakın şu kafayı artık
jogobonito yazdı: ↑14 Eyl 2024 02:29
katılıyorum bu mayfacılık işleri oyundan öyle böyle soğutmuyor. E.ö de yunanistan diye bir lonca, burda madz vs.. hergün soruyorum onca normal insanın bedduasını alıp nasıl bişey olmadan hayatlarına devam ediyorlar. Çıkar birgün elbet.. Acil önlem ve yaptırım bekliyorum yönetimden..
Rekabetten bu kadar şikayetçiyseniz, gidin Sims yada Rdr falan oynayın MMORPG`nin doğası budur.Çoğu bu tarz oyunda belirli bir bölgeyi hakimiyeti altına alan klan veya loncanın diğer tüm oyunculardan vergi kestiğinide hatırlatırım.
Parlementxx yazdı: ↑14 Eyl 2024 10:57
Rekabetten bu kadar şikayetçiyseniz, gidin Sims yada Rdr falan oynayın MMORPG`nin doğası budur.Çoğu bu tarz oyunda belirli bir bölgeyi hakimiyeti altına alan klan veya loncanın diğer tüm oyunculardan vergi kestiğinide hatırlatırım.
Hangi mmorpg'de var böyle bir ortam örnek verir misin? Tutturmuşsunuz MMORPG'nin doğasında bu vardır diye. Başka mmorpg oynamadığına da adım gibi eminim.
Hangi mmorpg'de var böyle bir ortam örnek verir misin? Tutturmuşsunuz MMORPG'nin doğasında bu vardır diye. Başka mmorpg oynamadığına da adım gibi eminim.
Bdo-New world-Albion Online hatta bu tarz oyunların geliştiricileri rekabeti tetiklemek için ellerinden gelen herşeyi yapar.
Bdo-New world-Albion Online hatta bu tarz oyunların geliştiricileri rekabeti tetiklemek için ellerinden gelen herşeyi yapar.
MMORPG oyunlarında rekabet ortamı yaratılması ve bu ortamın saygı çerçevesi içerisinde sürdürülmesi her zaman kolay olmuyor . Ancak, her MMORPG oyununda oyuncuların oyun içindeki dengeyi ve diğer oyuncuların oynayış sistemini engelleyen faktörlerin önüne geçmek amacıyla bir YÖNETİM EKİBİ ve OYUN KURALLARI ı bulunur.
Ne yazık ki, İstanbul Kıyamet Vakti oyununda mevcut oyuncu sayısına kıyasla yönetim ekibinin ve kuralların yetersiz kaldığını düşünüyorum .