En basta 32 tane iksiri olmadigini kanitlayamaz. Malesef video lazim o arkadasin icine oturmasi icin. Bende 10 tane menekseyi 5 5 bolup foto atsam kopyaladim diye bir farki olmayacak malesef bundan.
Yeni açılmış forum hesaplarından hile haberleri hk.
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: Toutestalle
Re: Yeni açılmış forum hesaplarından hile haberleri hk.
- VeniceSANCAK
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Row
Güzel kardeşim biliyorum herkesin içinde bir heves var hile olması herkesi üzüyor ve olmayacağına inandığımız için inanmak istemiyorsunuz ama ben neden provokatör davranayım ki ? Üstelik nice anılarımın olduğu bir oyunun bu hale gelmesi beni üzmüyor mu sanıyorsun ? Şuan bankada 1 level karakterler dolu girip bi analiz yapmanızı öneririm. Adam 20 dk önce mısırda görünmez karakterlere girdiler. Fare hilecileri bölgeye oyunu çökerteceklerini yazdı. Lütfen at gözlükleriyle bakmayın duruma. Rica ediyorum biraz sorun soruşturun çevrenize sonra yanıt verin. Yakın çevremdeki 3 arkadaşımda iksiri kopyalandı. İnanmak istemiyorsun anlıyorum ama yarın bir gün açık verecek bu durum. O zaman görmüş oluruz hepimiz.
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: Toutestalle
Dostum ben seni tanimiyorum nasil birisin bilmiyorum seni yargilamiyorum veya yalancilikla suclamiyorum. Sadece suan bir kanit olmadığını soyluyorum. Sen haric suan konu acan bir suru yeni hesap var, ss atilsin ve yonetimi suclayalim hep beraberVeniceSANCAK yazdı: ↑07 Ağu 2024 20:28Güzel kardeşim biliyorum herkesin içinde bir heves var hile olması herkesi üzüyor ve olmayacağına inandığımız için inanmak istemiyorsunuz ama ben neden provokatör davranayım ki ? Üstelik nice anılarımın olduğu bir oyunun bu hale gelmesi beni üzmüyor mu sanıyorsun ? Şuan bankada 1 level karakterler dolu girip bi analiz yapmanızı öneririm. Adam 20 dk önce mısırda görünmez karakterlere girdiler. Fare hilecileri bölgeye oyunu çökerteceklerini yazdı. Lütfen at gözlükleriyle bakmayın duruma. Rica ediyorum biraz sorun soruşturun çevrenize sonra yanıt verin. Yakın çevremdeki 3 arkadaşımda iksiri kopyalandı. İnanmak istemiyorsun anlıyorum ama yarın bir gün açık verecek bu durum. O zaman görmüş oluruz hepimiz.
- VeniceSANCAK
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Row
Evet bu yüzden konuya yazarken video alamadım diye o kadar üzgün oldugumu belirttim ama yakın çevremdede kopya yapabilen adamlar oldu ve şuan oyunu bıraktılar. Sende araştırabilirsin. Oyunda bankaları gezebilirsin. 20 dk önce kadar mısırda FARE HİLECİLERİN BÖLGEYE yazdıklarını görünmez 1 level çarlarla oyunu çökerttiğini görebilirsin.
Kankam okuduğunu anlamanda sorun var
Kopya konusundan bağımsız yazıyorum, illa muhalefet olmak zorunda değilsiniz objektif davranın bir konuya. A tarafını tutuyorken B tarafının her şeyine yanlış yada B tarafını tutuyorken A tarafının her şeyine yanlış demek zorunda değilsiniz, fanatiklik yapmayın.
- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
Bence hala hile yada kopya olmadığını iddia eden bizzat kopya yapan reel satış yapmak isteyen ikv beyinli npc lerdir. Araştırırsan zaten dünya kadar kanıt bulursun. Adam oynamış HEVESLENMİŞ O KADAR EMEK VERMİŞ . Kopya da denemiş olmuş tık üret satmak olsa amacı bunu herkesten gizler herkesle paylaşmaz. Bazı şeyleri ya kabullenin yada bilip bilmeden savunmaya geçmeyin yada siz eö meteor maden dönmeye devam edin yakında kopyacılar tık üret satmaya başlayınca üzülürsünüz.
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...
