Karaköy Sunucusunda Azalma

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: Karaköy Sunucusunda Azalma

Mesaj gönderen TOLGARDA »

20'şer grup Kenan'da Junon'da ve Çt'de varsa grup bölgelerinde 360 kişi var demek zaten ortalıkta gözükmeyen :anguished:
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
EMRE0707
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat

Mesaj gönderen EMRE0707 »

1 haftadır migrat girmeye çalışıyorum 240 buzla. Cent girebildim onda da kutadgu bilig pant attı 2 kişi oyundan çıktı 3 büyü 1 şifa kestik. Şu an girip etrafa bakınıp çıkıyorum
TİRELİ [Hidroflorik Asa]^
Kullanıcı avatarı
DeaqLe77
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Rise of Abyss

Mesaj gönderen DeaqLe77 »

EMRE0707 yazdı: 14 Ağu 2024 12:55 1 haftadır migrat girmeye çalışıyorum 240 buzla. Cent girebildim onda da kutadgu bilig pant attı 2 kişi oyundan çıktı 3 büyü 1 şifa kestik. Şu an girip etrafa bakınıp çıkıyorum
Selam dostum, hasarını artırmak için item almalısın bunun içinde para lazım yani maden çek sat ve item al sonrası girebileceksin.😉
Her şeyin olabilitesi vardır fakat olabilite oldurulmalıdır...

Loncalar
Lodos [Rise of Abyss]
Arz [E X E]
Karakterler
schenKi
ANDRON
Imcomeback
ANDRONN
Öylebakma
IANDRONI
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Sufizm yazdı: 12 Ağu 2024 19:03 Yeni sunucu açıldığından bu yana 20 güne yaklaştı. İlk 3 4 günkü o müthiş kalabalık o ilk günler ne yazık ki geride kaldı. Bariz bir azalma söz konusu. Ve ilginç ki oyun ilk 2 3 gün bu kadar oyun çökmüyordu. Bu bariz yüzlerce kişinin azalması lag ve çökmelere mi yoksa o hype bitmesi mi?
Karaköy sunucusu için çemberlitaş kutu satın alırken en fazla 10 gün oynayacağımı biliyordum.
Hevesimi aldım, eski günlerdeki gibi kalabalık sunucuda çar kasmak neymiş hatırladım ve girmemeye başladım.

Pek çok kişi de böyle yapmıştır sanıyorum.

Herkese iyi oyunlar.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
ondergungor89
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ondergungor89 »

maxwell1337 yazdı: 12 Ağu 2024 19:53 Azalma yok aksine fareler bile hâlâ yeni başlayanlarla dolu , şu E.Ö kopyacı tayfası yeni sunucuyu kötülemekten bıkmadı 7/24 forumda sunucuyu kötülüyorlar :')
he he evet gördük bugun youtubede karaköyde kopya oldugunu geçmiş olsun :')
Kullanıcı avatarı
yavuzsavage
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Outcast

Mesaj gönderen yavuzsavage »

BunudaBanlayin yazdı: 12 Ağu 2024 21:09
Sufizm yazdı: 12 Ağu 2024 20:33
maxwell1337 yazdı: 12 Ağu 2024 19:53 Azalma yok aksine fareler bile hâlâ yeni başlayanlarla dolu , şu E.Ö kopyacı tayfası yeni sunucuyu kötülemekten bıkmadı 7/24 forumda sunucuyu kötülüyorlar :')
Bir azulun başında 500 kişi bekliyordu şuan say bakalım kim nerede bekliyor
Çünkü başlayan oyuncular Azul'un başında sonsuza dek beklemeyecektir. Diğer bölgeleri ve özellikle de KARAKÖY bölgesini gezersen ne kadar kalabalık olduğunu göreceksin.

Resim
Bu sadece meteor kısmı bi bu kadar migrat ve sıgınak bekleyen bunları aşıp karaköy'e giden ve holde takılanlar olduğunu düşünürsek hala oynanıyor.
Resim
BuLveYOKET
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Sonuna Kadar

Mesaj gönderen BuLveYOKET »

Yazık bu oyunda hala sıfırdan Çar kasmaya item dizmeye çalışanlar var gidin savaşın normal sunucuda daha zevkli 😂
Sonuna Kadar - Beyazköşk
#DELERİM
#SAPLARIM
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen maxwell1337 »

SalurBeyi yazdı: 16 Ağu 2024 17:08 Karaköy sunucusu için çemberlitaş kutu satın alırken en fazla 10 gün oynayacağımı biliyordum.
Hevesimi aldım, eski günlerdeki gibi kalabalık sunucuda çar kasmak neymiş hatırladım ve girmemeye başladım.

Pek çok kişi de böyle yapmıştır sanıyorum.

Herkese iyi oyunlar.
gerçekten öyle yapmışlar , sunucunun ilk haftası sığınak migrat girdiklerimi arkadaş eklemiştim , açık olanlardan migrat sığınağa çağırıyordum arkadaş gibi bir şey olmuştuk kenan junon vs. beraber girerdik şuan hiçbiri yok arkadaş listesinde kimsenin ismi yanmıyor , karaköye geçen devam eden tek ben kaldım 59um şuan
Kullanıcı avatarı
VicTorY
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen VicTorY »

Bireysel oynanan oyunu grup bölgeleri ile katlettiler. Sonra tekelleşti başka bir açıklaması yok 39 seviye oyunun prime zamanıdır herkes bir şekilde belli bir ayarda oyuncu olabiliyordu farklı tarzda oyuncular vardı full denebilecek karakter sayısı sunucu başına maksimum 50-60 diyebilirdik ama oyunda binlerce oyuncu vardı.

Şimdi birkaç farklı grup ve ego savaşları var. Önceden beri gelen saçmalıklar :D
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
ZIPKIN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ZIPKIN »

VicTorY yazdı: 19 Ağu 2024 14:43 Bireysel oynanan oyunu grup bölgeleri ile katlettiler. Sonra tekelleşti başka bir açıklaması yok 39 seviye oyunun prime zamanıdır herkes bir şekilde belli bir ayarda oyuncu olabiliyordu farklı tarzda oyuncular vardı full denebilecek karakter sayısı sunucu başına maksimum 50-60 diyebilirdik ama oyunda binlerce oyuncu vardı.

Şimdi birkaç farklı grup ve ego savaşları var. Önceden beri gelen saçmalıklar :D
duygularıma tercüman olmuşsun resmen. derindeki sır zamanlarını(grup bölgeleri denen garabetin olmadığı, savaşçıların bütün gruba sakınma açtığı dönem) o kadar çok özlüyorum ki.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön