5 DAKİKA OLAN PHİLİ
5 DAKİKA OLAN PHİLİ
21.05 de 5 dakika olarak güncellenen philitos şu an 22 :43 ve siz hesap edin arkadaşlar minumum 50 60 kişinin gitmesi gereken yerde makro kurup giden arkadaşlar sağolsun herkes aynı durumda bekliyor bi yaptırımı olmamalı mı makronun ?
Re: 5 DAKİKA OLAN PHİLİ
Makronun olması yine bizdendir.. Yönetim yapacağı iyiliğin en fazlasını 2 görevde de yaptı. Nankör olmayalım!
makroya bırakan kişi sayısı kaç mesela ve sadece phili mi vuruyor. alanı boşaltın kan çalanlara falan ölsünler.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
dostum kimse kimseyi dinlemiyor ama inan bana mantıken ve matematik bilen bir insan bile buranın şu anda boş olması gerektiğini bilir 2 saatide geçti yani her grup 6 kişiden çıksak yola 1 saatte 12 kez phili kesiliyor 72 kişi eder 2 saatide aştık şu anda minumum 150 kişi ama buradan giden yok şu anda aynı isimler anka inat kıranı olan insanlar bırakmış durumda makroya
Valla hocam ne diyeyim ki bizim insanımız her yerde böyle. Adam gelip dese ki Tılsım kasıyorum ona da bir şey diyemezsin
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
gm arkadaşlar oyuna girip kick atabilir diye düşünüyorum.
ne kadar kötü kalpli insanlar varya bu oyunda. gerçekten inanılmaz.
ne kadar kötü kalpli insanlar varya bu oyunda. gerçekten inanılmaz.
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
hocam saçmalamayın, boss kaçırmaktan farklı bir durum bu. Dediğim gibi adam gelip ben tılsım kasıyorum size ne diyebilir hakkı da var. Ama makro oyun içi yasak mı bilmiyorum. Hiç de kullanmadığım için makroya bırakılan birini nasıl anlaşıldığını da bilmiyorum. Yapılacaksa en fazla makro kullanımı için yaptırım yapılabilir.
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
- adimihatirla
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
makro ne ? neden böyle boş işlerle uğraşıp oyunun zevkini kaçıran tipler var? enteresan.