Eski oyuncular nerdesiniz neler yapıyorsunuz?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
CaptainATX
Kadim 999

Eski oyuncular nerdesiniz neler yapıyorsunuz?

Mesaj gönderen CaptainATX »

İKV aşkım depreşti, hayatımın en güzel zamanları burada başladı. Şimdi eski oyun arkadaşlarıma bir selam vereyim dedim. Oynayanlar hala var denk geliyorum fakat hep nickler değişmiş, bir de malum ben yaşlandım.

Şöyle bir şey yapalım istiyorum,

CaptainATX - Tüm Sunucular - 2006-2012 arasında yıllarında aktiftim, ama ilk göz ağrım Eminönü,

buyrun buradan devam edelim :)
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiter
www.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
Kullanıcı avatarı
Alicavus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Saygı Or Sevgi

Re: Eski oyuncular nerdesiniz neler yapıyorsunuz?

Mesaj gönderen Alicavus »

Bazı zamanlar ara versek bile yine buraya takılıyoruz.
Şimdi ne yapıyorum; çalışmak çalışmak çalışmak B-) B-)
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...

Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.

Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.

ALİÇAVUŞ

Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
zeydaninsta
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen zeydaninsta »

Herkese selamlar daha çok meran sunucusun'da oynuyorduk. Sizleri yöneticilik yaptığınız zamanlardan biliyoruz. Yeni sunucunun açılmasını dört gözle bekliyoruz. Umarım herkes için keyifli bir oyun başlangıcı olur.
Sunucu: Meran
İsim : Zeydann
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

CaptainATX yazdı: 26 Tem 2024 02:22 İKV aşkım depreşti, hayatımın en güzel zamanları burada başladı. Şimdi eski oyun arkadaşlarıma bir selam vereyim dedim. Oynayanlar hala var denk geliyorum fakat hep nickler değişmiş, bir de malum ben yaşlandım.

CaptainATX - Tüm Sunucular - 2006-2012 arasında yıllarında aktiftim, ama ilk göz ağrım Eminönü,

Yeni sunucu da oynamını isteriz Ahmet reis 😂
Kullanıcı avatarı
gilgalath
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen gilgalath »

CaptainATX yazdı: 26 Tem 2024 02:22 İKV aşkım depreşti, hayatımın en güzel zamanları burada başladı. Şimdi eski oyun arkadaşlarıma bir selam vereyim dedim. Oynayanlar hala var denk geliyorum fakat hep nickler değişmiş, bir de malum ben yaşlandım.

Hiç unutmam sığınakların grup bölgelerinin geldiği ilk sene testler için Adeks internet cafe'de fuar etkinliği vardı; hatta ilk CD vs. epinler o zaman verilmişti. 12 Yaşında bir çocuktum Beşiktaşın o hafif rampasında aşağıya doğru salına salına inerken cafeyi bulamayacağımı düşünüp sağımda kahvesini yudumlayan 3 kişilik gruba adeksi sormuştum. Bana neden adeksi sorduğumu vs. sormuşlardı; anlatmıştım bende, biraz konuşmuştuk bana CaptainAtx i tanıyor musun demişti karşımdaki kişi Ahmet abi idi.
Onu tanıyordum ama tanımamazlıktan gelip tepkisini çok merak etmiştim bi 6-7 dakika boyunca konuştuk okuldan gelecekten vs. bana öğütler veriyordu hatta beni sonra mevlüt abi ile tanıştırdı ve grup bölgelerini test edebilmem için beni bir bilgisaya oturtmuştu hayatımda o ana kadar neredeyse hiç endgame karaktere girmemiştim hiçbir oyunda. Daha sonrasında her fuara katılmaya başladım. Ta ki oyun el değiştirdikten sonra bir daha hiç girmedim hiçbir oyunun fuarına etkinliğine gitmedim.
GOLD OLD DAYS diyorum ne zaman Ahmet abiyi görsem.
Kullanıcı avatarı
Daco
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Daco »

Hakir kesiyoruz hacım :D
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

30 kişilik internet cafe grubuyla beraber bu oyunu oynamak bana aşırı keyif veriyordu. Taşkanat ile J.Ali'nin mücadelesini hatırlıyorum. Eminönü sunucusunda ilk klan savaşı etkinliği yapıldığında o kalabalığın canlanan oyuncu üzerinde oluşturduğu hasarı ve sesleri hatırlıyorum. Tüm puanları bir yeteneğe verdiğimiz günler... Philotheos'u tek başına kesebilen oyunculara duyulan saygı... Binay ve Azmibey...

2006 Eminönü - şifacıdoktor - grafrozon - tajiri
2008 Meran - Şerruh - Darkrock - Bambamm
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Abi tesadüfen mi geldin sunucu haberini mi aldin :grin:
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
ReGiSTeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ReGiSTeR »

Ara ara oyunu bırakıp başlamakla en son 5 yıldır oynamadım şimdi ise,
eski oyuncuları aramakla uğraşıyorum 3-5 arkadaş buldum eskilerden antreman yapıyoruz yaşlandık yaş oldu 40 tuşlara bile yavaş basıyorum 15 yaşındaki oğlum sağolsun carlarımı kasıyor 😅

Ahmet abi birşey yazmıştım tınlamadın veyahut işine gelmedi
Arif ile vs attığın günlerin gelsin aklına ne diyeyim 😂😂

2006-2024 eminönü
namkol-ReGiSTeR

ReGiSTeR yazdı: 23 Tem 2024 16:08 Ooo Ahmet abi yaşıyorsun bu hayatı hoş gelmişsen :heart_eyes: umarım keyifler yerinde dir sık sık gel oyuna eskileri riayet edelim karaköy sunucusu ile başla sende benim gibi en baştan PETEKII lerle labirentte kastığımız günler gelir aklına belki B-) B-)
sen Abura ile vs at uçağın orada meşhur kanca asasıyla , Orti' nin işleri çok hem o seni döver pişman olma :relieved:
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ozaerdenn »

Sana ve bütün arkadaşlara selamlar abi,

Pırasasapı - Eminönü Sunucusu - 2009-2020 yılları arasında aktiftim doğru anımsıyorsam. Elbette kısmi vedalar da oldu :)

Yeni sunucu heyecan verici olsa da bu hayat koşturmacasında, artık outdated diyebileceğimiz bu oyunun yeri ne yazık ki çok da büyük olamayacak hayatımızda. Ancak böyle bir nostalji fırsatı yakalamak muhteşem oldu. Sunucunun açılışından itibaren önümüzdeki günlerde umuyorum ki eski arkadaşlara denk gelebilirim ve sohbet eşliğinde takılıp, heyecanları dindirince tadında bırakırız..

PIRASASAPI

“Genel Etkileşim” sayfasına dön