Salgı ve peptit'in holde örümcek ve akreplerden düştüğüne emin miyiz? Bugün tam 9 saat aralıksız holde gezindim 2000 büyü hasar ile aralıksız akrep ve örümcek kestim. Çanta doldur boşalt yaparak 11 m para kastım. Ancak 1 tane bile ne peptit ne salgı düşürebildim. Olayın şans ile alakası olduğunu düşünmüyorum.
Bazen karakter buga giriyor sanırım. Çık gir yapsan bile bazen karaktere asla item düşmüyor. Bunu karaköy'de üst çavuşta kasarken de görüyorum. Orada yaklaşık 40 adet fareyi toplu şekilde kesiyorum. Tank ve y2 ile kesim yaparken, y2'ye hs verip gruptan çıkıyorum. Tank ile sadece 1 slotu çekerken 52 lvl bir fareye nara atıyorum slot üzerime gelsin diye.
39 tanesini büyü ile 1 tanesini tank ile kesmiş oluyorum her defasında. 39 fareden hiç bir sarı item atmazken tank ile nara attığım farelerden babil bero takı vs düşüyor.
Gerçekten bu olay şansla açıklanabilir mi? Drop oranları neye göre belirleniyor?
Salgı ve Peptit?
Re: Salgı ve Peptit?
Yandaşçılığa göre belirleniyor. Bir kesim kimseler habire madenin içinde yüzüyor nereye el dokunsa madeni alıyor. Bu işi bende çözemedim
öncelikle şunu söylemeliyim ben hol çıktığı günden beri yani yaklaşık 12 sene öncesinden felan bahsediyorum defalarca salgı kasıp satarak para kastım bu 12 yıllık süre zarfında.
Karaköy sunucusu açıldıktan sonra da salgı kasıp karakterimi full karamuk yaptım
herşey gayet normal gidiyordu günde yaklaşık 6-8 saat kasarak 3 salgı düşürebiliyordum 2000 hs
ve seri kesim ile. Ancak son 10 gündür ne olduysa günde 3 salgı düşüren ben 3 günde 1 tane felan düşmeye başladı bakın yanlıs duymadınız günde 3 salgıdan 3 günde 1 e düştü bu
Kesinlikle oyun yetkılılerı bu salgı dropu ile oynamışlar ben 12 seneden beri kasan biri olarak buna kesin ve kesin eminim bu şans felan degıl şans 1 olur 2 olur matematik kanunları diye bir şey var 12 senedir tanıdıgım bıldıgım salgı düşme ihtimali son 10 gündür yok
Karaköy sunucusu açıldıktan sonra da salgı kasıp karakterimi full karamuk yaptım
herşey gayet normal gidiyordu günde yaklaşık 6-8 saat kasarak 3 salgı düşürebiliyordum 2000 hs
ve seri kesim ile. Ancak son 10 gündür ne olduysa günde 3 salgı düşüren ben 3 günde 1 tane felan düşmeye başladı bakın yanlıs duymadınız günde 3 salgıdan 3 günde 1 e düştü bu
Kesinlikle oyun yetkılılerı bu salgı dropu ile oynamışlar ben 12 seneden beri kasan biri olarak buna kesin ve kesin eminim bu şans felan degıl şans 1 olur 2 olur matematik kanunları diye bir şey var 12 senedir tanıdıgım bıldıgım salgı düşme ihtimali son 10 gündür yok
- maxwell1337
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Karaköy
o değilde 8 saatte 3 salgı aldım iyiydi demişsin , 8 saatte 3 salgı size normal mi geliyor az mı 8 saat ? şuan 8 saat insanın 1 günlük çalışma mesai süresi , sadece 3 salgıysa boşa geçen 8 saat yazık 8 saate , gerçi şaşırılacak birşey değil ikv oyuncularının zaman kavramı yok bir boss başında pervasızca saatlerce sıra bekleyebiliyorlar
Çok acayip bir şans sistemi var holde saatlerce oynadığım zaman hiç düşüremedim hol görevlerini yaparken rastgele 2 tane salgı düşürdüm 
çalışmadığım işsiz kaldığım bir dönemdi. Hayatım boyunca 8 saat ıkv de salgı kasmaya çalışmadımmaxwell1337 yazdı: ↑07 Eyl 2024 04:39o değilde 8 saatte 3 salgı aldım iyiydi demişsin , 8 saatte 3 salgı size normal mi geliyor az mı 8 saat ? şuan 8 saat insanın 1 günlük çalışma mesai süresi , sadece 3 salgıysa boşa geçen 8 saat yazık 8 saate , gerçi şaşırılacak birşey değil ikv oyuncularının zaman kavramı yok bir boss başında pervasızca saatlerce sıra bekleyebiliyorlar![]()
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
droplar cidden sıkıntılı, özellikle önünde sonunda herkesin karaköy bankada oturacağı ya da eminönündeki çarlara geçip klan savaşlarını maksimum oyun deneyiminde yaşacağı bir oyunda yeniden çarları dizmenin süresinin bu kadar zorlaştırılması özellikle toplayıcı ve torba kasıcı oyuncular için olumlu değil. hala bana emek savunuculuğu yapmayın zaten hepimizin keyif almasının ortak noktası hala sıfırdan bir şeyler kasmamız ama bu kadar zor olmamalı sayın ihtiyarlar meclisi.