İşlenmiş gümüş

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

İddalar Öneriler.

Mesaj gönderen scorper »

Arkadaşlar iddalara göre ben demiyorum oyunda birileri itemle geziyormuş gümüşe tek bir madene reel kaç fiyatlar biçiliyormuş

Sayın yöneticiler bunun önüne geçmek sizin elinizde hilede çıksa hurdada çıksa size düzelmesi için önerilerimi paylaşıyorum

İkv dükkana akçeyle karaköy sunucusu için tılsım item maden hasar iksir can iksir almayı getirin oyun kazansın akçeyle ikvye destek verelim adamlar kazanacağına siz kazanın haksızsam özür dilerim boynum kıldan ince sadece bir öneri

Saygılar ver sevgiler...
ZIPKIN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: İddalar Öneriler.

Mesaj gönderen ZIPKIN »

hile hurda çıksa, çıkan hile hurdayı dükkana tılsım, maden vs. koyarak nasıl düzeltmeyi umuyorsun acaba? hile yapan kişi "aaaa dükkanda satılıyormuş ben artık hile yapmayayım bari" mi diyecek?

ayrıca oyunun zorluğundan bu kadar şikayetçiysen neden eminönü sunucusunda oynamıyorsun? orada insanlar birbirine bedava m1 y2 tılsımı veriyor tam senlik sunucu işte.

ortada bir MMORPG oyununda 1 gün önce açılmış yeni bir sunucu var. tabi ki madenler ve slotlar hınca hınç dolu olacak. bu gayet normal bir şey. tahminimce birkaç haftaya sunucu yavaş yavaş rayına oturur. ondan sonra karakter kasmak daha kolay hale gelir.

yalnız şu işlenmiş gümüşü gerçek paraya satmaya kalkan sözde çakal özde mandaval olan kişilere bir yaptırım uygulanması şart. eskiden akçe satılır, 2500 satılır yazan kişileri şikayet edince susturma yiyorlardı. bu işlenmiş gümüşe gerçek para isteyen kişileri şikayet edince susturma atmıyorlar mı?
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: İddalar Öneriler.

Mesaj gönderen scorper »

ZIPKIN yazdı: 27 Tem 2024 10:50 hile hurda çıksa, çıkan hile hurdayı dükkana tılsım, maden vs. koyarak nasıl düzeltmeyi umuyorsun acaba? hile yapan kişi "aaaa dükkanda satılıyormuş ben artık hile yapmayayım bari" mi diyecek?

ayrıca oyunun zorluğundan bu kadar şikayetçiysen neden eminönü sunucusunda oynamıyorsun? orada insanlar birbirine bedava m1 y2 tılsımı veriyor tam senlik sunucu işte.

ortada bir MMORPG oyununda 1 gün önce açılmış yeni bir sunucu var. tabi ki madenler ve slotlar hınca hınç dolu olacak. bu gayet normal bir şey. tahminimce birkaç haftaya sunucu yavaş yavaş rayına oturur. ondan sonra karakter kasmak daha kolay hale gelir.

yalnız şu işlenmiş gümüşü gerçek paraya satmaya kalkan sözde çakal özde mandaval olan kişilere bir yaptırım uygulanması şart. eskiden akçe satılır, 2500 satılır yazan kişileri şikayet edince susturma yiyorlardı. bu işlenmiş gümüşe gerçek para isteyen kişileri şikayet edince susturma atmıyorlar mı?
Gayet normalde benim üzüldüğüm nokta ilk günden madenlerin reel satılması madem piyasa böyle olacaksa ikv dükkana koyun alalım oyun kazansın yazık günah
Kullanıcı avatarı
osmandembele
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Karaköy

İşlenmiş Gümüş Hk.

Mesaj gönderen osmandembele »

İşlenmiş gümüş görevinde takıldık kaldık. :unamused: Acaba akçe ile satış mı yapsanız hem yönetim hem biz kazanırız. Biz oyunda ilerleyerek kazanırken siz maddi bir gelir sağlarsınız. Oyunun kitlesi yeni bir kitle değil eski kitleden oluştuğu için ihtiyaç duyulan gümüş ve nikel ticareti çok zor dönüyor. Elimiz kolumuz bağlı kaldık. Bu iki maden için başka çözümler de var elbette mesela yenilenme süresinin düşürülmesi veya bu iki maden için yeni alanların açılması. Hatta bir başka çözüm ise oyunda bu görevde sıkışıp kalmış kimseleri oyunu çekilebilir hale getirmek adına etkinlik mesela ara-bul etkinliği kazanan ilk 3 oyuncuya bu madenlerin verilmesi, savaş etkinliği, maden getirme etkinliği ya da ekstra bir görevle ödülünü bu madenlerden vererek sağlayabilirsiniz. B-)

İyi çalışmalar dileriz. :thinking_face:
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: İşlenmiş Gümüş Hk.