+1OZHANBEY yazdı: ↑07 Ağu 2024 20:54 Bence hala hile yada kopya olmadığını iddia eden bizzat kopya yapan reel satış yapmak isteyen ikv beyinli npc lerdir. Araştırırsan zaten dünya kadar kanıt bulursun. Adam oynamış HEVESLENMİŞ O KADAR EMEK VERMİŞ . Kopya da denemiş olmuş tık üret satmak olsa amacı bunu herkesten gizler herkesle paylaşmaz. Bazı şeyleri ya kabullenin yada bilip bilmeden savunmaya geçmeyin yada siz eö meteor maden dönmeye devam edin yakında kopyacılar tık üret satmaya başlayınca üzülürsünüz.
- adimihatirla
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
çok değişik işler dönüyor şuanda. gram güvenim yok şu oyuna daha bugün youtube'da istediğin yere ışınlanma hilesi paylaştılar
.
hayır ikv zerre umrumda değil de işin kötü tarafı, yeni bir oyuna başlayacak, öğrenecek güç kuvvet de kalmadı, yaşımız ilerledi.
Elimin altında tüm oyunları oynayabileceğim Konsol+Pc var fakat sarmıyor şu İkv denen meret kadar hiçbiri.
İkv'ye de zerre kadar güvenim kalmadı. Hile bugün olmasa yarın olacak.
Öte yandan halen beklentiye girip, temiz bir şekilde bu oyunu oynayabileceğini, zevk alabileceğini düşünen arkadaşlara da çok şaşırıyorum.
hayır ikv zerre umrumda değil de işin kötü tarafı, yeni bir oyuna başlayacak, öğrenecek güç kuvvet de kalmadı, yaşımız ilerledi.
Elimin altında tüm oyunları oynayabileceğim Konsol+Pc var fakat sarmıyor şu İkv denen meret kadar hiçbiri.
Öte yandan halen beklentiye girip, temiz bir şekilde bu oyunu oynayabileceğini, zevk alabileceğini düşünen arkadaşlara da çok şaşırıyorum.
- adimihatirla
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
+1OZHANBEY yazdı: ↑07 Ağu 2024 20:54 Bence hala hile yada kopya olmadığını iddia eden bizzat kopya yapan reel satış yapmak isteyen ikv beyinli npc lerdir. Araştırırsan zaten dünya kadar kanıt bulursun. Adam oynamış HEVESLENMİŞ O KADAR EMEK VERMİŞ . Kopya da denemiş olmuş tık üret satmak olsa amacı bunu herkesten gizler herkesle paylaşmaz. Bazı şeyleri ya kabullenin yada bilip bilmeden savunmaya geçmeyin yada siz eö meteor maden dönmeye devam edin yakında kopyacılar tık üret satmaya başlayınca üzülürsünüz.
adamlar bildiğin NPC birader.
Şimdi gelip bize de atarlanmaya başlarlar ''len siz yönetimi mi kötülüyorsunuz gidin kopya sunucusuna'' diye.
Dün akşam sunucu çöktü, yüzlerce insanın emeği çöp oldu. 5 dakika sonra tekrardan girmek zorunda kaldım karakter ç.t'den düştü mü diye bakmak için. Girdiğimde bölgeye X'e şifa gelinir, X'e son hs diye yazılar yazmaya başlamışlardı bile.
Abi bir insan grubunda hiç mi itiraz diye bir şey olmaz? Hiç mi haklarını savunmazlar yahu? Ben 5 kere denedim sildim, şahsen tanıdığım 10-20 kere deneyenler var her defasında oyundan düşüyorlar.
Adamlar bildiğin dümdüz Npc. Oyuna girip ''gaffara hs gelinir'' yazmaya kodlanmış npc'ler.
C.S 1.6 50lik bot herifler. Bugün Knight forumuna girdim herkes bir şeylere itiraz ediyor bir de şu yassı beyinlilere bak.
- sailorhawk
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Eski Yeni
- Discord: .yaaz
Seninle biraz takıştık ama yazdığına +1 veriyorum hocam. Steamde 750 tane oyun, elimin altında VR - PS5 var fakat şu saçma oyun yine beni 3 sene arayla bulup bir şekil başlatıyor. BDO - New world - WoW - Archeage - Lost Ark gibi bir sürü MMORPG oynadım ama şu saçma oyun nedense rüyalarıma giriyor. Herkesin küçüklük travması haline gelmiş bulunmaktaadimihatirla yazdı: ↑07 Ağu 2024 21:20 çok değişik işler dönüyor şuanda. gram güvenim yok şu oyuna daha bugün youtube'da istediğin yere ışınlanma hilesi paylaştılar![]()
.