5 DAKİKA OLAN PHİLİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Avayfi
İskele Babası
İskele Babası

5 DAKİKA OLAN PHİLİ

Mesaj gönderen Avayfi »

21.05 de 5 dakika olarak güncellenen philitos şu an 22 :43 ve siz hesap edin arkadaşlar minumum 50 60 kişinin gitmesi gereken yerde makro kurup giden arkadaşlar sağolsun herkes aynı durumda bekliyor bi yaptırımı olmamalı mı makronun ?
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Re: 5 DAKİKA OLAN PHİLİ

Mesaj gönderen Esadullah »

Avayfi yazdı: 28 Tem 2024 22:44 21.05 de 5 dakika olarak güncellenen philitos şu an 22 :43 ve siz hesap edin arkadaşlar minumum 50 60 kişinin gitmesi gereken yerde makro kurup giden arkadaşlar sağolsun herkes aynı durumda bekliyor bi yaptırımı olmamalı mı makronun ?
Makronun olması yine bizdendir.. Yönetim yapacağı iyiliğin en fazlasını 2 görevde de yaptı. Nankör olmayalım!
Kullanıcı avatarı
Avayfi
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Avayfi »

Esadullah yazdı: 28 Tem 2024 22:56
Avayfi yazdı: 28 Tem 2024 22:44 21.05 de 5 dakika olarak güncellenen philitos şu an 22 :43 ve siz hesap edin arkadaşlar minumum 50 60 kişinin gitmesi gereken yerde makro kurup giden arkadaşlar sağolsun herkes aynı durumda bekliyor bi yaptırımı olmamalı mı makronun ?
Makronun olması yine bizdendir.. Yönetim yapacağı iyiliğin en fazlasını 2 görevde de yaptı. Nankör olmayalım!
tabii ki ama dostum yapmayabilirdi ama gene bir suistimal var yani sonuçta adam bırakmış makroya gitmiş tam 2 saat oldu bak geçti bile ilerleme 0
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

makroya bırakan kişi sayısı kaç mesela ve sadece phili mi vuruyor. alanı boşaltın kan çalanlara falan ölsünler.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
Avayfi
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Avayfi »

Bubyo yazdı: 28 Tem 2024 23:13 makroya bırakan kişi sayısı kaç mesela ve sadece phili mi vuruyor. alanı boşaltın kan çalanlara falan ölsünler.
dostum kimse kimseyi dinlemiyor ama inan bana mantıken ve matematik bilen bir insan bile buranın şu anda boş olması gerektiğini bilir 2 saatide geçti yani her grup 6 kişiden çıksak yola 1 saatte 12 kez phili kesiliyor 72 kişi eder 2 saatide aştık şu anda minumum 150 kişi ama buradan giden yok şu anda aynı isimler anka inat kıranı olan insanlar bırakmış durumda makroya
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Bubyo »

Valla hocam ne diyeyim ki bizim insanımız her yerde böyle. Adam gelip dese ki Tılsım kasıyorum ona da bir şey diyemezsin
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen benibanladilar »

gm arkadaşlar oyuna girip kick atabilir diye düşünüyorum.

ne kadar kötü kalpli insanlar varya bu oyunda. gerçekten inanılmaz.
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen benibanladilar »

video çekip şikayet ederseniz belki banlanırlar?
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Bubyo »

benibanladilar yazdı: 29 Tem 2024 00:23 video çekip şikayet ederseniz belki banlanırlar?
hocam saçmalamayın, boss kaçırmaktan farklı bir durum bu. Dediğim gibi adam gelip ben tılsım kasıyorum size ne diyebilir hakkı da var. Ama makro oyun içi yasak mı bilmiyorum. Hiç de kullanmadığım için makroya bırakılan birini nasıl anlaşıldığını da bilmiyorum. Yapılacaksa en fazla makro kullanımı için yaptırım yapılabilir.

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
adimihatirla
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen adimihatirla »

makro ne ? neden böyle boş işlerle uğraşıp oyunun zevkini kaçıran tipler var? enteresan.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön