Şöyle bir şey yapalım istiyorum,
CaptainATX - Tüm Sunucular - 2006-2012 arasında yıllarında aktiftim, ama ilk göz ağrım Eminönü,
buyrun buradan devam edelim
Yeni sunucu da oynamını isteriz Ahmet reisCaptainATX yazdı: ↑26 Tem 2024 02:22 İKV aşkım depreşti, hayatımın en güzel zamanları burada başladı. Şimdi eski oyun arkadaşlarıma bir selam vereyim dedim. Oynayanlar hala var denk geliyorum fakat hep nickler değişmiş, bir de malum ben yaşlandım.
CaptainATX - Tüm Sunucular - 2006-2012 arasında yıllarında aktiftim, ama ilk göz ağrım Eminönü,
buyrun buradan devam edelim![]()
Hiç unutmam sığınakların grup bölgelerinin geldiği ilk sene testler için Adeks internet cafe'de fuar etkinliği vardı; hatta ilk CD vs. epinler o zaman verilmişti. 12 Yaşında bir çocuktum Beşiktaşın o hafif rampasında aşağıya doğru salına salına inerken cafeyi bulamayacağımı düşünüp sağımda kahvesini yudumlayan 3 kişilik gruba adeksi sormuştum. Bana neden adeksi sorduğumu vs. sormuşlardı; anlatmıştım bende, biraz konuşmuştuk bana CaptainAtx i tanıyor musun demişti karşımdaki kişi Ahmet abi idi.CaptainATX yazdı: ↑26 Tem 2024 02:22 İKV aşkım depreşti, hayatımın en güzel zamanları burada başladı. Şimdi eski oyun arkadaşlarıma bir selam vereyim dedim. Oynayanlar hala var denk geliyorum fakat hep nickler değişmiş, bir de malum ben yaşlandım.
ReGiSTeR yazdı: ↑23 Tem 2024 16:08 Ooo Ahmet abi yaşıyorsun bu hayatı hoş gelmişsenumarım keyifler yerinde dir sık sık gel oyuna eskileri riayet edelim karaköy sunucusu ile başla sende benim gibi en baştan PETEKII lerle labirentte kastığımız günler gelir aklına belki
![]()
![]()
sen Abura ile vs at uçağın orada meşhur kanca asasıyla , Orti' nin işleri çok hem o seni döver pişman olma![]()
CaptainATX yazdı: ↑26 Tem 2024 02:22 İKV aşkım depreşti, hayatımın en güzel zamanları burada başladı. Şimdi eski oyun arkadaşlarıma bir selam vereyim dedim. Oynayanlar hala var denk geliyorum fakat hep nickler değişmiş, bir de malum ben yaşlandım.