2021 IKV MADEN HARİTASI , BÜTÜN BÖLGELER
- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Re: 2021 IKV MADEN HARİTASI , BÜTÜN BÖLGELER
Şu kopyadan sonra maden olayı da tarihe karıştı. Ejder asaların ilk geldiği dönemlerde topaz madeninin başında 5-6 kişi beklediğimiz günleri özledim 
aşırı iyi zamanlardı, keşke maden toplamanın hala bir amacı olsaydı. Oyuna anlam katan önemli mevzulardan biriydi. Tıpkı meran alaşımı düşsün diye gece sabahlara kadar ifliss kesmek gibi.IIIxYeNiCeRixIII yazdı: ↑04 Haz 2023 15:05 Şu kopyadan sonra maden olayı da tarihe karıştı. Ejder asaların ilk geldiği dönemlerde topaz madeninin başında 5-6 kişi beklediğimiz günleri özledim![]()
Yeni bir sunucu ile maden başında beklemeler tekrardan hortlayabilir. Şöyle 29 dan başlayıp yavaş yavaş 39-49-59 getirseler emin ol yine sabahlara kadar maden başında 5-6 kişi bekleriz ama sesimizi duyan yok daha doğrusu bunları yapacak developer yokTOLGARDA yazdı: ↑04 Haz 2023 16:57aşırı iyi zamanlardı, keşke maden toplamanın hala bir amacı olsaydı. Oyuna anlam katan önemli mevzulardan biriydi. Tıpkı meran alaşımı düşsün diye gece sabahlara kadar ifliss kesmek gibi.IIIxYeNiCeRixIII yazdı: ↑04 Haz 2023 15:05 Şu kopyadan sonra maden olayı da tarihe karıştı. Ejder asaların ilk geldiği dönemlerde topaz madeninin başında 5-6 kişi beklediğimiz günleri özledim![]()
La Vittoria Sara Nostra...
- Danisman
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Extremely Artist Crew
- Discord: mitwelt
teşekkürler bakacağım
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır 
EMİNÖNÜ ve KARAKÖY sunucusundan selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Norm Düzenlemesi Hemen Şimdi
- sailorhawk
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Eski Yeni
- Discord: .yaaz
Danisman yazdı: ↑25 Tem 2024 14:41
Vay be yıllar sonra buraya girdim. Yatağımda uzanırken bi baktım mail gelmiş. Kendi kendime dedim ki "ulan böyle bir şey yapmıştım ben doğru." Hemen kalktım mailime girdim ve şifremi unuttuğum için şfireyi değiştim ve tekrardan geldimSanırım yarın yeni sv açılıyormuş. Çok başlamak isterim ama karakter transfer olacağı için pek ilgimi çekmedi
teşekkürler bakacağım
- Danisman
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Extremely Artist Crew
- Discord: mitwelt
sailorhawk yazdı: ↑25 Tem 2024 15:27Danisman yazdı: ↑25 Tem 2024 14:41
Vay be yıllar sonra buraya girdim. Yatağımda uzanırken bi baktım mail gelmiş. Kendi kendime dedim ki "ulan böyle bir şey yapmıştım ben doğru." Hemen kalktım mailime girdim ve şifremi unuttuğum için şfireyi değiştim ve tekrardan geldimSanırım yarın yeni sv açılıyormuş. Çok başlamak isterim ama karakter transfer olacağı için pek ilgimi çekmedi
teşekkürler bakacağım
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır 
- sailorhawk
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Eski Yeni
- Discord: .yaaz
Danisman yazdı: ↑25 Tem 2024 15:54sailorhawk yazdı: ↑25 Tem 2024 15:27Danisman yazdı: ↑25 Tem 2024 14:41
teşekkürler bakacağımhahaha, karakter transfer olmayacak hocam bence yanlış anlamışsınız orayı, bir elinizi yüzünüzü yıkayıp tekrar gelin
)
Dün gece başladım, sabah bi kalktım sunucu bakıma girmişBakalım gittiği yere kadar oynayacağız mecbur. Azınlık olmak için şifacıyı açtık