2021 IKV MADEN HARİTASI , BÜTÜN BÖLGELER

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IIIxYeNiCeRixIII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: 2021 IKV MADEN HARİTASI , BÜTÜN BÖLGELER

Mesaj gönderen IIIxYeNiCeRixIII »

Şu kopyadan sonra maden olayı da tarihe karıştı. Ejder asaların ilk geldiği dönemlerde topaz madeninin başında 5-6 kişi beklediğimiz günleri özledim :)
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

IIIxYeNiCeRixIII yazdı: 04 Haz 2023 15:05 Şu kopyadan sonra maden olayı da tarihe karıştı. Ejder asaların ilk geldiği dönemlerde topaz madeninin başında 5-6 kişi beklediğimiz günleri özledim :)
aşırı iyi zamanlardı, keşke maden toplamanın hala bir amacı olsaydı. Oyuna anlam katan önemli mevzulardan biriydi. Tıpkı meran alaşımı düşsün diye gece sabahlara kadar ifliss kesmek gibi.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Mcerezci
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Lonca: Uzaylılar

Mesaj gönderen Mcerezci »

TOLGARDA yazdı: 04 Haz 2023 16:57
IIIxYeNiCeRixIII yazdı: 04 Haz 2023 15:05 Şu kopyadan sonra maden olayı da tarihe karıştı. Ejder asaların ilk geldiği dönemlerde topaz madeninin başında 5-6 kişi beklediğimiz günleri özledim :)
aşırı iyi zamanlardı, keşke maden toplamanın hala bir amacı olsaydı. Oyuna anlam katan önemli mevzulardan biriydi. Tıpkı meran alaşımı düşsün diye gece sabahlara kadar ifliss kesmek gibi.
Yeni bir sunucu ile maden başında beklemeler tekrardan hortlayabilir. Şöyle 29 dan başlayıp yavaş yavaş 39-49-59 getirseler emin ol yine sabahlara kadar maden başında 5-6 kişi bekleriz ama sesimizi duyan yok daha doğrusu bunları yapacak developer yok B-)
La Vittoria Sara Nostra...
Kullanıcı avatarı
Danisman
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Extremely Artist Crew
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen Danisman »

Resim

teşekkürler bakacağım
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır :)
EMİNÖNÜ ve KARAKÖY sunucusundan selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Norm Düzenlemesi Hemen Şimdi
Kullanıcı avatarı
sailorhawk
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Eski Yeni
Discord: .yaaz

Mesaj gönderen sailorhawk »

Danisman yazdı: 25 Tem 2024 14:41 Resim

Vay be yıllar sonra buraya girdim. Yatağımda uzanırken bi baktım mail gelmiş. Kendi kendime dedim ki "ulan böyle bir şey yapmıştım ben doğru." Hemen kalktım mailime girdim ve şifremi unuttuğum için şfireyi değiştim ve tekrardan geldim :') Sanırım yarın yeni sv açılıyormuş. Çok başlamak isterim ama karakter transfer olacağı için pek ilgimi çekmedi

teşekkürler bakacağım
Sunucu : Karaköy
Nick : Yaaz
Sınıf : Şifacı
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Danisman
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Extremely Artist Crew
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen Danisman »

sailorhawk yazdı: 25 Tem 2024 15:27

Vay be yıllar sonra buraya girdim. Yatağımda uzanırken bi baktım mail gelmiş. Kendi kendime dedim ki "ulan böyle bir şey yapmıştım ben doğru." Hemen kalktım mailime girdim ve şifremi unuttuğum için şfireyi değiştim ve tekrardan geldim :') Sanırım yarın yeni sv açılıyormuş. Çok başlamak isterim ama karakter transfer olacağı için pek ilgimi çekmedi

teşekkürler bakacağım
:D hahaha, karakter transfer olmayacak hocam bence yanlış anlamışsınız orayı, bir elinizi yüzünüzü yıkayıp tekrar gelin :))
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır :)
EMİNÖNÜ ve KARAKÖY sunucusundan selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Norm Düzenlemesi Hemen Şimdi
Kullanıcı avatarı
sailorhawk
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Eski Yeni
Discord: .yaaz

Mesaj gönderen sailorhawk »

Danisman yazdı: 25 Tem 2024 15:54
sailorhawk yazdı: 25 Tem 2024 15:27

teşekkürler bakacağım
:D hahaha, karakter transfer olmayacak hocam bence yanlış anlamışsınız orayı, bir elinizi yüzünüzü yıkayıp tekrar gelin :))

Dün gece başladım, sabah bi kalktım sunucu bakıma girmiş :D Bakalım gittiği yere kadar oynayacağız mecbur. Azınlık olmak için şifacıyı açtık
Sunucu : Karaköy
Nick : Yaaz
Sınıf : Şifacı
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön