Karaköy Sunucusunda Azalma

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Karaköy Sunucusunda Azalma

Mesaj gönderen Sufizm »

Yeni sunucu açıldığından bu yana 20 güne yaklaştı. İlk 3 4 günkü o müthiş kalabalık o ilk günler ne yazık ki geride kaldı. Bariz bir azalma söz konusu. Ve ilginç ki oyun ilk 2 3 gün bu kadar oyun çökmüyordu. Bu bariz yüzlerce kişinin azalması lag ve çökmelere mi yoksa o hype bitmesi mi?
Mergenbey
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Karaköy

Re: Karaköy Sunucusunda Azalma

Mesaj gönderen Mergenbey »

Kanka azalır. Ben de zor dayanıyorum devam etmek için. 13 senenin ardından oyuna döndüm ve işkence çekiyorum. Çemberli'ye 700 hasarla giremiyorum, onu yapmadan Karaköy açamıyorum. Slot kesip para kasayım, öyle item dizeyim desem karakterli 55 yapmamam lazım. Nereden tutsan elinde kalıyor. Mal gibi kaldım. 29 yaşında öğretmen adamım, bu saatten sonra da millete yalvaramam görevimi yapın diye. Hadi ben büyücüyüm Çemberli'de takıldım. Savaşçılar ne yapsın? Adamlar Sığınak-Migrat'a geldiğinde ilerleyemez oldu.
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Mesaj gönderen IFonQzrail »

Şahsen grup bölgelerinde durmadan sunucu çökmesi yaşadıktan sonra o gün oyuna küsüyorum. Üstelik girmek için 1 2 saat bekliyoruz.

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen maxwell1337 »

Azalma yok aksine fareler bile hâlâ yeni başlayanlarla dolu , şu E.Ö kopyacı tayfası yeni sunucuyu kötülemekten bıkmadı 7/24 forumda sunucuyu kötülüyorlar :')
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Sufizm »

maxwell1337 yazdı: 12 Ağu 2024 19:53 Azalma yok aksine fareler bile hâlâ yeni başlayanlarla dolu , şu E.Ö kopyacı tayfası yeni sunucuyu kötülemekten bıkmadı 7/24 forumda sunucuyu kötülüyorlar :')
Bir azulun başında 500 kişi bekliyordu şuan say bakalım kim nerede bekliyor
Kullanıcı avatarı
trexi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen trexi »

Sufizm yazdı: 12 Ağu 2024 20:33
maxwell1337 yazdı: 12 Ağu 2024 19:53 Azalma yok aksine fareler bile hâlâ yeni başlayanlarla dolu , şu E.Ö kopyacı tayfası yeni sunucuyu kötülemekten bıkmadı 7/24 forumda sunucuyu kötülüyorlar :')
Azula bakmaktan ziyade şöyle bi mısır çarşısı mağara önü ve çemberlitaş girişini ziyaret etmenizi öneririm. Zamanında azul başında bekleyen adamlar şimdi buralarda. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen maxwell1337 »

trexi yazdı: 12 Ağu 2024 20:50 Azula bakmaktan ziyade şöyle bi mısır çarşısı mağara önü ve çemberlitaş girişini ziyaret etmenizi öneririm. Zamanında azul başında bekleyen adamlar şimdi buralarda. :)
Aynen öyle , şimdi ÇT Migrat sırası bekliyorlar ama , şayet Gaffar kesmeyi başarır KK'ye geçerlerse orada da 10 tane ipek tamamlayana kadar Kraliçe sırası bekleyecekler , gbz sırası bb sırası özellikle GBZ 45dkda kalkıyor üstelik yalnızca 3 tane var , muhtemelen oradaki sıra migrat çt sırasından da beter olacak :') ya da üretim mi yapacaksın gidip pençe tılsım parfüm sırasına gireceksin , ÇT önünde bekleyen kardeşler alışsınlar sıranın daha büyüğü KK'de :')
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Çünkü başlayan oyuncular Azul'un başında sonsuza dek beklemeyecektir. Diğer bölgeleri ve özellikle de KARAKÖY bölgesini gezersen ne kadar kalabalık olduğunu göreceksin.

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

BunudaBanlayin yazdı: 12 Ağu 2024 21:09
Çünkü başlayan oyuncular Azul'un başında sonsuza dek beklemeyecektir. Diğer bölgeleri ve özellikle de KARAKÖY bölgesini gezersen ne kadar kalabalık olduğunu göreceksin.

Resim
Bu ekran görüntüsünü dün akşam aldım, düşünün ne kadar kalabalık olduğunu göreceksin
Resim
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen benibanladilar »

Grup bölgelerinin hatalı dizaynı yüzünden ikv çoğu kişi için 49 levelde biten bir oyun.

Mesela ben, sığınak görevlerini yaptım ama bilge asa düşmedi, 10 kez falan motor kestim sadece fevzi asa düştü.
migrata gidiyorum başında herkes asasını parlatmış, ejder üretmiş insanlar var.
zaten bütün grup bölgeleri full dolu, grup bulsanda giremiyorsun.

girebilmek için sabah 7de girmek lazım. ee çalışıyoruz nasıl giricez?
gecen cumartesi sabahı uyumadım sıgınak girdim, asa düşmedi BAŞ düştü.
bir sonraki cumartesi 300 elektrik hasarımla migrata girmeyi deneyebilirim ama genel olarak oyunda yapılacak bir şey kalmadı benim için...

hadi diyelim migratı yaptık. o zamanda çemberlitaşı yapamayacağız.
arkadaşlarınla veya güzel bir loncan varsa o zaman yaparsın anca.
beni loncamdan atmışlar :grinning:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön