Ucu acik bir soylem yok burada, temel turkce bilgisine sahip herkes anlar. Anlatim bozuklugu yok.ReaListGangsta yazdı: ↑23 Ağu 2024 14:12Evet adam Turkce KonusuyorAma turkcenin ucu acik bir dil oldugunu bilmen lazim
Ayrica ikv Gibi bir oyunun her an hersey olabilicegi kanaatindeyim. Daha bundan 2018 den once kopya denen seyin oldugunu bilmiyordun
![]()
Gm Borgianin Bolgeden Soyledikleri ..
-
- İskele Babası
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Eski Yeni
Re: Gm Borgianin Bolgeden Soyledikleri ..
- istanbulunsesi
- FareAdam Düşmanı
Forumdaki konuların/cevapların ve destek bölümündeki konuların yarısı okuduğunu anlamayan mesajlarla dolu hocam. O yüzden fazla şey etmemek lazımumutirakerrr yazdı: ↑23 Ağu 2024 14:55Ucu acik bir soylem yok burada, temel turkce bilgisine sahip herkes anlar. Anlatim bozuklugu yok.ReaListGangsta yazdı: ↑23 Ağu 2024 14:12Evet adam Turkce KonusuyorAma turkcenin ucu acik bir dil oldugunu bilmen lazim
Ayrica ikv Gibi bir oyunun her an hersey olabilicegi kanaatindeyim. Daha bundan 2018 den once kopya denen seyin oldugunu bilmiyordun
![]()
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Senin kafa oyuna çok mesai harcıyor gördüğüm kadarıyla. Bi kaç gün ara vermek iyi gelecektir.ReaListGangsta yazdı: ↑23 Ağu 2024 14:12Evet adam Turkce KonusuyorAma turkcenin ucu acik bir dil oldugunu bilmen lazim
![]()
- ReaListGangsta
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Emin olabilirsin senin kadar oyuna kafa yormuyorum .. oyun da gecirdigim maximum 1 saat .. Sen anlatilmak istenen seyleri anlamicak kadar gunumuz yurttaslarimiz gibi bir seyi olumune savunan zihniyete sahip gibisin onun icin fazla cabalamayarak anlamak istemedigin kanattindeyim .. O yazinin oncesinne ne konusuldugu hakkinda en ufak bilgi sahibi degilsin ? neyin cabasi buturkoxHAMSTER yazdı: ↑23 Ağu 2024 15:03Senin kafa oyuna çok mesai harcıyor gördüğüm kadarıyla. Bi kaç gün ara vermek iyi gelecektir.ReaListGangsta yazdı: ↑23 Ağu 2024 14:12Evet adam Turkce KonusuyorAma turkcenin ucu acik bir dil oldugunu bilmen lazim
![]()
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Ofansif yaklaştığım için aynı dilde karşılık vermeni anlıyorum.ReaListGangsta yazdı: ↑23 Ağu 2024 15:15 Emin olabilirsin senin kadar oyuna kafa yormuyorum .. oyun da gecirdigim maximum 1 saat .. Sen anlatilmak istenen seyleri anlamicak kadar gunumuz yurttaslarimiz gibi bir seyi olumune savunan zihniyete sahip gibisin onun icin fazla cabalamayarak anlamak istemedigin kanattindeyim .. O yazinin oncesinne ne konusuldugu hakkinda en ufak bilgi sahibi degilsin ? neyin cabasi bu
Bana ölümüne savunan demeni önyargıya bağlıyorum. Keza forumda denk gelme fırsatın olduysa oyun yönetimindeki eksik ve aksaklıkları en çok eleştiren hesaplardan biriyim. Fakat konu Borgia'nın söylediklerini yanlış anlamış olman.
Oyunda yeni sunucu açılmasının sebebi zaten diğer sunucuların PVP sunucuya dönerek oyunun temel yaklaşımından uzaklaşmış olmasıydı. Dolayısıyla yönetimin şu anki genel stratejisi oyundaki eski sunucuları sırayla kapatarak yeni sunucular açarak, bu sunuculardan BAĞIMSIZ ve ETKİLEŞİMİN OLMADIĞI yeni sunucular oluşturmak.
Burada Borgia'nın sözlerinin arkasındaki bağlamı da düşündüğünde Karaköy ile mevcut sunucular arasında aktarım yapılabileceğinden değil, şu an gündemde olan ve Kuklacı sunucusu yerine açılacak olan YENİ SUNUCU'nun Karaköy sunucusu ile aktarıma açık olacağı.
Yeni sunucular arasında kopya olmadığı sürece de aktarımın yapılabilecek olması sunucu yoğunluğu açısından oldukça faydalı olur.
Bunlar dışında yönetimin genel stratejisi kendi içerisinde tutarlı olsa da son 1 ayda yaşadığımız sorunlar ve iletişim problemi benim adıma tüm iyi adımların ötesine geçmekte.
- maxwell1337
- Sahaf Yardımcısı
zaten 2.sunucu duyurusu yapıldığı an söyledik , açık bırakmama ihtimalleri yok , ilk etapta orada madenler bosslar bomboş olacak KK'nin yarısı boş madenlerden bosslardan faydalanmak için oraya geçecektir , her geçiş 5 bin akçeden yönetim için güzel bir gelir kapısı
maxwell1337 yazdı: ↑13 Ağu 2024 15:47 her geçiş 5k akçe zaten yönetim fena para kazanırşöyle bir düşününce transferleri açık bırakmama ihtimalleri yok , üstelik sadece 1 kez de değil , muhtemelen oyuncular iki sunucu arasında git gel yaparlar sürekli 5k akçe
![]()
- maxwell1337
- Sahaf Yardımcısı
yeni sunucu pratik olarak ch2 gibi kullanılacak , KK - ch1 / yeni sunucu - ch2 gibi yani kanal sistemi , ama diğer oyunlarda ch1-ch2 kanallar arası 5 saniye içinde kolayca geçiş yapabiliyorken burada 1 gün beklemeniz gerecek ve tabii biraz da masraflı 
- deveng
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Karaköy Loncası
Arkadaşlar sunucu aktarımları sadece yeni sunucular arası olacaktır
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- GoDIsNoWHeRe
- İskele Babası
yeni sunucunun 49 seviye olma ihtimali zaten 0. yapabilecekleri tek sey siginak , migrat ve cemberlitas slotlarindan gelecek tecrübe puanini 1 yapmak, bu kadar basit. her sunucuyu etkilese ne olacak anlamiyorumFurkaaaaann yazdı: ↑24 Ağu 2024 00:26Yeni sunucular arası aktarım olacaksa 49 level olayı için umutlanmamak lazım. Üzücü.