Merhabalar .. Dun oyunda Gm borgianin Karakoy sunucusu ile diger sunucular arasi aktarimini bir sure sonra aktiflestirebiliriz gibi bir yazisi geldi ...
Verilen emekler ve eminonu gibi Kopya dolu olan sunucu arasi acilacak olan taransfer baya insanlari geri oyundan sogutma ve birakma durumuna getirebilir .. Bu Konuda aydinlatacak her hangi bir Gm veya yetkili ariyoruz .
Dip Not : Hizli destekde ki Konuma dahi cevap gemedi Borgia
"Diğer sunucu" demiş yani yeni açılması planlanan sunucudan bahsediyor muhtemelen. Eminönü ve diğer eski sunuculardan yeni açılan sunuculara aktarımın hiçbir zaman olmayacağını düşünüyorum.
Aklı başında herkesin şu mesajı okuduğunda açılacak yeni sunucudan bahsedildiğini anlayacağını düşünüyorum. Tamamen art niyetle öncesi gösterilmeyerek paylaşılmış.
turkoxHAMSTER yazdı: ↑23 Ağu 2024 13:05
Adam Türkçe konuşmuş halbuki.
Evet adam Turkce Konusuyor Ama turkcenin ucu acik bir dil oldugunu bilmen lazim Ayrica ikv Gibi bir oyunun her an hersey olabilicegi kanaatindeyim. Daha bundan 2018 den once kopya denen seyin oldugunu bilmiyordun
diegojames yazdı: ↑23 Ağu 2024 12:01
"Diğer sunucu" demiş yani yeni açılması planlanan sunucudan bahsediyor muhtemelen. Eminönü ve diğer eski sunuculardan yeni açılan sunuculara aktarımın hiçbir zaman olmayacağını düşünüyorum.
Diğer sunucudan kastı Kuklacı'nın yerine gelecek olan yeni sunucuyu kast etmiştir.............
Esenlikler. Yazıya güzel hisler ver düşüncelerle başlamak isterdim lakin ne yapsam bu duygulara erişemiyorum. Borgia Bey şayet bir Türkçe hatası yapmadıysa ben bu cümleden; "Diğer tüm sunucular" olarak anlam çıkarıyorum. Pek doğaldır ki benim gibi aynı anlamı çıkaran oyuncular da mevcuttur. Şayet Karaköy sunucusu diğer eski sunucular ile bağlantıda olursa kopya eşyalar bu sunucuya yağacaktır. Bu kadar oyuncunun Karaköy sunucusuna geçmesinin nedeninin "Yeni sunucu yeni başlangıç" mentalitesinden ziyade "oh be kopyasız sunucu" olduğunu düşünüyorum. Ne yapılmak istendiğini anlamış değilim. Amaç Karaköy sunucusundan vazgeçip yeni açılacak bir sunucuya oyuncu çekmekse bunu art niyet olarak algılamaya başlarım. "Zaten Karaköy sunucusundan parayı vurduk, bu sunucuya kopya eşyalar dolsun yeni bir sunucu açar oradan da parayı kaldırırız" kafasında bir düşünce varsa, hemen gün içerisinde karakterleri silip oyunu bırakma kafasına geldim. Konu artık oyun içi hatalardan ya da düzeltilmeyi bekleyen şeylerden çıkan bir açıklama bu. Borgia Bey'in yazdıkları üzerinden niyet okumaya çalışmayacağım. Elbet bu yazının öncesi sonrası vardır ancak sadece şu parçadan çıkardığım anlam bizimle apaçık dalga geçildiğidir. Arkada dönen uğraşı tahmin edebiliyorum, zaten gönüllü olarak yönetilen bir oyun. Keşke bu uğraşı daha açık ve spekülasyona mahal vermeyen bir şekilde duyursanız ya da keşke bize de sorsanız. Neyse herkese iyi forumlar.