Karaköy Sunucusu Aşırı Birlik Beraberlik İçerir :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Darkxfearless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Karaköy Sunucusu Aşırı Birlik Beraberlik İçerir :)

Mesaj gönderen Darkxfearless »

Tarih 13.09.2024 Karaköy Sunucusu

Fotoğrafta adres isteme , tehdit mesajları , kan davası , adam öldürme ... ne ararsan var ':)

Hangi lonca hangi loncaya düşman ya da ittifak kestiremiyorum

Resim
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: Karaköy Sunucusu Aşırı Birlik Beraberlik İçerir :)

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Karaköy sunucusu bu tip oluşumlar yüzünden çok yakın zamanda fazlasıyla kan kaybetmeye başlayacak. Yönetimin bir an önce el atması gereken bir durum kendini Mafya sanan loncalara ağır yaptırımlar uygulamak. Birçok oyuncu bu loncalar yüzünden boss kesemiyor

Bende dün akşama ait bir ekran görüntüsü almıştım

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen maxwell1337 »

Darkxfearless yazdı: 13 Eyl 2024 22:45 Tarih 13.09.2024 Karaköy Sunucusu
Resim

fotoda bi tane bireysel kendi halinde oyuncu yok , oyunun psikopatı haline gelmiş 3- 4 tane lonca ve üyeleri durmadan oyunda kedi köpek gibi birbirini yiyor
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Tantuni

Mesaj gönderen yeCs »

Loncalar istedikleri bölgelere ambargo koyabiliyorlar. İşin garibi biriyle iyi anlaşalım desen düşmanları tarafından mimleniyorsun. Sıkmaya başladı iyice bu durum. Tangriss te kasayım diyorsun büyük bir lonca 12 saati kapatmış. Benden sonra şu var ondan sonra bu var falan filan
Resim
Kullanıcı avatarı
jogobonito
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen jogobonito »

katılıyorum bu mayfacılık işleri oyundan öyle böyle soğutmuyor. E.ö de yunanistan diye bir lonca, burda madz vs.. hergün soruyorum onca normal insanın bedduasını alıp nasıl bişey olmadan hayatlarına devam ediyorlar. Çıkar birgün elbet.. Acil önlem ve yaptırım bekliyorum yönetimden..
Kullanıcı avatarı
xstreetglowx06
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen xstreetglowx06 »

Neyin önlemi? Neyin yaptırımı hocam.Kusura bakmada orda 150 tane adam birbiriyle rekabet halindeyken,birbirini yerken hesaplarını ban cezası uğruna feda ederken rahat rahat hakir mi keseceksiniz bırakın şu kafayı artık
jogobonito yazdı: 14 Eyl 2024 02:29 katılıyorum bu mayfacılık işleri oyundan öyle böyle soğutmuyor. E.ö de yunanistan diye bir lonca, burda madz vs.. hergün soruyorum onca normal insanın bedduasını alıp nasıl bişey olmadan hayatlarına devam ediyorlar. Çıkar birgün elbet.. Acil önlem ve yaptırım bekliyorum yönetimden..
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Rekabetten bu kadar şikayetçiyseniz, gidin Sims yada Rdr falan oynayın MMORPG`nin doğası budur.Çoğu bu tarz oyunda belirli bir bölgeyi hakimiyeti altına alan klan veya loncanın diğer tüm oyunculardan vergi kestiğinide hatırlatırım.
Resim
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Tantuni

Mesaj gönderen yeCs »

Parlementxx yazdı: 14 Eyl 2024 10:57 Rekabetten bu kadar şikayetçiyseniz, gidin Sims yada Rdr falan oynayın MMORPG`nin doğası budur.Çoğu bu tarz oyunda belirli bir bölgeyi hakimiyeti altına alan klan veya loncanın diğer tüm oyunculardan vergi kestiğinide hatırlatırım.
Hangi mmorpg'de var böyle bir ortam örnek verir misin? Tutturmuşsunuz MMORPG'nin doğasında bu vardır diye. Başka mmorpg oynamadığına da adım gibi eminim.
Resim
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

yeCs yazdı: 14 Eyl 2024 11:32
Parlementxx yazdı: 14 Eyl 2024 10:57 Rekabetten bu kadar şikayetçiyseniz, gidin Sims yada Rdr falan oynayın MMORPG`nin doğası budur.Çoğu bu tarz oyunda belirli bir bölgeyi hakimiyeti altına alan klan veya loncanın diğer tüm oyunculardan vergi kestiğinide hatırlatırım.
Hangi mmorpg'de var böyle bir ortam örnek verir misin? Tutturmuşsunuz MMORPG'nin doğasında bu vardır diye. Başka mmorpg oynamadığına da adım gibi eminim.

Bdo-New world-Albion Online hatta bu tarz oyunların geliştiricileri rekabeti tetiklemek için ellerinden gelen herşeyi yapar.
Resim
Kullanıcı avatarı
Darkxfearless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Darkxfearless »

Parlementxx yazdı: 14 Eyl 2024 11:56
yeCs yazdı: 14 Eyl 2024 11:32

Bdo-New world-Albion Online hatta bu tarz oyunların geliştiricileri rekabeti tetiklemek için ellerinden gelen herşeyi yapar.

MMORPG oyunlarında rekabet ortamı yaratılması ve bu ortamın saygı çerçevesi içerisinde sürdürülmesi her zaman kolay olmuyor . Ancak, her MMORPG oyununda oyuncuların oyun içindeki dengeyi ve diğer oyuncuların oynayış sistemini engelleyen faktörlerin önüne geçmek amacıyla bir YÖNETİM EKİBİ ve OYUN KURALLARI ı bulunur.

Ne yazık ki, İstanbul Kıyamet Vakti oyununda mevcut oyuncu sayısına kıyasla yönetim ekibinin ve kuralların yetersiz kaldığını düşünüyorum .

“Genel Etkileşim” sayfasına dön