Yönetim sözünde duramadı. Kopya Materyal Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ByNSeMPaTiK
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Tom And Jerry

Re: Yönetim sözünde duramadı. Kopya Materyal Hk.

Mesaj gönderen ByNSeMPaTiK »

Bazı salaklar hile kopya yok demiş yönetim kendi ağzından kopya oldu demiş Discord gruplarında kanıtları fazlasıyla var ağlasın dursun kopya yok diyenler 😂 Gidin ortinin en sonda attığı duyuruya bakın sonra kopya yok deyin aveller
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Tantuni

Re: Yönetim sözünde duramadı. Kopya Materyal Hk.

Mesaj gönderen yeCs »

Dofians yazdı: 18 Ağu 2024 13:49 Ben kopya yapılmıyor demedim, belki yapılmıştır ama attığınız videonun 1 saat 40.dakikalık kısmında kopya olmamış, o kırmızı ibare kopya yapıldı demek değil. Oyunun geri sarması da kopya demek değil. Oyun sardığı için elbette makina atma parası geri gelecek, eğer çemberlitaştan item düşürmüş olsa o itemin gideceği gibi. O giden iteme de kopya diyeceksiniz sizin mantıkla. Makina atma ile ilgili bir problem var o da bazı durumlarda oyun sararsa size fazladan 5 puan daha veriyor yani +5 ürününüz +10 oluyor ama o da her zaman değil.
150 tane jadeit gösterilmesine ithafen, birincisi 151 akçe olayı hiçbir şeyi kanıtlamaz çünkü ben girip ekran görüntüsü alırken akçemi 151, 152, 151.000 gibi uçuk sayılar gibi gösterebilirim, gerçekten 151.000 akçem olmaz ama varmış gibi gözükür. Hadi diyelim 151 akçe olayı doğru ama dediğim gibi bir şeyi kanıtlamaz, ekran görüntüsünün Karaköy sunucusuna ait olduğuna dair kanıt yok, hadi diyelim Karaköy sunucusunda, sunucu açılalı 1 ay oldu, 150 jadeit kopyasız elde edilebilecek bir materyal. Zor ama yapılır sadece hol dönen birisi tarafından. Bana gelsin ticaretten 150 tane mikroçip göstersin söz ifşa etmeyeceğim, buraya da gelip yazacağım doğruymuş diye.
Ban yiyen arkadaşlara gelince, Topkapı bölgesinde halka açık şekilde meran mücevheri dağıtılması ne kadar şüpheli bir durumsa, alanların ve dağıtanların bloklanması da o kadar doğal bir durumdur. Ben 2 yıl önce kadar Karaköy bankanın önünde kopya yapma niyetim olmadan birkaç nesne ayırıp birleştirdim ve kısa bir süre sonra hesabım bloklandı. Sonradan öğrendim ki şüpheli durumlarda bloklanma olabiliyor inceleme veyahut uyarı amaçlı. Ve bu kısa süreli bir blok, yanılmıyorsam 1 yada 3 gün sonra karakterim açılmıştı.
Ayrıca değinmek istediğim nokta, İKV oyununda kopya ilk defa 2019 yıllarında da çıkmamıştı. Çok eskiler hatırlar, bonolar yüzünden kopya yıllar yıllar önce de çıkmıştı. Çözümü bonoyu oyundan kaldırarak buldular, oyun uzun bir süre bonosuz devam etti ve hesaplarında tek tük 1m yada 10m bono bulunduranlar nostalji için tutuyorlardı, başka yerde bulunması imkansızdı. Sonra 2019 yılında yine bono eklendi ve yine kopya çıktı. Tekrar kaldırıldı. Şimdi tekrar eklenmiş ve kopya muhabbetleri dönüyor. İKV ticaretinde enflasyon hiçbir zaman 10mlik bono ihtiyacı olacak kadar büyümedi, 2017 zamanlarında Eminönü sunucusunda bir xenotim 2m civarında satılıyordu bu da bir üretim için 64m gerekiyor demek, ticaretten 64m rahatlıkla koyulabiliyordu bonoya ihtiyaç yoktu. Tekrar söylüyorum, ben kopya yoktur demiyorum ancak sunulan kanıtlardan hiçbiri kopya var demeye yeterli şeyler değil.
Kopya yok dediğin kısım çok saçma. Videoyu izlediysen adam diyor ki kasamda 25 kudret iksirim vardı. 10 tanesini ayırıp arkadaşıma verdim.

Oyun tekrar açıldığında benim kasamda 25 kudret + ayırdığım 10 kudret iksiri vardı. Arkadaşımda da 10 kudret iksiri vardı. Yani 25 kudret iksiri geri sardıktan sonra 45 kudret iksiri olmuştu. Bu kopya değil de ne?

2 tane mikroçipi olan adam bu 2 çipi makro yardımı ile 1000 kez ayır birleştir yapsa ve oyun sarsa çantasında 1002 tane mikroçipi olacak. Bu kopya sayılmıyor mu sana göre?
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön