Karaköy Sunucusunda Azalma
Karaköy Sunucusunda Azalma
Yeni sunucu açıldığından bu yana 20 güne yaklaştı. İlk 3 4 günkü o müthiş kalabalık o ilk günler ne yazık ki geride kaldı. Bariz bir azalma söz konusu. Ve ilginç ki oyun ilk 2 3 gün bu kadar oyun çökmüyordu. Bu bariz yüzlerce kişinin azalması lag ve çökmelere mi yoksa o hype bitmesi mi?
Re: Karaköy Sunucusunda Azalma
Kanka azalır. Ben de zor dayanıyorum devam etmek için. 13 senenin ardından oyuna döndüm ve işkence çekiyorum. Çemberli'ye 700 hasarla giremiyorum, onu yapmadan Karaköy açamıyorum. Slot kesip para kasayım, öyle item dizeyim desem karakterli 55 yapmamam lazım. Nereden tutsan elinde kalıyor. Mal gibi kaldım. 29 yaşında öğretmen adamım, bu saatten sonra da millete yalvaramam görevimi yapın diye. Hadi ben büyücüyüm Çemberli'de takıldım. Savaşçılar ne yapsın? Adamlar Sığınak-Migrat'a geldiğinde ilerleyemez oldu.
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Şahsen grup bölgelerinde durmadan sunucu çökmesi yaşadıktan sonra o gün oyuna küsüyorum. Üstelik girmek için 1 2 saat bekliyoruz.
- maxwell1337
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Karaköy
Azalma yok aksine fareler bile hâlâ yeni başlayanlarla dolu , şu E.Ö kopyacı tayfası yeni sunucuyu kötülemekten bıkmadı 7/24 forumda sunucuyu kötülüyorlar
Bir azulun başında 500 kişi bekliyordu şuan say bakalım kim nerede bekliyormaxwell1337 yazdı: ↑12 Ağu 2024 19:53 Azalma yok aksine fareler bile hâlâ yeni başlayanlarla dolu , şu E.Ö kopyacı tayfası yeni sunucuyu kötülemekten bıkmadı 7/24 forumda sunucuyu kötülüyorlar![]()
Azula bakmaktan ziyade şöyle bi mısır çarşısı mağara önü ve çemberlitaş girişini ziyaret etmenizi öneririm. Zamanında azul başında bekleyen adamlar şimdi buralarda.Sufizm yazdı: ↑12 Ağu 2024 20:33Bir azulun başında 500 kişi bekliyordu şuan say bakalım kim nerede bekliyormaxwell1337 yazdı: ↑12 Ağu 2024 19:53 Azalma yok aksine fareler bile hâlâ yeni başlayanlarla dolu , şu E.Ö kopyacı tayfası yeni sunucuyu kötülemekten bıkmadı 7/24 forumda sunucuyu kötülüyorlar![]()
- maxwell1337
- Sahaf Yardımcısı
Aynen öyle , şimdi ÇT Migrat sırası bekliyorlar ama , şayet Gaffar kesmeyi başarır KK'ye geçerlerse orada da 10 tane ipek tamamlayana kadar Kraliçe sırası bekleyecekler , gbz sırası bb sırası özellikle GBZ 45dkda kalkıyor üstelik yalnızca 3 tane var , muhtemelen oradaki sıra migrat çt sırasından da beter olacak
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
Çünkü başlayan oyuncular Azul'un başında sonsuza dek beklemeyecektir. Diğer bölgeleri ve özellikle de KARAKÖY bölgesini gezersen ne kadar kalabalık olduğunu göreceksin.Sufizm yazdı: ↑12 Ağu 2024 20:33Bir azulun başında 500 kişi bekliyordu şuan say bakalım kim nerede bekliyormaxwell1337 yazdı: ↑12 Ağu 2024 19:53 Azalma yok aksine fareler bile hâlâ yeni başlayanlarla dolu , şu E.Ö kopyacı tayfası yeni sunucuyu kötülemekten bıkmadı 7/24 forumda sunucuyu kötülüyorlar![]()

- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
Bu ekran görüntüsünü dün akşam aldım, düşünün ne kadar kalabalık olduğunu göreceksinBunudaBanlayin yazdı: ↑12 Ağu 2024 21:09Çünkü başlayan oyuncular Azul'un başında sonsuza dek beklemeyecektir. Diğer bölgeleri ve özellikle de KARAKÖY bölgesini gezersen ne kadar kalabalık olduğunu göreceksin.Sufizm yazdı: ↑12 Ağu 2024 20:33Bir azulun başında 500 kişi bekliyordu şuan say bakalım kim nerede bekliyormaxwell1337 yazdı: ↑12 Ağu 2024 19:53 Azalma yok aksine fareler bile hâlâ yeni başlayanlarla dolu , şu E.Ö kopyacı tayfası yeni sunucuyu kötülemekten bıkmadı 7/24 forumda sunucuyu kötülüyorlar![]()
![]()

- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
Grup bölgelerinin hatalı dizaynı yüzünden ikv çoğu kişi için 49 levelde biten bir oyun.
Mesela ben, sığınak görevlerini yaptım ama bilge asa düşmedi, 10 kez falan motor kestim sadece fevzi asa düştü.
migrata gidiyorum başında herkes asasını parlatmış, ejder üretmiş insanlar var.
zaten bütün grup bölgeleri full dolu, grup bulsanda giremiyorsun.
girebilmek için sabah 7de girmek lazım. ee çalışıyoruz nasıl giricez?
gecen cumartesi sabahı uyumadım sıgınak girdim, asa düşmedi BAŞ düştü.
bir sonraki cumartesi 300 elektrik hasarımla migrata girmeyi deneyebilirim ama genel olarak oyunda yapılacak bir şey kalmadı benim için...
hadi diyelim migratı yaptık. o zamanda çemberlitaşı yapamayacağız.
arkadaşlarınla veya güzel bir loncan varsa o zaman yaparsın anca.
beni loncamdan atmışlar
Mesela ben, sığınak görevlerini yaptım ama bilge asa düşmedi, 10 kez falan motor kestim sadece fevzi asa düştü.
migrata gidiyorum başında herkes asasını parlatmış, ejder üretmiş insanlar var.
zaten bütün grup bölgeleri full dolu, grup bulsanda giremiyorsun.
girebilmek için sabah 7de girmek lazım. ee çalışıyoruz nasıl giricez?
gecen cumartesi sabahı uyumadım sıgınak girdim, asa düşmedi BAŞ düştü.
bir sonraki cumartesi 300 elektrik hasarımla migrata girmeyi deneyebilirim ama genel olarak oyunda yapılacak bir şey kalmadı benim için...
hadi diyelim migratı yaptık. o zamanda çemberlitaşı yapamayacağız.
arkadaşlarınla veya güzel bir loncan varsa o zaman yaparsın anca.
beni loncamdan atmışlar