Yaklaşık 2 saat sonra 2009 yılına döneceğim umuduyla sunucuyu bekliyorum Ahmet Reis aramıza katılırsan şeref duyarız.CaptainATX yazdı: ↑26 Tem 2024 02:22 İKV aşkım depreşti, hayatımın en güzel zamanları burada başladı. Şimdi eski oyun arkadaşlarıma bir selam vereyim dedim. Oynayanlar hala var denk geliyorum fakat hep nickler değişmiş, bir de malum ben yaşlandım.
Şöyle bir şey yapalım istiyorum,
CaptainATX - Tüm Sunucular - 2006-2012 arasında yıllarında aktiftim, ama ilk göz ağrım Eminönü,
buyrun buradan devam edelim![]()
Eski oyuncular nerdesiniz neler yapıyorsunuz?
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: Eski oyuncular nerdesiniz neler yapıyorsunuz?

- GoDIsNoWHeRe
- İskele Babası
- Sunucu: Karaköy
sunucu acildi haberin yok muParlementxx yazdı: ↑26 Tem 2024 09:59Yaklaşık 2 saat sonra 2009 yılına döneceğim umuduyla sunucuyu bekliyorum Ahmet Reis aramıza katılırsan şeref duyarız.CaptainATX yazdı: ↑26 Tem 2024 02:22 İKV aşkım depreşti, hayatımın en güzel zamanları burada başladı. Şimdi eski oyun arkadaşlarıma bir selam vereyim dedim. Oynayanlar hala var denk geliyorum fakat hep nickler değişmiş, bir de malum ben yaşlandım.
CaptainATX - Tüm Sunucular - 2006-2012 arasında yıllarında aktiftim, ama ilk göz ağrım Eminönü,
Uzun bir aradan sonra tekrardan bu serüvene bir kez daha varım diyerek yola çıkacağım.
Bıraktığım süreç içerisinde haliyle artık büyüdük ve çalışmak durumundayız vakit oldukça günlük kafa dağıtmaya bire bir olacağını düşünüyorum.
Herkese bol şans.
Eminönü sunucusu nickler imzada....
Bıraktığım süreç içerisinde haliyle artık büyüdük ve çalışmak durumundayız vakit oldukça günlük kafa dağıtmaya bire bir olacağını düşünüyorum.
Herkese bol şans.
Eminönü sunucusu nickler imzada....
CaptainATX yazdı: ↑26 Tem 2024 02:22 İKV aşkım depreşti, hayatımın en güzel zamanları burada başladı. Şimdi eski oyun arkadaşlarıma bir selam vereyim dedim. Oynayanlar hala var denk geliyorum fakat hep nickler değişmiş, bir de malum ben yaşlandım.
Ben bıraktım dönmek isterdim fakat iş güç hayatı fırsat olmuyor
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
Zamanında Şerruh bizi az patates etmediSeRRuh yazdı: ↑26 Tem 2024 05:14 30 kişilik internet cafe grubuyla beraber bu oyunu oynamak bana aşırı keyif veriyordu. Taşkanat ile J.Ali'nin mücadelesini hatırlıyorum. Eminönü sunucusunda ilk klan savaşı etkinliği yapıldığında o kalabalığın canlanan oyuncu üzerinde oluşturduğu hasarı ve sesleri hatırlıyorum. Tüm puanları bir yeteneğe verdiğimiz günler... Philotheos'u tek başına kesebilen oyunculara duyulan saygı... Binay ve Azmibey...
2006 Eminönü - şifacıdoktor - grafrozon - tajiri
2008 Meran - Şerruh - Darkrock - Bambamm
- KendineMusluman
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
Bizler de burada olacağız
Herkesi bekleriz Karaköy sunucusuna
- KendineMüslüman
- Helmet