Karaköy sunucusunda kopya yapılması

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Heaven1925
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Brothership Of Nobility

Re: Karaköy sunucusunda kopya yapılması

Mesaj gönderen Heaven1925 »

turkoxHAMSTER yazdı: 22 Ağu 2024 12:50
istanbulunsesi yazdı: 21 Ağu 2024 20:53 ...
...
Ben kopyaya dair gerçek bir kanıt gördüğüm anda oyunu bırakırım. Şimdiye kadar söylentiler dışında bir durum yok.
Kopya olduğuna inanmıyorsan canlı yayın kaydımı izleyebilirsin. 1 saat 40. dakikadan itibaren izlersen, oyunun çöküp geri sardığını, iksirlerin geri geldiğini, hücrelerin iç içe geçtiğini, takip eden süreçte topkapıda meran mücehveri dağıtıldığını görebilirsin.
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"

Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche

Kullanıcı avatarı
yasakask1
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen yasakask1 »

kopya yaşandı, doğru; ancak oyunun ekonomisini çökertecek büyüklükte değil. en azından şimdilik oyunun ekonomisi gayet normal
Eski ikvci

Menteşeoğlu
Alkar
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Alkar »

deveng yazdı: 21 Ağu 2024 16:52 Merhaba arkadaşlar,

Envanter incelemelerinde kimsenin bu kadar fazla maden veya tılsıma sahip olmadığı net bir şekilde görülmüştür. Sizleri kışkırtmaya çalışan bazı kişiler, birbirlerine tılsım aktarıp, yanıltıcı şekilde yansıtma yapmaktadır. Ben de sizler gibi bir oyuncuyum ve bu durumla karşılaştıkça aynı soruyu kendime soruyorum.

Birçok tılsım sahibi, loncalarıyla iş birliği yaparak malzemeleri ortak toplamaktadır / ortak ticaret yapmaktadırlar.

İyi forumlar dilerim!
Devenin yalan söylüyorsun! 16.08.2024 saat 03:30'da oyun geri sardı. Birisi meran mücevheri kopyaladım. Bunu nereden mi biliyorum? Mühendizz adlı karakterime 10 adet mücevheri topkapıda verdi ve ben de bu sebepten kaynaklı ban yedim.

Destek kayıtlarına verilen cevap: oyun sunucusuna saldırı girişiminde bulunduğunuz tespit edildi, diye dönüş yapıldı. İtirazlarım şiddetlenince bir üst kademeye sevk edildi inceliyoruz diyorsunuz. Daha 10 tane meran mücevherini takip edemeyen siz tüm oyuncuların envanterini mi takip ediyorsunuz?

Lütfen insanları yalan yanlış bilgilerle manipüle etmeyiniz. Oyun motorundan kaynaklı çözemediğiniz sorunları, oyununuza saldıran yarım yamalak yazılımcı insanlarla çözemeyeceğiniz gün gibi ortadaydı.

Lütfen Devang ya insanların soru ve sorunlarına kanıtlı cevap verin ya da ümit vermeyiniz.
Kullanıcı avatarı
WusTy
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Karaköy
Lonca: Gentle Giants

Mesaj gönderen WusTy »

Heaven1925 yazdı: 22 Ağu 2024 13:51
...
Ben kopyaya dair gerçek bir kanıt gördüğüm anda oyunu bırakırım. Şimdiye kadar söylentiler dışında bir durum yok.
Kopya olduğuna inanmıyorsan canlı yayın kaydımı izleyebilirsin. 1 saat 40. dakikadan itibaren izlersen, oyunun çöküp geri sardığını, iksirlerin geri geldiğini, hücrelerin iç içe geçtiğini, takip eden süreçte topkapıda meran mücehveri dağıtıldığını görebilirsin.
Selamlar,

Hocam yaptığınız alenen aslında manipülasyon. Video da ne var?
Ben yazılımcı değilim fakat lütfen şu işi sulandırmayın. Bir kanıtınız varsa bunu başından sonuna işleyerek gösterin.
Bu oyunda kopya muhabbeti daha yokken bile eşyalarda iç içe geçme durumu vardı. Bunu eski oyuncuların çoğu yaşamıştır. Çift tılsım kullanmalar vs. demek istediğimi anladınız.

Yani aranızda ben biliyorum diyeniniz varsa boş boş ortalığı karıştıracağına, video oluşturup kopyayı oluşturduğu artık ne kadar sürede oluşuyorsa o kadar dakika/saat video çekip bunu paylaşın. Yoksa gelip burada insanların canını sıkacak duyumları haklıymışsınız gibi paylaşmayın.

Rica ederim. İyi oyunlar.
KARAKÖY
Trevor / Harry / Gaius

EMİNÖNÜ
Wusty / StevenRogers / GAIUS

TILSIM
MyxDiaRieS / StevenRogers / StevenRogerss

🅶🅴🅽🆃🅻🅴 🅶🅸🅰🅽🆃🆂
Gündüz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Gündüz »

WusTy yazdı: 22 Ağu 2024 15:23
Heaven1925 yazdı: 22 Ağu 2024 13:51
...
Kopya olduğuna inanmıyorsan canlı yayın kaydımı izleyebilirsin. 1 saat 40. dakikadan itibaren izlersen, oyunun çöküp geri sardığını, iksirlerin geri geldiğini, hücrelerin iç içe geçtiğini
Selamlar,

Hocam yaptığınız alenen aslında manipülasyon. Video da ne var?
Ben yazılımcı değilim fakat lütfen şu işi sulandırmayın. Bir kanıtınız varsa bunu başından sonuna işleyerek gösterin.
Bu oyunda kopya muhabbeti daha yokken bile eşyalarda iç içe geçme durumu vardı. Bunu eski oyuncuların çoğu yaşamıştır. Çift tılsım kullanmalar vs. demek istediğimi anladınız.

Yani aranızda ben biliyorum diyeniniz varsa boş boş ortalığı karıştıracağına, video oluşturup kopyayı oluşturduğu artık ne kadar sürede oluşuyorsa o kadar dakika/saat video çekip bunu paylaşın. Yoksa gelip burada insanların canını sıkacak duyumları haklıymışsınız gibi paylaşmayın.

Rica ederim. İyi oyunlar.
Kopya yok sen bu kafayla devam et
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön