Efsunların Değer Kaybetmesi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Externorum
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat

Re: Efsunların Değer Kaybetmesi

Mesaj gönderen Externorum »

adimihatirla yazdı: 31 Tem 2024 01:31 Katılıyorum. Fakat, hepiniz mi yeni oyuncusunuz bu durum hep böyleydi.
35 olduğun zaman bile Anka'nın İnat Kıran'ın etkileri düşerdi.
Yeraltı yokken bile böyleydi.
Ben Karaköy'den önce düşmüyordu diye hatırlıyorum, yanlış da olabilir.
SANCAK/KADIOĞLU/Türk İstihbarat Teşkilatı
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

adimihatirla yazdı: 31 Tem 2024 01:31 Katılıyorum. Fakat, hepiniz mi yeni oyuncusunuz bu durum hep böyleydi.
35 olduğun zaman bile Anka'nın İnat Kıran'ın etkileri düşerdi.
Yeraltı yokken bile böyleydi.
Yanlışınız var hocam.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
Boludanoyuncu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Boludanoyuncu »

Karaköy ile gelen bir şey değil diye biliyorum. Karaköyden öncesinde bile hatırlarsanız çiftelerin gücü düşüyordu.
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

Yani sonradan geldiğine emin gibiyim ama Karaköy değilse Yeraltı'dır belki ama sonradan geldi ya :D
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Mesaj gönderen IFonQzrail »

Orti kaç defa söyleyecek bilmiyorum, mümkün değildir diye altını çizdi adam. Ayrıca grup bölgesi atan arkadaşlardan şikayet duymuyoruz adamlar pat küt boss kesiyorlar. Demek ki iş hasarda değil bilekte. Yakın zamanda gaffar beyde düşer tahminimce.

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Externorum
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Boludanoyuncu yazdı: 31 Tem 2024 08:53 Karaköy ile gelen bir şey değil diye biliyorum. Karaköyden öncesinde bile hatırlarsanız çiftelerin gücü düşüyordu.
Doğru 39 level savaşçı zırhının meteor bölgesi efsunu olurdu, normalden az özellik verirdi zırh. Bi Evo zırh çıksa da kurtulsak diye uğraşırdık.
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
Kullanıcı avatarı
Externorum
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

IFonQzrail yazdı: 31 Tem 2024 11:38 Orti kaç defa söyleyecek bilmiyorum, mümkün değildir diye altını çizdi adam. Ayrıca grup bölgesi atan arkadaşlardan şikayet duymuyoruz adamlar pat küt boss kesiyorlar. Demek ki iş hasarda değil bilekte. Yakın zamanda gaffar beyde düşer tahminimce.
55 olduklarında görürüz hocam kesebiliyorlar mı, bilek bir yere kadar izin veriyor; tılsımsız ve bilge itemlerle ben de kesiyorum 55 olana kadar. 55 olunca bilgenin verdiği hasar çt itemlerinden kat be kat daha çok hasarı düşüyüyor, 55 olmadan önce Gaffar kesebilen paçayı kurtardı ve Gaffar dışındaki patronlar çok kolay bu oyunda.
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
Kullanıcı avatarı
steppenwolf
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen steppenwolf »

IFonQzrail yazdı: 31 Tem 2024 11:38 Orti kaç defa söyleyecek bilmiyorum, mümkün değildir diye altını çizdi adam. Ayrıca grup bölgesi atan arkadaşlardan şikayet duymuyoruz adamlar pat küt boss kesiyorlar. Demek ki iş hasarda değil bilekte. Yakın zamanda gaffar beyde düşer tahminimce.
Çoğuna katılmakla birlikte yakında gaffar'ın düşeceği konusu tamamen hayal gücü bana kalırsa.2331 hs ile kesildiği zamanlar bile gaffarı kesmeyi geçtim semihayı içeri atmak tılsımlı bile uğraştırırken şuan tılsımsız olduğunu varsayarsak ki herkeste full tılsım dahi olsa hasar ve direnç tutmayacağı gibi unsurları da göz önünde bulundurunca gaffar kesimi oldukça zor.

Evet uğraşacaklar olacaktır ki olmalı da zaten sadece bir fikir olarak bunu belirtmek istedim.Kesilsin yayınlasınlar bizde keyifli keyifli izleyelim.
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Externorum yazdı: 31 Tem 2024 12:24
55 olduklarında görürüz hocam kesebiliyorlar mı, bilek bir yere kadar izin veriyor; tılsımsız ve bilge itemlerle ben de kesiyorum 55 olana kadar. 55 olunca bilgenin verdiği hasar çt itemlerinden kat be kat daha çok hasarı düşüyüyor, 55 olmadan önce Gaffar kesebilen paçayı kurtardı ve Gaffar dışındaki patronlar çok kolay bu oyunda.
Tahminimce sabırlı bir kesimle 2+2+2 şeklinde gaffar ölecektir.
Resim
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Mesaj gönderen IFonQzrail »

Aynen kanzi...

Resim