Kopya olduğuna inanmıyorsan canlı yayın kaydımı izleyebilirsin. 1 saat 40. dakikadan itibaren izlersen, oyunun çöküp geri sardığını, iksirlerin geri geldiğini, hücrelerin iç içe geçtiğini, takip eden süreçte topkapıda meran mücehveri dağıtıldığını görebilirsin.turkoxHAMSTER yazdı: ↑22 Ağu 2024 12:50...
Ben kopyaya dair gerçek bir kanıt gördüğüm anda oyunu bırakırım. Şimdiye kadar söylentiler dışında bir durum yok.
Karaköy sunucusunda kopya yapılması
- Heaven1925
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Brothership Of Nobility
Re: Karaköy sunucusunda kopya yapılması
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
kopya yaşandı, doğru; ancak oyunun ekonomisini çökertecek büyüklükte değil. en azından şimdilik oyunun ekonomisi gayet normal
Eski ikvci
Menteşeoğlu
Menteşeoğlu
Devenin yalan söylüyorsun! 16.08.2024 saat 03:30'da oyun geri sardı. Birisi meran mücevheri kopyaladım. Bunu nereden mi biliyorum? Mühendizz adlı karakterime 10 adet mücevheri topkapıda verdi ve ben de bu sebepten kaynaklı ban yedim.deveng yazdı: ↑21 Ağu 2024 16:52 Merhaba arkadaşlar,
Envanter incelemelerinde kimsenin bu kadar fazla maden veya tılsıma sahip olmadığı net bir şekilde görülmüştür. Sizleri kışkırtmaya çalışan bazı kişiler, birbirlerine tılsım aktarıp, yanıltıcı şekilde yansıtma yapmaktadır. Ben de sizler gibi bir oyuncuyum ve bu durumla karşılaştıkça aynı soruyu kendime soruyorum.
Birçok tılsım sahibi, loncalarıyla iş birliği yaparak malzemeleri ortak toplamaktadır / ortak ticaret yapmaktadırlar.
İyi forumlar dilerim!
Destek kayıtlarına verilen cevap: oyun sunucusuna saldırı girişiminde bulunduğunuz tespit edildi, diye dönüş yapıldı. İtirazlarım şiddetlenince bir üst kademeye sevk edildi inceliyoruz diyorsunuz. Daha 10 tane meran mücevherini takip edemeyen siz tüm oyuncuların envanterini mi takip ediyorsunuz?
Lütfen insanları yalan yanlış bilgilerle manipüle etmeyiniz. Oyun motorundan kaynaklı çözemediğiniz sorunları, oyununuza saldıran yarım yamalak yazılımcı insanlarla çözemeyeceğiniz gün gibi ortadaydı.
Lütfen Devang ya insanların soru ve sorunlarına kanıtlı cevap verin ya da ümit vermeyiniz.
Selamlar,Heaven1925 yazdı: ↑22 Ağu 2024 13:51Kopya olduğuna inanmıyorsan canlı yayın kaydımı izleyebilirsin. 1 saat 40. dakikadan itibaren izlersen, oyunun çöküp geri sardığını, iksirlerin geri geldiğini, hücrelerin iç içe geçtiğini, takip eden süreçte topkapıda meran mücehveri dağıtıldığını görebilirsin.turkoxHAMSTER yazdı: ↑22 Ağu 2024 12:50...
Ben kopyaya dair gerçek bir kanıt gördüğüm anda oyunu bırakırım. Şimdiye kadar söylentiler dışında bir durum yok.
Hocam yaptığınız alenen aslında manipülasyon. Video da ne var?
Ben yazılımcı değilim fakat lütfen şu işi sulandırmayın. Bir kanıtınız varsa bunu başından sonuna işleyerek gösterin.
Bu oyunda kopya muhabbeti daha yokken bile eşyalarda iç içe geçme durumu vardı. Bunu eski oyuncuların çoğu yaşamıştır. Çift tılsım kullanmalar vs. demek istediğimi anladınız.
Yani aranızda ben biliyorum diyeniniz varsa boş boş ortalığı karıştıracağına, video oluşturup kopyayı oluşturduğu artık ne kadar sürede oluşuyorsa o kadar dakika/saat video çekip bunu paylaşın. Yoksa gelip burada insanların canını sıkacak duyumları haklıymışsınız gibi paylaşmayın.
Rica ederim. İyi oyunlar.
KARAKÖY
Trevor / Harry / Gaius
EMİNÖNÜ
Wusty / StevenRogers / GAIUS
TILSIM
MyxDiaRieS / StevenRogers / StevenRogerss
🅶🅴🅽🆃🅻🅴 🅶🅸🅰🅽🆃🆂
Trevor / Harry / Gaius
EMİNÖNÜ
Wusty / StevenRogers / GAIUS
TILSIM
MyxDiaRieS / StevenRogers / StevenRogerss
🅶🅴🅽🆃🅻🅴 🅶🅸🅰🅽🆃🆂
Kopya yok sen bu kafayla devam etWusTy yazdı: ↑22 Ağu 2024 15:23Selamlar,Heaven1925 yazdı: ↑22 Ağu 2024 13:51Kopya olduğuna inanmıyorsan canlı yayın kaydımı izleyebilirsin. 1 saat 40. dakikadan itibaren izlersen, oyunun çöküp geri sardığını, iksirlerin geri geldiğini, hücrelerin iç içe geçtiğiniturkoxHAMSTER yazdı: ↑22 Ağu 2024 12:50...
Hocam yaptığınız alenen aslında manipülasyon. Video da ne var?
Ben yazılımcı değilim fakat lütfen şu işi sulandırmayın. Bir kanıtınız varsa bunu başından sonuna işleyerek gösterin.
Bu oyunda kopya muhabbeti daha yokken bile eşyalarda iç içe geçme durumu vardı. Bunu eski oyuncuların çoğu yaşamıştır. Çift tılsım kullanmalar vs. demek istediğimi anladınız.
Yani aranızda ben biliyorum diyeniniz varsa boş boş ortalığı karıştıracağına, video oluşturup kopyayı oluşturduğu artık ne kadar sürede oluşuyorsa o kadar dakika/saat video çekip bunu paylaşın. Yoksa gelip burada insanların canını sıkacak duyumları haklıymışsınız gibi paylaşmayın.
Rica ederim. İyi oyunlar.