Yeni açılmış forum hesaplarından hile haberleri hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BLITZKRIEG
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Yeni açılmış forum hesaplarından hile haberleri hk.

Mesaj gönderen BLITZKRIEG »

Arkadaşlar selam,

Henüz birkaç mesajı olan forum hesapları oyuna hile girdiği haberlerini spamlıyor. Oyuna girme imkanım an itibariyle bulunmuyor. Bu konunun gerçekliğini merak eden yüzlerce oyuncu olduğu gerçeğini de hesaba katarak, kanıtlarınızı bu başlık altında toplamanızı rica ediyorum.

İyi forumlar.
It is always darkest before the dawn.
Kullanıcı avatarı
yavuzsavage
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Outcast

Re: Yeni açılmış forum hesaplarından hile haberleri hk.

Mesaj gönderen yavuzsavage »

Konuları açanlar ve konular hakkında yorum yapan kişiler bariz 2-3 kişi arasında dönüyor.Ben çok gerçekçiliği olduğunu varsayamıyorum.ScreenShot alamayacak kimse yoktur şu oyunda, karalama çabaları.
Resim
Kullanıcı avatarı
VeniceSANCAK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Row

Mesaj gönderen VeniceSANCAK »

Merhaba,

Heyecanla yeniden bir giriş yapmak istedim eski günleri yad etmek adına. 33 Supra cin iskirim vardı lakin lag girdiğinde ayırma yapıp f4 çektim girdiğimde 64 iksirim oldu. Amacım tamamen kopya olup olmadığını test etmekti ve şu an tüm moralim motivasyonum yok. Nvidia ile ekran kaydı aldığımı düşünüyordum ama alamamışım. Tekrarı olur diye şuan bile kayıttayım üzülerek bir maceranın daha şahsım adına sonuna gelmiş bulunmaktayım :unamused:

Keyifli forumlar dilerim...

Resim
Kullanıcı avatarı
BLITZKRIEG
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen BLITZKRIEG »

VeniceSANCAK yazdı: 07 Ağu 2024 20:07 Merhaba,

Heyecanla yeniden bir giriş yapmak istedim eski günleri yad etmek adına. 33 Supra cin iskirim vardı lakin lag girdiğinde ayırma yapıp f4 çektim girdiğimde 64 iksirim oldu. Amacım tamamen kopya olup olmadığını test etmekti ve şu an tüm moralim motivasyonum yok. Nvidia ile ekran kaydı aldığımı düşünüyordum ama alamamışım. Tekrarı olur diye şuan bile kayıttayım üzülerek bir maceranın daha şahsım adına sonuna gelmiş bulunmaktayım :unamused:

Resim
Hocam üzülerek belirtmeliyim ki bu olay bir ekran kaydına yansımadığı sürece dezenformasyondan öteye gidemeyecek. Şahsınıza bir hakaret olarak algılamayın lütfen..

Bir ekran kaydı vesilesiyle bu olaya şahit olmamızın bu oyun için hayatımızda ayırdığımız sürenin sonu olacağını söylemeye gerek bile yok. Bu da burada dursun.
It is always darkest before the dawn.
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen maxwell1337 »

Resim
Çok eski bir ss bu eminönü sunucusundan , güzel hamle ama yemezler hocam , arkadaş eö sunucusu tık üretçisi muhtemelen oradaki işi bozulmuş forumda algı yaratarak Karaköy sunucusunu kötülüyor
Kullanıcı avatarı
VeniceSANCAK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Tabi bende zaten video alamamanın üzüntüsüyle yine de yazdım ama Fare hilecilerini bizzat gördüm mısırda bölgeye oyunu sardıracaklarına kadar yazdılar. Üstelik Benim tüm eski forum mesajlarıma da bakarak oyunda bir şeyleri başarmış, oyunu severek oynayan birisi olduğumu provokatif bir tutumda bulunmayacağımı anlarsınız. Üstelik bir kaç arkadaşımda benimle birlikte iksir kopyalamayı başardı. Yakında zaten anlaşılır şu an İKV Discord kanalında dahi ss ler paylaşılıyor. Ben ise sadece kendi şahit olduğum durumu paylaştım.

Keyifli forumlar dilerim.
Kullanıcı avatarı
VeniceSANCAK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

maxwell1337 yazdı: 07 Ağu 2024 20:15

Resim
Çok eski bir ss bu eminönü sunucusundan , güzel hamle ama yemezler hocam , arkadaş eö sunucusu tık üretçisi muhtemelen oradaki işi bozulmuş forumda algı yaratarak Karaköy sunucusunu kötülüyor
Resim

size çantanın yerlerini değiştirerek yanıt vereyim o zaman
mikrocip
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen mikrocip »

Kopya olmayacağına inanan zavallı adamın içine oturmuştur şimdi bu ss :D
Pasaxkurt
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Discord: Toutestalle

Mesaj gönderen Pasaxkurt »

Hileciler bazi durumu fazla gocunmuş ki artik algi yaparak oyunu bosaltmaya calisiyorlar. Kimse ss almayi video kaydetmeyi bilmiyor mu su sunucuda ya :thinking_face:
Kullanıcı avatarı
yavuzsavage
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Outcast

Mesaj gönderen yavuzsavage »

Pasaxkurt yazdı: 07 Ağu 2024 20:23 Hileciler bazi durumu fazla gocunmuş ki artik algi yaparak oyunu bosaltmaya calisiyorlar. Kimse ss almayi video kaydetmeyi bilmiyor mu su sunucuda ya :thinking_face:
+1
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön