gerçekten müstehak. instagram kapalı değil yasaklı. bunu bilerek yasaklamış durumdalar. herkes instagrama girebiliyor tr ipleri hariçBunudaBanlayin yazdı: ↑02 Ağu 2024 23:38Günümüz çağında Instagram bile yaklaşık 15_16 saattir kapalı durumdayken, online bir oyunun sadece 1 sunucusunun kapalı kalması büyütülecek birşey değil. Unutmayın sadece karaköy kapalı, diğer sunucular aktif. Yani anlayacağınız oyun kapalı değil.hizlisokaklar yazdı: ↑02 Ağu 2024 23:06 hala forumda yöneticileri savunanlar görüyorum. Değil 16 saat 76 saat kapalı kalsa müstehak size
İstanbul Kıyamet Vakti
Re: Klasik ikv klasik yönetim
- zkocalioglu
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Asarın Evlatları
Re: Sunucu Bakımı Tahminleri
Arkadaşlar çok iyimser düşünmüyorum açıkcası.
Ortada bir problem var diye yazmışlar ve ucu açık kelime. Oyun içi de olabilir, teknik verisel de olabilir, yönetimsel de olabilir vs. vs. ama bir an önce açıklama yapılması gerekiyor binlerce kişi hypelandı sunucuya hevesimizi kırmamaları lazım.
Ortada bir problem var diye yazmışlar ve ucu açık kelime. Oyun içi de olabilir, teknik verisel de olabilir, yönetimsel de olabilir vs. vs. ama bir an önce açıklama yapılması gerekiyor binlerce kişi hypelandı sunucuya hevesimizi kırmamaları lazım.
- yavuzsavage
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Outcast
- yavuzsavage
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Outcast
Re: ben pes ediyorum geride kalan arkadaşlarıma bol şans
Baktılar yoğunluk güncellemeyle düzelmeyecek birkaç gün kapatalım sıkılanlar elensin sunucu bir rahatlasın biz bize devam ederiz dediler herhalde.sonsuzadek45 yazdı: ↑02 Ağu 2024 21:56 yönetim boşuna kapatmadı pes eden arkadaşlar çok şey kaybeder siz bilirsiniz![]()

Oyun da kapalı değil sunucu kapalı. Karaköy dışındaki her sunucuya girebilirsiniz. Karaköy'ü bizlerin daha iyi oyun tecrübesi yaşaması için kapatmışlar.geleyimmi yazdı: ↑02 Ağu 2024 23:42gerçekten müstehak. instagram kapalı değil yasaklı. bunu bilerek yasaklamış durumdalar. herkes instagrama girebiliyor tr ipleri hariçBunudaBanlayin yazdı: ↑02 Ağu 2024 23:38Günümüz çağında Instagram bile yaklaşık 15_16 saattir kapalı durumdayken, online bir oyunun sadece 1 sunucusunun kapalı kalması büyütülecek birşey değil. Unutmayın sadece karaköy kapalı, diğer sunucular aktif. Yani anlayacağınız oyun kapalı değil.hizlisokaklar yazdı: ↑02 Ağu 2024 23:06 hala forumda yöneticileri savunanlar görüyorum. Değil 16 saat 76 saat kapalı kalsa müstehak size
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
Sonuç olarak VPN kullanmayanlar şuan Instagram 'a erişim sağlayamıyor. Oyun yönetimide daha iyi bir oyun için Karaköy sunucusunu bir süreliğine kapatmış durumda. Devlette Instagram 'a bir süreliğine erişimi engellemiş durumdageleyimmi yazdı: ↑02 Ağu 2024 23:42gerçekten müstehak. instagram kapalı değil yasaklı. bunu bilerek yasaklamış durumdalar. herkes instagrama girebiliyor tr ipleri hariçBunudaBanlayin yazdı: ↑02 Ağu 2024 23:38Günümüz çağında Instagram bile yaklaşık 15_16 saattir kapalı durumdayken, online bir oyunun sadece 1 sunucusunun kapalı kalması büyütülecek birşey değil. Unutmayın sadece karaköy kapalı, diğer sunucular aktif. Yani anlayacağınız oyun kapalı değil.hizlisokaklar yazdı: ↑02 Ağu 2024 23:06 hala forumda yöneticileri savunanlar görüyorum. Değil 16 saat 76 saat kapalı kalsa müstehak size

zaten instagramı da yasaklamanın ne kadar yanlış olduğundan bahsediyor herkes. siz hala yanlış örneklerle yanlış yasakları ve durumları savunma derdindesiniz. sizi insan yerine koymamakla ne kadar doğru yapıyor yönetim anlıyorum. laf anlamazsınız
Re: Karaköy bölgesi
Sabır ve sukunet ile yapılacak olan açıklamaları beklemek daha evla olacaktır.
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Re: İnsan yerine koyup bilgi vermek bu kadar zor olmamalı ?
Bubyo yazdı: ↑02 Ağu 2024 23:33Bir grup iflis keserken o gruptan olmayan birisi iflis'in yanına yaklaştığında ölür. İflis mekaniği denilen şey budur.gadgetx yazdı: ↑02 Ağu 2024 23:29İflis mekaniği tam olarak nedir?pankuscagiz yazdı: ↑02 Ağu 2024 17:27 Karaköydeki bosslara iflis mekaniğini getiriyor olabilirler mi? acaba ortalama gruplarla kesim mi deniyorlar diye düşünmedim değil

- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
Re: Karaköy bölgesi
Evet Karaköy sunucusunun 49 levelde sınırlı kalması gerekiyordu ama 59 olarak getirdiler bana göre bu bir hataydı ama karaköy'e geçenler olduğu için buradan geri dönüş olmayacaktır diye tahmin ediyorum