Merhaba,
Işlenmiş gümüş konusu teknik ekiplere iletilmiştir.
Iyi forumlar.
İşlenmiş gümüş
- deveng
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Karaköy Loncası
Re: İşlenmiş gümüş
Merhaba,
Oyun içi satın alıma açılmıştır. Demirci Rüstem'den satın alabilirsiniz.
Iyi oyunlar, iyi forumlar !
Oyun içi satın alıma açılmıştır. Demirci Rüstem'den satın alabilirsiniz.
Iyi oyunlar, iyi forumlar !
Sayın yönetici bu sadece işlenmiş gümüş için değil inanın çok zor madenler ileride bir kaç madene ne fiyat biçicekler kim bilir oyun kazansın npclerden bu yeni yaptıgınız şekilde alalım görüş ve önerilere mail attım oyunun daha zevkli hale gelmesi için okursanız çok sevinirim saygılar
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
aynen karaköy setlerini falanda direekt npclere koysunlar çekeriz ordan uğraşmayızscorper yazdı: ↑27 Tem 2024 17:59Sayın yönetici bu sadece işlenmiş gümüş için değil inanın çok zor madenler ileride bir kaç madene ne fiyat biçicekler kim bilir oyun kazansın npclerden bu yeni yaptıgınız şekilde alalım görüş ve önerilere mail attım oyunun daha zevkli hale gelmesi için okursanız çok sevinirim saygılar
- hattihumayun
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Anka
kardeşimizin işini baltamış yönetim , işlenmiş gümüş satarak ev araba almayı planlıyordu herhaldeAGRESIF yazdı: ↑27 Tem 2024 18:03aynen karaköy setlerini falanda direekt npclere koysunlar çekeriz ordan uğraşmayızscorper yazdı: ↑27 Tem 2024 17:59Sayın yönetici bu sadece işlenmiş gümüş için değil inanın çok zor madenler ileride bir kaç madene ne fiyat biçicekler kim bilir oyun kazansın npclerden bu yeni yaptıgınız şekilde alalım görüş ve önerilere mail attım oyunun daha zevkli hale gelmesi için okursanız çok sevinirim saygılar![]()
ne anlatıyon bro acın varsa giderelim? tüm her şey npcye konulur mu kafa mı buluyorsunuz hiç mmorpg oynamadınız heraldehattihumayun yazdı: ↑27 Tem 2024 18:08kardeşimizin işini baltamış yönetim , işlenmiş gümüş satarak ev araba almayı planlıyordu herhaldeAGRESIF yazdı: ↑27 Tem 2024 18:03aynen karaköy setlerini falanda direekt npclere koysunlar çekeriz ordan uğraşmayızscorper yazdı: ↑27 Tem 2024 17:59Sayın yönetici bu sadece işlenmiş gümüş için değil inanın çok zor madenler ileride bir kaç madene ne fiyat biçicekler kim bilir oyun kazansın npclerden bu yeni yaptıgınız şekilde alalım görüş ve önerilere mail attım oyunun daha zevkli hale gelmesi için okursanız çok sevinirim saygılar![]()
![]()
hayalleri suya düşmüş , tamam dert etme yeraltı mantarı toplar satarsın 5500'e , daha sırada o var
La dayı ne anlatıyon ben oyunu oynamıyorum bile murat abinin yayınını izliyorum adamlar sayemizde çözüm buldular öneriler sunduk ne işi baltalaması ben reelde gümüşmü sattım? Cümlemi doğru oku diyorumki yarın bir gün işlenmiş gümüşe saçma sapan reel fiyat biçenler karaköyde neler yapar? Onlar kazanacağına oyun kazansın akçe alalım geldide adamlar yaptıda teşekkür ederiz seve seve verelim şimdi demirciyehattihumayun yazdı: ↑27 Tem 2024 18:08kardeşimizin işini baltamış yönetim , işlenmiş gümüş satarak ev araba almayı planlıyordu herhaldeAGRESIF yazdı: ↑27 Tem 2024 18:03aynen karaköy setlerini falanda direekt npclere koysunlar çekeriz ordan uğraşmayızscorper yazdı: ↑27 Tem 2024 17:59Sayın yönetici bu sadece işlenmiş gümüş için değil inanın çok zor madenler ileride bir kaç madene ne fiyat biçicekler kim bilir oyun kazansın npclerden bu yeni yaptıgınız şekilde alalım görüş ve önerilere mail attım oyunun daha zevkli hale gelmesi için okursanız çok sevinirim saygılar![]()
![]()
hayalleri suya düşmüş , tamam dert etme yeraltı mantarı toplar satarsın 5500'e , daha sırada o var