Yönetim sözünde duramadı. Kopya Materyal Hk.
Yönetim sözünde duramadı. Kopya Materyal Hk.
Bildiğiniz üzere Karaköy sunucusu açıldığından bu zaman 20 küsür günü geride bıraktık. Peki bu yeni sunucuya neden başlamıştık ve gidişat ne oldu? Kopyasız temiz bir sayfa ile başladığımız sunucu 3 4 kere sarmayla beraber ne yazık ki yüzlerce kopya madem oluştu. Emekle elde edilen madenler yerine artık kopya madenler oluştu. Xenotim 11 m den giderken bugün itibari ile 6m düştü. Günler geçtikçe ve sarma devam ettikçe çok uzuca maal olacak ve anlamını yitirmiş olacaktır. Peki Eminönü’nde bir çok full karakterimiz varken Şuan Karaköy’de neden saatlerimizi harcayalım? Temiz bir sunucu tekrardan oyun hataları ile kaybedildi. Yönetim ilk günler kopya olmayacak kopya madem yoktur iddiaları çürük çıktı. Oyun evreninde ki oyuncu sayısının gün geçtikçe azalmasının başka bir açıklaması bulunmamakta. Peki tekrar soralım günde 6 7 saat bu yeni sunucuyu neden oynayalım?
Re: Yönetim sözünde duramadı. Kopya Materyal Hk.
Forumda sürekli vah şöyle kopya oldu vah böyle hile oldu çok yazık oldu temalı başlıklar açıyorsun. Çok ilginç bir motivasyon gerçekten. Her zaman oynamamayı seçebilrsin. Bırak oyunu kafan rahatlasın, tavsiye tabi sadece.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
bi kismimiz eminonunden oyuna devam edecek kalan diger kisim ise oyunu birakacaktir diye düşünüyorum bu vakitten sonra. ayrica kuklaci yerine yeni acilacak sunucunun da bu saaten sonra ne anlami kalcak o da merak konusuSufizm yazdı: ↑17 Ağu 2024 19:50 Bildiğiniz üzere Karaköy sunucusu açıldığından bu zaman 20 küsür günü geride bıraktık. Peki bu yeni sunucuya neden başlamıştık ve gidişat ne oldu? Kopyasız temiz bir sayfa ile başladığımız sunucu 3 4 kere sarmayla beraber ne yazık ki yüzlerce kopya madem oluştu. Emekle elde edilen madenler yerine artık kopya madenler oluştu. Xenotim 11 m den giderken bugün itibari ile 6m düştü. Günler geçtikçe ve sarma devam ettikçe çok uzuca maal olacak ve anlamını yitirmiş olacaktır. Peki Eminönü’nde bir çok full karakterimiz varken Şuan Karaköy’de neden saatlerimizi harcayalım? Temiz bir sunucu tekrardan oyun hataları ile kaybedildi. Yönetim ilk günler kopya olmayacak kopya madem yoktur iddiaları çürük çıktı. Oyun evreninde ki oyuncu sayısının gün geçtikçe azalmasının başka bir açıklaması bulunmamakta. Peki tekrar soralım günde 6 7 saat bu yeni sunucuyu neden oynayalım?
- maxwell1337
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Karaköy
Tamam sen oynama kardeşim bu kadar basit . Diğer insanlardan sanane ? Forumda insanları manipüle etmeyi bırakın , Kaldı ki bırakma ihtimalin yok boş yapıyorsun paşa paşa girecen yine orası ayrı
-
- Salgın Koruyucusu
Ortalığı yangın yerine çevirip "VOOAA kopya oldu", "oyun sardı", "Hile varrrr!!!!" diye kendini paralayan birçok insan var ama tek bir kanıt ortada yok neden yapılıyor bilmiyorum kendi halinde oyununu oynayan bir topluluk var neden huzur kaçırma derdindesiniz çocukken elinizden topunuzu falan aldılar da ergenlik tripleri mi yaşıyorsunuz anlamıyorum.
Kirwe yayınını izlememiş bir ikv oyuncusu.1alleslugen yazdı: ↑17 Ağu 2024 21:34 Ortalığı yangın yerine çevirip "VOOAA kopya oldu", "oyun sardı", "Hile varrrr!!!!" diye kendini paralayan birçok insan var ama tek bir kanıt ortada yok neden yapılıyor bilmiyorum kendi halinde oyununu oynayan bir topluluk var neden huzur kaçırma derdindesiniz çocukken elinizden topunuzu falan aldılar da ergenlik tripleri mi yaşıyorsunuz anlamıyorum.
-
- Salgın Koruyucusu
Link ve dakika bilgisi paylaşır mısın?Sufizm yazdı: ↑17 Ağu 2024 21:36Kirwe yayınını izlememiş bir ikv oyuncusu.1alleslugen yazdı: ↑17 Ağu 2024 21:34 Ortalığı yangın yerine çevirip "VOOAA kopya oldu", "oyun sardı", "Hile varrrr!!!!" diye kendini paralayan birçok insan var ama tek bir kanıt ortada yok neden yapılıyor bilmiyorum kendi halinde oyununu oynayan bir topluluk var neden huzur kaçırma derdindesiniz çocukken elinizden topunuzu falan aldılar da ergenlik tripleri mi yaşıyorsunuz anlamıyorum.
Kirwe ikv 13. Gün yaz ve 1 saat 40. Dkdan itibaren izle canlı yayında kopyayı görmüş ol.1alleslugen yazdı: ↑17 Ağu 2024 21:38Link ve dakika bilgisi paylaşır mısın?Sufizm yazdı: ↑17 Ağu 2024 21:36Kirwe yayınını izlememiş bir ikv oyuncusu.1alleslugen yazdı: ↑17 Ağu 2024 21:34 Ortalığı yangın yerine çevirip "VOOAA kopya oldu", "oyun sardı", "Hile varrrr!!!!" diye kendini paralayan birçok insan var ama tek bir kanıt ortada yok neden yapılıyor bilmiyorum kendi halinde oyununu oynayan bir topluluk var neden huzur kaçırma derdindesiniz çocukken elinizden topunuzu falan aldılar da ergenlik tripleri mi yaşıyorsunuz anlamıyorum.
- Heaven1925
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Brothership Of Nobility
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Ben bu videoda yine kopya göremedim, 25 balina var diyordu yine 25 var artma yada azalma olmamış evet üst üste binmişler ama kopya olmamış gibi görünüyor
Since 2008