Gm Borgianin Bolgeden Soyledikleri ..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ReaListGangsta
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Gm Borgianin Bolgeden Soyledikleri ..

Mesaj gönderen ReaListGangsta »

Merhabalar .. Dun oyunda Gm borgianin Karakoy sunucusu ile diger sunucular arasi aktarimini bir sure sonra aktiflestirebiliriz gibi bir yazisi geldi ...

Verilen emekler ve eminonu gibi Kopya dolu olan sunucu arasi acilacak olan taransfer baya insanlari geri oyundan sogutma ve birakma durumuna getirebilir .. Bu Konuda aydinlatacak her hangi bir Gm veya yetkili ariyoruz .

Dip Not : Hizli destekde ki Konuma dahi cevap gemedi Borgia :)

Resim
diegojames
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Gm Borgianin Bolgeden Soyledikleri ..

Mesaj gönderen diegojames »

"Diğer sunucu" demiş yani yeni açılması planlanan sunucudan bahsediyor muhtemelen. Eminönü ve diğer eski sunuculardan yeni açılan sunuculara aktarımın hiçbir zaman olmayacağını düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
DeaqLe77
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Rise of Abyss

Mesaj gönderen DeaqLe77 »

Sunucu yazılmış dostum sunucular ile ilgili değil söylediğinin mümkün olmadığını akıllı olan her insan anlar yönetimde boyle bir şeyi yapmaz.
Her şeyin olabilitesi vardır fakat olabilite oldurulmalıdır...

Loncalar
Lodos [Rise of Abyss]
Arz [E X E]
Karakterler
schenKi
ANDRON
Imcomeback
ANDRONN
Öylebakma
IANDRONI
Kullanıcı avatarı
Swag
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Çorak Diyar Muhafızları

Mesaj gönderen Swag »

Aklı başında herkesin şu mesajı okuduğunda açılacak yeni sunucudan bahsedildiğini anlayacağını düşünüyorum. Tamamen art niyetle öncesi gösterilmeyerek paylaşılmış.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Adam Türkçe konuşmuş halbuki.
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Mesaj gönderen IFonQzrail »

turkoxHAMSTER yazdı: 23 Ağu 2024 13:05 Adam Türkçe konuşmuş halbuki.
:') :')

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
ReaListGangsta
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ReaListGangsta »

turkoxHAMSTER yazdı: 23 Ağu 2024 13:05 Adam Türkçe konuşmuş halbuki.
Evet adam Turkce Konusuyor :) Ama turkcenin ucu acik bir dil oldugunu bilmen lazim :) Ayrica ikv Gibi bir oyunun her an hersey olabilicegi kanaatindeyim. Daha bundan 2018 den once kopya denen seyin oldugunu bilmiyordun :)
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Sufizm »

Bunu siz bilmiyor muydunuz? Zaten amaç 2. Bi akçe vurgunu. Son vurgun diyelim biz ona. Karaköy sunucusu yeteri kadar boş zaten.
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

diegojames yazdı: 23 Ağu 2024 12:01 "Diğer sunucu" demiş yani yeni açılması planlanan sunucudan bahsediyor muhtemelen. Eminönü ve diğer eski sunuculardan yeni açılan sunuculara aktarımın hiçbir zaman olmayacağını düşünüyorum.
Diğer sunucudan kastı Kuklacı'nın yerine gelecek olan yeni sunucuyu kast etmiştir............. :+1:
Kullanıcı avatarı
afaik61
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Ghosts of Anatolia
Discord: Axcos

Mesaj gönderen afaik61 »

Esenlikler. Yazıya güzel hisler ver düşüncelerle başlamak isterdim lakin ne yapsam bu duygulara erişemiyorum. Borgia Bey şayet bir Türkçe hatası yapmadıysa ben bu cümleden; "Diğer tüm sunucular" olarak anlam çıkarıyorum. Pek doğaldır ki benim gibi aynı anlamı çıkaran oyuncular da mevcuttur. Şayet Karaköy sunucusu diğer eski sunucular ile bağlantıda olursa kopya eşyalar bu sunucuya yağacaktır. Bu kadar oyuncunun Karaköy sunucusuna geçmesinin nedeninin "Yeni sunucu yeni başlangıç" mentalitesinden ziyade "oh be kopyasız sunucu" olduğunu düşünüyorum. Ne yapılmak istendiğini anlamış değilim. Amaç Karaköy sunucusundan vazgeçip yeni açılacak bir sunucuya oyuncu çekmekse bunu art niyet olarak algılamaya başlarım. "Zaten Karaköy sunucusundan parayı vurduk, bu sunucuya kopya eşyalar dolsun yeni bir sunucu açar oradan da parayı kaldırırız" kafasında bir düşünce varsa, hemen gün içerisinde karakterleri silip oyunu bırakma kafasına geldim. Konu artık oyun içi hatalardan ya da düzeltilmeyi bekleyen şeylerden çıkan bir açıklama bu. Borgia Bey'in yazdıkları üzerinden niyet okumaya çalışmayacağım. Elbet bu yazının öncesi sonrası vardır ancak sadece şu parçadan çıkardığım anlam bizimle apaçık dalga geçildiğidir. Arkada dönen uğraşı tahmin edebiliyorum, zaten gönüllü olarak yönetilen bir oyun. Keşke bu uğraşı daha açık ve spekülasyona mahal vermeyen bir şekilde duyursanız ya da keşke bize de sorsanız. Neyse herkese iyi forumlar.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön