Gm Borgianin Bolgeden Soyledikleri ..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
umutirakerrr
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Re: Gm Borgianin Bolgeden Soyledikleri ..

Mesaj gönderen umutirakerrr »

ReaListGangsta yazdı: 23 Ağu 2024 14:12
turkoxHAMSTER yazdı: 23 Ağu 2024 13:05 Adam Türkçe konuşmuş halbuki.
Evet adam Turkce Konusuyor :) Ama turkcenin ucu acik bir dil oldugunu bilmen lazim :) Ayrica ikv Gibi bir oyunun her an hersey olabilicegi kanaatindeyim. Daha bundan 2018 den once kopya denen seyin oldugunu bilmiyordun :)
Ucu acik bir soylem yok burada, temel turkce bilgisine sahip herkes anlar. Anlatim bozuklugu yok.
Kullanıcı avatarı
istanbulunsesi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen istanbulunsesi »

umutirakerrr yazdı: 23 Ağu 2024 14:55
Evet adam Turkce Konusuyor :) Ama turkcenin ucu acik bir dil oldugunu bilmen lazim :) Ayrica ikv Gibi bir oyunun her an hersey olabilicegi kanaatindeyim. Daha bundan 2018 den once kopya denen seyin oldugunu bilmiyordun :)
Ucu acik bir soylem yok burada, temel turkce bilgisine sahip herkes anlar. Anlatim bozuklugu yok.
Forumdaki konuların/cevapların ve destek bölümündeki konuların yarısı okuduğunu anlamayan mesajlarla dolu hocam. O yüzden fazla şey etmemek lazım 😬
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Senin kafa oyuna çok mesai harcıyor gördüğüm kadarıyla. Bi kaç gün ara vermek iyi gelecektir.
Kullanıcı avatarı
ReaListGangsta
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ReaListGangsta »

turkoxHAMSTER yazdı: 23 Ağu 2024 15:03
Senin kafa oyuna çok mesai harcıyor gördüğüm kadarıyla. Bi kaç gün ara vermek iyi gelecektir.
Emin olabilirsin senin kadar oyuna kafa yormuyorum .. oyun da gecirdigim maximum 1 saat .. Sen anlatilmak istenen seyleri anlamicak kadar gunumuz yurttaslarimiz gibi bir seyi olumune savunan zihniyete sahip gibisin onun icin fazla cabalamayarak anlamak istemedigin kanattindeyim .. O yazinin oncesinne ne konusuldugu hakkinda en ufak bilgi sahibi degilsin ? neyin cabasi bu
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

ReaListGangsta yazdı: 23 Ağu 2024 15:15 Emin olabilirsin senin kadar oyuna kafa yormuyorum .. oyun da gecirdigim maximum 1 saat .. Sen anlatilmak istenen seyleri anlamicak kadar gunumuz yurttaslarimiz gibi bir seyi olumune savunan zihniyete sahip gibisin onun icin fazla cabalamayarak anlamak istemedigin kanattindeyim .. O yazinin oncesinne ne konusuldugu hakkinda en ufak bilgi sahibi degilsin ? neyin cabasi bu
Ofansif yaklaştığım için aynı dilde karşılık vermeni anlıyorum.

Bana ölümüne savunan demeni önyargıya bağlıyorum. Keza forumda denk gelme fırsatın olduysa oyun yönetimindeki eksik ve aksaklıkları en çok eleştiren hesaplardan biriyim. Fakat konu Borgia'nın söylediklerini yanlış anlamış olman.

Oyunda yeni sunucu açılmasının sebebi zaten diğer sunucuların PVP sunucuya dönerek oyunun temel yaklaşımından uzaklaşmış olmasıydı. Dolayısıyla yönetimin şu anki genel stratejisi oyundaki eski sunucuları sırayla kapatarak yeni sunucular açarak, bu sunuculardan BAĞIMSIZ ve ETKİLEŞİMİN OLMADIĞI yeni sunucular oluşturmak.

Burada Borgia'nın sözlerinin arkasındaki bağlamı da düşündüğünde Karaköy ile mevcut sunucular arasında aktarım yapılabileceğinden değil, şu an gündemde olan ve Kuklacı sunucusu yerine açılacak olan YENİ SUNUCU'nun Karaköy sunucusu ile aktarıma açık olacağı.

Yeni sunucular arasında kopya olmadığı sürece de aktarımın yapılabilecek olması sunucu yoğunluğu açısından oldukça faydalı olur.

Bunlar dışında yönetimin genel stratejisi kendi içerisinde tutarlı olsa da son 1 ayda yaşadığımız sorunlar ve iletişim problemi benim adıma tüm iyi adımların ötesine geçmekte.
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen maxwell1337 »

zaten 2.sunucu duyurusu yapıldığı an söyledik , açık bırakmama ihtimalleri yok , ilk etapta orada madenler bosslar bomboş olacak KK'nin yarısı boş madenlerden bosslardan faydalanmak için oraya geçecektir , her geçiş 5 bin akçeden yönetim için güzel bir gelir kapısı
maxwell1337 yazdı: 13 Ağu 2024 15:47 her geçiş 5k akçe zaten yönetim fena para kazanır :grin: şöyle bir düşününce transferleri açık bırakmama ihtimalleri yok , üstelik sadece 1 kez de değil , muhtemelen oyuncular iki sunucu arasında git gel yaparlar sürekli 5k akçe :')
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen maxwell1337 »

yeni sunucu pratik olarak ch2 gibi kullanılacak , KK - ch1 / yeni sunucu - ch2 gibi yani kanal sistemi , ama diğer oyunlarda ch1-ch2 kanallar arası 5 saniye içinde kolayca geçiş yapabiliyorken burada 1 gün beklemeniz gerecek ve tabii biraz da masraflı :')
Kullanıcı avatarı
deveng
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Karaköy Loncası

Mesaj gönderen deveng »

Arkadaşlar sunucu aktarımları sadece yeni sunucular arası olacaktır

Resim İstanbul Kıyamet Vakti Görev Takip için Tıkla!

Resim İstanbul Kıyamet Vakti Maden Haritası için Tıkla!

Resim İstanbul Kıyamet Vakti Reçete Maden Hesaplama için Tıkla!

Kullanıcı avatarı
Furkaaaaann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Furkaaaaann »

deveng yazdı: 23 Ağu 2024 19:16 Arkadaşlar sunucu aktarımları sadece yeni sunucular arası olacaktır
Yeni sunucular arası aktarım olacaksa 49 level olayı için umutlanmamak lazım. Üzücü.
Kullanıcı avatarı
GoDIsNoWHeRe
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen GoDIsNoWHeRe »

Furkaaaaann yazdı: 24 Ağu 2024 00:26
deveng yazdı: 23 Ağu 2024 19:16 Arkadaşlar sunucu aktarımları sadece yeni sunucular arası olacaktır
Yeni sunucular arası aktarım olacaksa 49 level olayı için umutlanmamak lazım. Üzücü.
yeni sunucunun 49 seviye olma ihtimali zaten 0. yapabilecekleri tek sey siginak , migrat ve cemberlitas slotlarindan gelecek tecrübe puanini 1 yapmak, bu kadar basit. her sunucuyu etkilese ne olacak anlamiyorum

“Genel Etkileşim” sayfasına dön