Salgı ve Peptit?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Tantuni

Salgı ve Peptit?

Mesaj gönderen yeCs »

Salgı ve peptit'in holde örümcek ve akreplerden düştüğüne emin miyiz? Bugün tam 9 saat aralıksız holde gezindim 2000 büyü hasar ile aralıksız akrep ve örümcek kestim. Çanta doldur boşalt yaparak 11 m para kastım. Ancak 1 tane bile ne peptit ne salgı düşürebildim. Olayın şans ile alakası olduğunu düşünmüyorum.

Bazen karakter buga giriyor sanırım. Çık gir yapsan bile bazen karaktere asla item düşmüyor. Bunu karaköy'de üst çavuşta kasarken de görüyorum. Orada yaklaşık 40 adet fareyi toplu şekilde kesiyorum. Tank ve y2 ile kesim yaparken, y2'ye hs verip gruptan çıkıyorum. Tank ile sadece 1 slotu çekerken 52 lvl bir fareye nara atıyorum slot üzerime gelsin diye.

39 tanesini büyü ile 1 tanesini tank ile kesmiş oluyorum her defasında. 39 fareden hiç bir sarı item atmazken tank ile nara attığım farelerden babil bero takı vs düşüyor.

Gerçekten bu olay şansla açıklanabilir mi? Drop oranları neye göre belirleniyor?
Resim
Paprikas
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Salgı ve Peptit?

Mesaj gönderen Paprikas »

Yandaşçılığa göre belirleniyor. Bir kesim kimseler habire madenin içinde yüzüyor nereye el dokunsa madeni alıyor. Bu işi bende çözemedim
Kullanıcı avatarı
ikizler92
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ikizler92 »

öncelikle şunu söylemeliyim ben hol çıktığı günden beri yani yaklaşık 12 sene öncesinden felan bahsediyorum defalarca salgı kasıp satarak para kastım bu 12 yıllık süre zarfında.
Karaköy sunucusu açıldıktan sonra da salgı kasıp karakterimi full karamuk yaptım
herşey gayet normal gidiyordu günde yaklaşık 6-8 saat kasarak 3 salgı düşürebiliyordum 2000 hs
ve seri kesim ile. Ancak son 10 gündür ne olduysa günde 3 salgı düşüren ben 3 günde 1 tane felan düşmeye başladı bakın yanlıs duymadınız günde 3 salgıdan 3 günde 1 e düştü bu

Kesinlikle oyun yetkılılerı bu salgı dropu ile oynamışlar ben 12 seneden beri kasan biri olarak buna kesin ve kesin eminim bu şans felan degıl şans 1 olur 2 olur matematik kanunları diye bir şey var 12 senedir tanıdıgım bıldıgım salgı düşme ihtimali son 10 gündür yok
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen maxwell1337 »

ikizler92 yazdı: 07 Eyl 2024 02:22
Karaköy sunucusu açıldıktan sonra da salgı kasıp karakterimi full karamuk yaptım
herşey gayet normal gidiyordu günde yaklaşık 6-8 saat kasarak 3 salgı düşürebiliyordum 2000 hs

o değilde 8 saatte 3 salgı aldım iyiydi demişsin , 8 saatte 3 salgı size normal mi geliyor az mı 8 saat ? şuan 8 saat insanın 1 günlük çalışma mesai süresi , sadece 3 salgıysa boşa geçen 8 saat yazık 8 saate , gerçi şaşırılacak birşey değil ikv oyuncularının zaman kavramı yok bir boss başında pervasızca saatlerce sıra bekleyebiliyorlar :')
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Çok acayip bir şans sistemi var holde saatlerce oynadığım zaman hiç düşüremedim hol görevlerini yaparken rastgele 2 tane salgı düşürdüm :)
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
ikizler92
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ikizler92 »

maxwell1337 yazdı: 07 Eyl 2024 04:39
ikizler92 yazdı: 07 Eyl 2024 02:22

o değilde 8 saatte 3 salgı aldım iyiydi demişsin , 8 saatte 3 salgı size normal mi geliyor az mı 8 saat ? şuan 8 saat insanın 1 günlük çalışma mesai süresi , sadece 3 salgıysa boşa geçen 8 saat yazık 8 saate , gerçi şaşırılacak birşey değil ikv oyuncularının zaman kavramı yok bir boss başında pervasızca saatlerce sıra bekleyebiliyorlar :')
çalışmadığım işsiz kaldığım bir dönemdi. Hayatım boyunca 8 saat ıkv de salgı kasmaya çalışmadım
Kullanıcı avatarı
Galette
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ottoman Nobility

Mesaj gönderen Galette »

Tek bildiğim oyun bu emeği hak etmiyor
FERASET
zahH
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Cankurtarann »

droplar cidden sıkıntılı, özellikle önünde sonunda herkesin karaköy bankada oturacağı ya da eminönündeki çarlara geçip klan savaşlarını maksimum oyun deneyiminde yaşacağı bir oyunda yeniden çarları dizmenin süresinin bu kadar zorlaştırılması özellikle toplayıcı ve torba kasıcı oyuncular için olumlu değil. hala bana emek savunuculuğu yapmayın zaten hepimizin keyif almasının ortak noktası hala sıfırdan bir şeyler kasmamız ama bu kadar zor olmamalı sayın ihtiyarlar meclisi.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön