Ben Karaköy'den önce düşmüyordu diye hatırlıyorum, yanlış da olabilir.adimihatirla yazdı: ↑31 Tem 2024 01:31 Katılıyorum. Fakat, hepiniz mi yeni oyuncusunuz bu durum hep böyleydi.
35 olduğun zaman bile Anka'nın İnat Kıran'ın etkileri düşerdi.
Yeraltı yokken bile böyleydi.
Efsunların Değer Kaybetmesi
- Externorum
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
Re: Efsunların Değer Kaybetmesi
SANCAK/KADIOĞLU/Türk İstihbarat Teşkilatı
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
Yanlışınız var hocam.adimihatirla yazdı: ↑31 Tem 2024 01:31 Katılıyorum. Fakat, hepiniz mi yeni oyuncusunuz bu durum hep böyleydi.
35 olduğun zaman bile Anka'nın İnat Kıran'ın etkileri düşerdi.
Yeraltı yokken bile böyleydi.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Karaköy ile gelen bir şey değil diye biliyorum. Karaköyden öncesinde bile hatırlarsanız çiftelerin gücü düşüyordu.
Yani sonradan geldiğine emin gibiyim ama Karaköy değilse Yeraltı'dır belki ama sonradan geldi ya 
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Orti kaç defa söyleyecek bilmiyorum, mümkün değildir diye altını çizdi adam. Ayrıca grup bölgesi atan arkadaşlardan şikayet duymuyoruz adamlar pat küt boss kesiyorlar. Demek ki iş hasarda değil bilekte. Yakın zamanda gaffar beyde düşer tahminimce.
- Externorum
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Doğru 39 level savaşçı zırhının meteor bölgesi efsunu olurdu, normalden az özellik verirdi zırh. Bi Evo zırh çıksa da kurtulsak diye uğraşırdık.Boludanoyuncu yazdı: ↑31 Tem 2024 08:53 Karaköy ile gelen bir şey değil diye biliyorum. Karaköyden öncesinde bile hatırlarsanız çiftelerin gücü düşüyordu.
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
- Externorum
- Şarapçı'nın Sırdaşı
55 olduklarında görürüz hocam kesebiliyorlar mı, bilek bir yere kadar izin veriyor; tılsımsız ve bilge itemlerle ben de kesiyorum 55 olana kadar. 55 olunca bilgenin verdiği hasar çt itemlerinden kat be kat daha çok hasarı düşüyüyor, 55 olmadan önce Gaffar kesebilen paçayı kurtardı ve Gaffar dışındaki patronlar çok kolay bu oyunda.IFonQzrail yazdı: ↑31 Tem 2024 11:38 Orti kaç defa söyleyecek bilmiyorum, mümkün değildir diye altını çizdi adam. Ayrıca grup bölgesi atan arkadaşlardan şikayet duymuyoruz adamlar pat küt boss kesiyorlar. Demek ki iş hasarda değil bilekte. Yakın zamanda gaffar beyde düşer tahminimce.
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
- steppenwolf
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Karaköy
Çoğuna katılmakla birlikte yakında gaffar'ın düşeceği konusu tamamen hayal gücü bana kalırsa.2331 hs ile kesildiği zamanlar bile gaffarı kesmeyi geçtim semihayı içeri atmak tılsımlı bile uğraştırırken şuan tılsımsız olduğunu varsayarsak ki herkeste full tılsım dahi olsa hasar ve direnç tutmayacağı gibi unsurları da göz önünde bulundurunca gaffar kesimi oldukça zor.IFonQzrail yazdı: ↑31 Tem 2024 11:38 Orti kaç defa söyleyecek bilmiyorum, mümkün değildir diye altını çizdi adam. Ayrıca grup bölgesi atan arkadaşlardan şikayet duymuyoruz adamlar pat küt boss kesiyorlar. Demek ki iş hasarda değil bilekte. Yakın zamanda gaffar beyde düşer tahminimce.
Evet uğraşacaklar olacaktır ki olmalı da zaten sadece bir fikir olarak bunu belirtmek istedim.Kesilsin yayınlasınlar bizde keyifli keyifli izleyelim.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
Tahminimce sabırlı bir kesimle 2+2+2 şeklinde gaffar ölecektir.Externorum yazdı: ↑31 Tem 2024 12:2455 olduklarında görürüz hocam kesebiliyorlar mı, bilek bir yere kadar izin veriyor; tılsımsız ve bilge itemlerle ben de kesiyorum 55 olana kadar. 55 olunca bilgenin verdiği hasar çt itemlerinden kat be kat daha çok hasarı düşüyüyor, 55 olmadan önce Gaffar kesebilen paçayı kurtardı ve Gaffar dışındaki patronlar çok kolay bu oyunda.IFonQzrail yazdı: ↑31 Tem 2024 11:38 Orti kaç defa söyleyecek bilmiyorum, mümkün değildir diye altını çizdi adam. Ayrıca grup bölgesi atan arkadaşlardan şikayet duymuyoruz adamlar pat küt boss kesiyorlar. Demek ki iş hasarda değil bilekte. Yakın zamanda gaffar beyde düşer tahminimce.

- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