Şu oyunu oynayan Çoğu Kitlenin Ailesel sorunları , karakter sorunları , piskojik olarak içinde Büyük sorunlar yaşayan , Reel hayatında umursanmayan ve sanal alemde bir yerlere gelmeye çalışan Garip PİSKOLOJİK problemli insanlar olduğunu düşünüyorum .
1998 ACTOR Bağlı olan Veritabanlı oyunun 2022-23 döneminde kimsenin umursamadığı oyun olan
-Kopya
-Ip Saldıları DDoS
- İtem kopyalama - Işınlanma (TELEPORT)
Eksik olmayacak durumlardır.
Yol yakından , geleceğe odaklan ! 2007 kafasında çıkın.
İKV OYUNCUSU - Piskolojik hasta ' dır.
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- yavuzsavage
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Outcast
Re: İKV OYUNCUSU - Piskolojik hasta ' dır.
Lorkelorke yazdı: ↑20 Ağu 2024 12:12 Şu oyunu oynayan Çoğu Kitlenin Ailesel sorunları , karakter sorunları , piskojik olarak içinde Büyük sorunlar yaşayan , Reel hayatında umursanmayan ve sanal alemde bir yerlere gelmeye çalışan Garip PİSKOLOJİK problemli insanlar olduğunu düşünüyorum .
1998 ACTOR Bağlı olan Veritabanlı oyunun 2022-23 döneminde kimsenin umursamadığı oyun olan
-Kopya
-Ip Saldıları DDoS

- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
yavuzsavage yazdı: ↑20 Ağu 2024 12:31Lorkelorke yazdı: ↑20 Ağu 2024 12:12 Şu oyunu oynayan Çoğu Kitlenin Ailesel sorunları , karakter sorunları , piskojik olarak içinde Büyük sorunlar yaşayan , Reel hayatında umursanmayan ve sanal alemde bir yerlere gelmeye çalışan Garip PİSKOLOJİK problemli insanlar olduğunu düşünüyorum .
-Kopya
-Ip Saldıları DDoS
![]()
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
dedi ve ikv forumda bu konuyu açmak için zaman ayırdıLorkelorke yazdı: ↑20 Ağu 2024 12:12 Şu oyunu oynayan Çoğu Kitlenin Ailesel sorunları , karakter sorunları , piskojik olarak içinde Büyük sorunlar yaşayan , Reel hayatında umursanmayan ve sanal alemde bir yerlere gelmeye çalışan Garip PİSKOLOJİK problemli insanlar olduğunu düşünüyorum .
-Kopya
-Ip Saldıları DDoS
hoş geldin deliiyyyyy
- BLITZKRIEG
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
klanbasvurusu yazdı: ↑20 Ağu 2024 14:09dedi ve ikv forumda bu konuyu açmak için zaman ayırdıLorkelorke yazdı: ↑20 Ağu 2024 12:12 Şu oyunu oynayan Çoğu Kitlenin Ailesel sorunları , karakter sorunları , piskojik olarak içinde Büyük sorunlar yaşayan , Reel hayatında umursanmayan ve sanal alemde bir yerlere gelmeye çalışan Garip PİSKOLOJİK problemli insanlar olduğunu düşünüyorum .
-Kopya
-Ip Saldıları DDoS
hoş geldin deliiyyyyy
o başlığa da büyük harflerle "PİSKOLOJİ" yazdı.
It is always darkest before the dawn.
- maxwell1337
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Karaköy
böyle olmayan ikv oyuncusu mu varLorkelorke yazdı: ↑20 Ağu 2024 12:12 Şu oyunu oynayan Çoğu Kitlenin Ailesel sorunları , karakter sorunları , piskojik olarak içinde Büyük sorunlar yaşayan , Reel hayatında umursanmayan ve sanal alemde bir yerlere gelmeye çalışan Garip PİSKOLOJİK problemli insanlar olduğunu düşünüyorum .
- BySekil
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Kuralsızlar
+ SENLorkelorke yazdı: ↑20 Ağu 2024 12:12 Şu oyunu oynayan Çoğu Kitlenin Ailesel sorunları , karakter sorunları , piskojik olarak içinde Büyük sorunlar yaşayan , Reel hayatında umursanmayan ve sanal alemde bir yerlere gelmeye çalışan Garip PİSKOLOJİK problemli insanlar olduğunu düşünüyorum .
-Kopya
-Ip Saldıları DDoS
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
Toksit oyuncular yoruma damlamış bakıyorum 
[quote=Lorkelorke post_id=1281640 time=1724145128 user_id=88644]
[b]Şu oyunu oynayan Çoğu Kitlenin Ailesel sorunları , karakter sorunları , piskojik olarak içinde Büyük sorunlar yaşayan , Reel hayatında umursanmayan ve sanal alemde bir yerlere gelmeye çalışan Garip PİSKOLOJİK problemli insanlar olduğunu düşünüyorum .
-Kopya
-Ip Saldıları DDoS
[/b]
[/quote]
O kadar doğru ki. Yıl olmuş 2024, 2007 çıkışlı oyunu hâlâ oynayıp ciddiye alıyorsak bunun sebebi sorunlarımız olduğudur. Çünkü oyunda hiçbir değişiklik yok. En son gelen şey Karaköy bölgesiydi 2018'de. Eskiden oynadığımız için oyun bize nostaljik bir hobi gibi geliyor. Mental sağlık çok önemli.
[b]Şu oyunu oynayan Çoğu Kitlenin Ailesel sorunları , karakter sorunları , piskojik olarak içinde Büyük sorunlar yaşayan , Reel hayatında umursanmayan ve sanal alemde bir yerlere gelmeye çalışan Garip PİSKOLOJİK problemli insanlar olduğunu düşünüyorum .
-Kopya
-Ip Saldıları DDoS
[/b]
[/quote]
O kadar doğru ki. Yıl olmuş 2024, 2007 çıkışlı oyunu hâlâ oynayıp ciddiye alıyorsak bunun sebebi sorunlarımız olduğudur. Çünkü oyunda hiçbir değişiklik yok. En son gelen şey Karaköy bölgesiydi 2018'de. Eskiden oynadığımız için oyun bize nostaljik bir hobi gibi geliyor. Mental sağlık çok önemli.
- adimihatirla
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
boş yapmayın siz oynamayın. 2024'te çıkmış tüm oyunlar çok iyi sanki. 2008'de çıkan gta gelmiş geçmiş en iyi gta. oyun sektörü 2011'den sonra bir halt üretti sanki.