Mesaj gönderen scorper »

osmandembele yazdı: 27 Tem 2024 14:32 İşlenmiş gümüş görevinde takıldık kaldık. :unamused: Acaba akçe ile satış mı yapsanız hem yönetim hem biz kazanırız. Biz oyunda ilerleyerek kazanırken siz maddi bir gelir sağlarsınız. Oyunun kitlesi yeni bir kitle değil eski kitleden oluştuğu için ihtiyaç duyulan gümüş ve nikel ticareti çok zor dönüyor. Elimiz kolumuz bağlı kaldık. Bu iki maden için başka çözümler de var elbette mesela yenilenme süresinin düşürülmesi veya bu iki maden için yeni alanların açılması. Hatta bir başka çözüm ise oyunda bu görevde sıkışıp kalmış kimseleri oyunu çekilebilir hale getirmek adına etkinlik mesela ara-bul etkinliği kazanan ilk 3 oyuncuya bu madenlerin verilmesi, savaş etkinliği, maden getirme etkinliği ya da ekstra bir görevle ödülünü bu madenlerden vererek sağlayabilirsiniz. B-)

İyi çalışmalar dileriz. :thinking_face:

Bu gidişle her şey reele dönecek adamlar birde oyun ekomomisinden bahsediyorlardı ikv dükkan candır getirin dükkana her şeyi desteğimizi gösterelim haksızsam boynum kıldan ince
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen benibanladilar »

işlenmiş gümüş görevinin yanına, tıkla bitir şeklinde hızlıca işlenmiş gümüş veren başka bir görev koysalardı keşke.
resmen duvar gibi görev.

gümüş ve nikel 10-15dk arasında çıkıyor.
9 gümüş 9 nikel demek
minimum 180 dakika işkence demek, tabii o sırada başkası madenin başına gelmezse.
Kullanıcı avatarı
Furkaaaaann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Furkaaaaann »

Sabah oyuna girerken çok uğraşmayayım lonca + şahsi madenci artırıcı alıp hızlıca bitireyim görevi diye oyuna girdim. 2 saattir 1 tane bile gümüş madeni çekemedim her maden başında 10-20 kişi bekliyor. 20 dakikada bir madenin çıkmasıda işin cabası. Ya gümüş madenin çıkma süresini 3-5 dakikaya düşürsünler yada dediğiniz gibi ikv dükkan'a işlenmiş gümüşü koysunlar. 10 sene önce vaktimiz çoktu maden başında saatlerce bekliyorduk artık eskisi kadar maden başında bekleyemiyoruz maalesef. Bu sorun çözülene kadar yada yoğunluk azalana kadar bir süre oyuna girmem muhtemelen.
Kullanıcı avatarı
osmandembele
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Oyun ekonomisindeki denge konusunun gözden geçirilmesi lazım yoksa gerçekten 1 haftaya en fazla 30 40 oyuncu kalır diğerleri kendi sunucusuna döner savaşmaya devam eder. Açık ve net bu böyle.
Kullanıcı avatarı
osmandembele
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Bu arada işin daha komiği şu sunucuya giriş yapılmıyor neymiş doluymuş e kardeşim ben plus aldım benim öncelikli olarak giriş yapabilmem gerekli değil mi? E hadi sunucu doldu o yüzden plus olsa bile giremiyorsun densin o zaman ben de şunu derim plusun bu özelliği karşılanmıyorsa sizin çözüm üretmeniz gerekmez mi? Ne bu kardeşim açıldı sunucu başka bir açıklama bir şey yok. E hadi yine biz çözüm üretiyoruz desinler o zaman açıklama nerde derim.
Kullanıcı avatarı
LostArk
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lost Ark

İşlenmiş gümüş

Mesaj gönderen LostArk »

Yönetim şu işlenmiş gümüş sorununu bir çözüm bulacak mı artık yoksa coğu kişi bırakacak artık görev meselesi değil ticaret dökmüşler madenin başında makro açmışlar ticaret sayfalarında real satıyorlar
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön