İKV OYUNCUSU - Piskolojik hasta ' dır.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Swag
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Karaköy
Lonca: Çorak Diyar Muhafızları

Re: İKV OYUNCUSU - Piskolojik hasta ' dır.

Mesaj gönderen Swag »

adimihatirla yazdı: 21 Ağu 2024 20:31 boş yapmayın siz oynamayın. 2024'te çıkmış tüm oyunlar çok iyi sanki. 2008'de çıkan gta gelmiş geçmiş en iyi gta. oyun sektörü 2011'den sonra bir halt üretti sanki.
Katılıyorum. Bu kadar yoğun şikayete rağmen oynamaya devam ediyorsanız oyun bir şekilde birşeyleri iyi yapıyor demektir. Teknolojisinin eski olması yada yönetimin kötü olması bunu değiştirmez. Bir şekilde o launcher'a tıklayıp oynamaya devam ediyoruz.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Ben sürekli tekrar tekrar GTA VC (2002) oynuyorum onu ne yapacağız. Güncelleme gelme ihtimali İKV'den daha düşük çünkü zaten online bir oyun değil.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen benibanladilar »

Ülkede normal sağlıklı insan kaldı mı ki?
Kullanıcı avatarı
osmandembele
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen osmandembele »

Yani bu dediğine katılmıyorum ancak saygı duyuyorum. Benim başka bir derdim şu;

Bazı arkadaşlar gerçekten oyunu tatsızlaştırıyor hemen madde madde yazacağım üşenmeyeceğim. Bu dediklerim herkesi kapsamıyor sadece bazı kişiler buna benzer şeyler yapıyor.

1.) Bu bir rekabet içeren oyun yani slotları çok kesen madenleri çok toplayan veya bol bol oyunda vakit geçirip kendini geliştiren kişiler bu oyunda bir adım önde olurlar fakat sorun şu, bazı arkadaşlar yok slotlar benim başka yere git yok bu madene oturamazsın yok efendim benim vuracağım şeye sen neden vurdun diyip diyip yetmezmiş gibi bazıları bölgeden hırsız falan diyor. Bak dostum bu oyunda herkes istediği slotu keser istediği madeni alır istediği kadar vakit geçirir eli hızlı olan daha iyi oynar bir adım öne geçer. Tabii vurulan slota abanıp kaçırılmasından bahsetmiyorum o gerçekten ayıp bence ama yapılması yasak bir şey değil neticede rekabet.

2.) Oyun içi ticaret yapmak o kadar zor ki oyunun tadını kaçıracak seviyede peki sorun ne? Sorun şu arkadaşlar biri bir item yansıtıyor kaça satıyorsun dediğin anda eyvah yandın hemen sana sen ne verecen sen ne edecen sen kaç verirsin diyip diyip duruyorlar bak dostum sen market sahibi olunca senden su ekmek et alacak adama da bunları mı diyeceksin? Şimdi gelelim tam tersine ben satılık bir item yansıtıyorum biri çıkıp kaç para der örneğin 5m derim 1m versem olur mu diyenler ya da zorla takas yapma derdine düşenler... Bu bir topluluk oyunu dostum kafana göre kural yazıp çizemezsin...

3.) Oyundaki bazı insanlar gerçekten iletişim kurmakta zorluk yaşatıyor. Peki bunda sorun ne? Hemen anlatıyorum: Karakterini öldürünce hemen başlar dayı dayı konuşmaya hatta maksimum 3 4 kelime bilirler sadece onları derler söylerler. Bazıları kendini inanılmaz üstte görür garip garip konuşur falan fişman sizler anladınız. Bak dostum bunlara hiç gerek yok kasma ve rahat oyna bu bir eğlence oyunu zaten oyunların hepsi eğlence içindir.

4.) VS sırasında veya klan savaşları sırasında 7/24 sadece F4 tuşuyla dolaşan bazı arkadaşlar dostum oyunda öldürülünce gerçek hayatta bir şey olmuyor bırak keyfini çıkar lütfen. Bu durum oyunun PVP alanını derinden yaralamakta. Şöyle bir durum var tabi bizleri anlıyorum "karizma" sistemi cidden bana göre manasız bir durum 0 olunca insanlarla oyunda savaşmanın mantığı kalmıyor. Keşke vs kazanınca 100kp kaybedince 50kp gitse ve karizma sistemi kalksa eminim F4 oynanışını epey azaltır.

Evet üşenmedim yazdım çünkü bomboş bir vaktim vardı. :D
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen maxwell1337 »

şuan dolapta sadece 1 grup hakir nöbetinde , psikolojik hasta mı değiller mi tartışmayalım istiyorsan , saat 2'ye kadar bekleyecekler , 2'de başka bi grup nöbeti teslim almaya gelecek :')
HastaRuh
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HastaRuh »

genel olarak mmorpg oynayanları tarif etmişsin
Lorkelorke
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Lorkelorke »

:) :)
Lorkelorke
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Lorkelorke »

:grinning: :grinning: :grinning:
Kullanıcı avatarı
santiagobernabeu
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen santiagobernabeu »

:') :') :') :')
Kullanıcı avatarı
sSuVaRI
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Cosmos

Mesaj gönderen sSuVaRI »

Lorkelorke yazdı: 20 Ağu 2024 12:12 Şu oyunu oynayan Çoğu Kitlenin Ailesel sorunları , karakter sorunları , piskojik olarak içinde Büyük sorunlar yaşayan , Reel hayatında umursanmayan ve sanal alemde bir yerlere gelmeye çalışan Garip PİSKOLOJİK problemli insanlar olduğunu düşünüyorum .

1998 ACTOR Bağlı olan Veritabanlı oyunun 2022-23 döneminde kimsenin umursamadığı oyun olan

-Kopya
-Ip Saldıları DDoS
- İtem kopyalama - Işınlanma (TELEPORT)

Eksik olmayacak durumlardır.

Yol yakından , geleceğe odaklan ! 2007 kafasında çıkın.
+ Tamamen haklısın... Bugün halen oynayanlara Allah akıl fikir versin.
COSMOS

“Genel Etkileşim” sayfasına dön